- 30 Kasım 2024
- 10
- 2
- 1
- 35
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #34.521
Allah sifa versin yavruna önemli bisey değildir insaallah üzme canını Rabbım evladına ömrü boyunca sıhhat afiyet versin bizleri onların acılarıyla sınamasın1 ay oldu bu sorunu yaşıyoruz 1 kere kendi yaptı, fitille 4 kere yaptırdık. şimdi çocuk cerrahiye gittk spazm yapmış dedi makatı. inşallah başka sorunu yoktur çok korkuyorum çok nolur görenler dua etsin çocugum sağlıklı olsun
aminn Allah razı olsunAllah sifa versin yavruna önemli bisey değildir insaallah üzme canını Rabbım evladına ömrü boyunca sıhhat afiyet versin bizleri onların acılarıyla sınamasın
Canım çok çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin başka bisey dedi mi çözüme dair1 ay oldu bu sorunu yaşıyoruz 1 kere kendi yaptı, fitille 4 kere yaptırdık. şimdi çocuk cerrahiye gittk spazm yapmış dedi makatı. inşallah başka sorunu yoktur çok korkuyorum çok nolur görenler dua etsin çocugum sağlıklı olsun
Allah razı olsun, krem verdi bi de buji denilen çubuklarla uyaracakmışız 1 hafta sonraCanım çok çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin başka bisey dedi mi çözüme dair
Anladim canım insallah çabucak düzelirAllah razı olsun, krem verdi bi de buji denilen çubuklarla uyaracakmışız 1 hafta sonra
Sağlıcakla kucağınıza alın öncelikleSevgili tecrübeli Temmuz anneleri,
Bir aksilik olmazsa ben de 2025 Temmuz annesi olcağım.
Tecrübelerinize dayanarak 2 sorum olcak.
1) kısa kollu zıbın alın deniyor. Yarım kollu mu yoksa atlet kollu mu olmalı? Hangisinden kaçar tane almalıyız yeni doğan için?
2) Yaşadığım bölgede yazları çok sıcak geçiyor. Evde klima açmadan duramıyoruz. Haliyle yenidoğan tulumu almalı mıyım togg ne olmalı?
Başka hayat kurtarıcı önerileriniz varsa paylaşabilirseniz çok çok sevinirimhem bizim gruptaki hamiş arkadaşlarımla paylaşabilirim. Şimdiden teşekkürler
Çok geçmiş olsun hiç duymadım ben rabim acil şifalar versin inşallahLütfen yardım edin lütfen yeni doğan bebeğin beyninde kist var diyorlar başına gelen varmı korkmalımıyım napacağımı bilmiyorum sonnradan kaybolan varmı
AminÇok geçmiş olsun hiç duymadım ben rabim acil şifalar versin inşallah
inşallah en kısa zamanda çözümlenir.1 ay oldu bu sorunu yaşıyoruz 1 kere kendi yaptı, fitille 4 kere yaptırdık. şimdi çocuk cerrahiye gittk spazm yapmış dedi makatı. inşallah başka sorunu yoktur çok korkuyorum çok nolur görenler dua etsin çocugum sağlıklı olsun
ben 3 tane hastane çıkışı almıştım, toplamda 2-3er kez giydirdim sanıyorum. bence hastane çıkışı alınmalı ama 1, maksimum 2 tane alınmalı. O da çok parçalılardan değil, 5 parçalı olanlar yeterli gelir.Sevgili tecrübeli Temmuz anneleri,
Bir aksilik olmazsa ben de 2025 Temmuz annesi olcağım.
Tecrübelerinize dayanarak 2 sorum olcak.
1) kısa kollu zıbın alın deniyor. Yarım kollu mu yoksa atlet kollu mu olmalı? Hangisinden kaçar tane almalıyız yeni doğan için?
2) Yaşadığım bölgede yazları çok sıcak geçiyor. Evde klima açmadan duramıyoruz. Haliyle yenidoğan tulumu almalı mıyım togg ne olmalı?
Başka hayat kurtarıcı önerileriniz varsa paylaşabilirseniz çok çok sevinirimhem bizim gruptaki hamiş arkadaşlarımla paylaşabilirim. Şimdiden teşekkürler
Çok geçmiş olsun benim çocuğumda kabiz oldu acaba probiyotik kullandınız mı1 ay oldu bu sorunu yaşıyoruz 1 kere kendi yaptı, fitille 4 kere yaptırdık. şimdi çocuk cerrahiye gittk spazm yapmış dedi makatı. inşallah başka sorunu yoktur çok korkuyorum çok nolur görenler dua etsin çocugum sağlıklı olsun
Benimki de sırt üstü kafasıyla gidiyor her yereKızlar ne var ne yok neler yapıyorsunuz? Bebeği emekleyen var mı? Babıldamaya başlayan veya.
Benimki geri geri emekliyorbabıldama başladı gerçekten bir çene doğurmuşum. Biraz hasta oldu maalesef uykusu bozuk bugün. Belki aylar sonra bacağımda salladım bir gruba bakayım dedim.
Ek gıda işini 2 ana 1 ara bazen 2 ara öğün olarak ilerletiyoruz. Sabah kalkar kalkmaz sağdığım sütümü veriyorum. 2-3 saat sonra yatarken tekrar sağılmış sütümü veriyorum. 12de uyanıyor birlikte kahvaltı yapıyoruz. Genelde peynir tahin pekmez ve yumurta yediriyorum. İnstamom olsam neler yediririm ama maalesef3,5-4 gibi yatıp en geç 5,5ta uyandırıyorum. Uyurken yine anne sütü veriyorum. Yatmadan yoğurt veya meyve yiyor. Sonrasında akşam yemeğini yiyor bizimle. Genelde koyu bir çorba yapıyorum. Sizde durumlar nasıl?
Bizimkisi done done ilerliyor emeklemeyi cozemedi halbuki donmek daha zorKızlar ne var ne yok neler yapıyorsunuz? Bebeği emekleyen var mı? Babıldamaya başlayan veya.
Benimki geri geri emekliyorbabıldama başladı gerçekten bir çene doğurmuşum. Biraz hasta oldu maalesef uykusu bozuk bugün. Belki aylar sonra bacağımda salladım bir gruba bakayım dedim.
Ek gıda işini 2 ana 1 ara bazen 2 ara öğün olarak ilerletiyoruz. Sabah kalkar kalkmaz sağdığım sütümü veriyorum. 2-3 saat sonra yatarken tekrar sağılmış sütümü veriyorum. 12de uyanıyor birlikte kahvaltı yapıyoruz. Genelde peynir tahin pekmez ve yumurta yediriyorum. İnstamom olsam neler yediririm ama maalesef3,5-4 gibi yatıp en geç 5,5ta uyandırıyorum. Uyurken yine anne sütü veriyorum. Yatmadan yoğurt veya meyve yiyor. Sonrasında akşam yemeğini yiyor bizimle. Genelde koyu bir çorba yapıyorum. Sizde durumlar nasıl?
Bence bu yalnız büyütmekle ilgili seslere hassasiyet olayıKizlar 7. Aydan selamlar nasilsiniz. 7 aydir beyaz gurultuyle uyuyoruz biz bagimlilik yapti artik bana da bende onsuz uyuyamiyorum. Kapattigimizda seslere hemen uyaniyor sizler nasılsınız
Bende ilk cocukta boyle dusunuyordum ama asla degil bu ikinci cocuk ilk cocuk oldukca gurultulu cok hareketli bir hayatimiz var ve seslere cok duyarli. Yapisal oldugunu dusunuyorum artikBence bu yalnız büyütmekle ilgili seslere hassasiyet olayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?