- 4 Kasım 2024
- 1.151
- 327
- 38
- 25
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #34.581
Kızlar biz bebişe eşimle bakıyoruz bayramda memlekete gelince tabi kalabalık gezmeler felan derken kızım başkasını görünce özellikle sesi yüksek kişilere mız mız asla sevdirmedi kendisini kucağa gitmedi bizden başka bi yandan iyi şimdi ama hep böyle olmaz dimi ya
70*110 benimki canımMontesorriyi nereye koyucaz daha odayı ayırma ihtimalimiz yok ki. Geniş park yataklar var dar mı seçtin acaba? Ayrıca yatakta imkansız tek bırakamam o yüzden ya park yatak alıcaz ya da kocamın salon macerası devam edecek
Serum fizyolojik ile sık sık temizleyin balgamı ancak öyle atabilirkızlar selamlar inşallah herkes iyidir
ben iyi değilim maalesef. kızım 8 aylık çok fena öksürüyor balgamlı hışırtılı sürekli, burnu akıyor hapşırıyor gece tıkanıklıktan uyuyamadı neler çekti . dün gittik doktor ciğerlerine inmemiş dedi ama takip edicez. balgam için şurup verdi o kadar. evde ne yapabilirim sizce ? serum fizyolojikle burnundan çıkanlar balgam sayılır mı ? kendi nasıl balgam çıkaracak ki daha çok küçük :/
aşırı ağlıyor ama temizlemeye çalışıyorum pat pat vuruyorum sırtına öyle çok çıkmıyor aspiratörel çekşyorum şimdi çektim uyuttm yine tıkalı burnu nefes alamıyor anlamadım kiSerum fizyolojik ile sık sık temizleyin balgamı ancak öyle atabilir
Demekki çok balgamı varaşırı ağlıyor ama temizlemeye çalışıyorum pat pat vuruyorum sırtına öyle çok çıkmıyor aspiratörel çekşyorum şimdi çektim uyuttm yine tıkalı burnu nefes alamıyor anlamadım ki
Nebülizatörle çözmen gerek balgamıkızlar selamlar inşallah herkes iyidir
ben iyi değilim maalesef. kızım 8 aylık çok fena öksürüyor balgamlı hışırtılı sürekli, burnu akıyor hapşırıyor gece tıkanıklıktan uyuyamadı neler çekti . dün gittik doktor ciğerlerine inmemiş dedi ama takip edicez. balgam için şurup verdi o kadar. evde ne yapabilirim sizce ? serum fizyolojikle burnundan çıkanlar balgam sayılır mı ? kendi nasıl balgam çıkaracak ki daha çok küçük :/
500 cc normal değilmiKızım 9 aylık olacak haftaya. Günde 500 ml kadar süt içiyor. Gittikçe içtiği sütün azalması normal mi?
Kızım 9 aylık olacak haftaya. Günde 500 ml kadar süt içiyor. Gittikçe içtiği sütün azalması normal mi?
800 ile 1000ml arasında içiyordu. Günde sadece 1 kere max 120 ml mama içiyor.500 cc normal değilmi
Benimki üçgen yapıyor öyle birşeyden mi bahsediyorsunuzBu sıra yüzüstüyken oturma pozisyonuna geçmeye başladı kızım kalkmaya çalışıyor gibi her an bi kafa üstü düşme riski başladı
9. Ay kontrolümüz var haftaya görücez ne durumda benimki minik birazbu ara benim kızım da az içiyor ben zorluyorum resmen zaten kilo almadı boyu uzadı bu ay
800 ile 1000ml arasında içiyordu. Günde sadece 1 kere max 120 ml mama içiyor.
Dişten de olabilirGeceleri uyuyan bebeğim artık ağlayarak uyanıyor ve büyük ihtimal açlıktan sütüm mü azaldı yoksa ywtmıyor mu kestiremiyorum artık bazen sağıyorum bazen emiyor haftaya bende doktor kontrolü inde soracağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?