- 8 Ekim 2023
- 1.793
- 920
- 43
- 34
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #34.601
Sabah 7de kalkıyor ilk öğünü anne sütü. Gözünü açar açmaz demir veriyorum. Aktive olurken süt sağıyorum sonra o sütü içiyor, oyun oynuyoruz 10.00-10.30 yatağ gidiyoruz yatakta da 1 biberon süt. 12de kalkar kahvaltı hazırlarız. Peynir zeytin yumurta yer. Sonra oyun oynarız. 15.30 gibi 1 biberon süt. Kalkınca yoğurt meyve vs. Sonra akşam yemeği yer. Yer dediğim messla 1 köfteEk gıda nasıl yapıyorsunuz benim kızım yemiyor zorlamak da istemıyorm ama biraz yese bana kolaylık olcak
benimki 90 ı zor görüyor ya. kalan mamayı bebe bisküvisi ile karıştırıp vermeye çalışıyorum (organik ya da kendim yapıyorum bisküviyi) . ek gıda verdiğimiz için sanırım doyuyorlar . doktor da ek gıdadan kilo almaz mama içsin dedi ama istemiyor , alerji maması içti bi süre ondan sonra biberondan tiksindi kızım haklı olarak berbattı tadı. keşke hiç o maceraya girmeseydim ama onun iyliği için denememiz lazmdı800 ile 1000ml arasında içiyordu. Günde sadece 1 kere max 120 ml mama içiyor.
Süt içmiyor mubenimki 90 ı zor görüyor ya. kalan mamayı bebe bisküvisi ile karıştırıp vermeye çalışıyorum (organik ya da kendim yapıyorum bisküviyi) . ek gıda verdiğimiz için sanırım doyuyorlar . doktor da ek gıdadan kilo almaz mama içsin dedi ama istemiyor , alerji maması içti bi süre ondan sonra biberondan tiksindi kızım haklı olarak berbattı tadı. keşke hiç o maceraya girmeseydim ama onun iyliği için denememiz lazmdı
içiyor emziriyorum eskisi kadar sık değil tabiiSüt içmiyor mu
Valla öyle iyi geliyor dedigin gibi. Herkes kendi telaşında muhtemelen:)temmuz anneleri hamileyken ne aktiftik ya herkes kayboldupaylaşmak konuşmak iyi geliyor aslında :)
Benimkide aksiyoncu sürekli düşüyor. Yurutec aldik biz ama durmuyor onda en fazla 10 dk duruyor sonra geri atıyor kendini. Sürekli elinden tutup yurutulmek istiyor. Zıplamayı seviosa alınabilir ama hareketliyse seninkide fazla durmayabilir. İkinci el alıp deneyebilirsin bence fazla kullanamicak zatenKizlar benim ufaklik tam bir aksiyon delisi bir dk bos birakmiyor topice gelemedim.
la veya yurutec kullanan var mi. Bizim ki 9 ayini geçti. Gec mi oldu hoppala için sıkılır mi. 10 aylikta kullanan var mi
Ayy ayni benim kiz. Demekki benimkide durmayacak. Eve esya alip yuk etmek istemiyorum ev yeterince doldu valla biktim :)Benimkide aksiyoncu sürekli düşüyor. Yurutec aldik biz ama durmuyor onda en fazla 10 dk duruyor sonra geri atıyor kendini. Sürekli elinden tutup yurutulmek istiyor. Zıplamayı seviosa alınabilir ama hareketliyse seninkide fazla durmayabilir. İkinci el alıp deneyebilirsin bence fazla kullanamicak zaten
Evet durmaz ozaman bosver ben de bosuna almis oldum sadece lavaboda isim oldugu zaman ise yarıyor oraya koyuyorum ağlasada güvende oluyorAyy ayni benim kiz. Demekki benimkide durmayacak. Eve esya alip yuk etmek istemiyorum ev yeterince doldu valla biktim :)
biz de çok hissettik depremi Allah yardımcımız olsjn insan çocugunu nasıl koruyacağını şaşırıyorValla öyle iyi geliyor dedigin gibi. Herkes kendi telaşında muhtemelen:)
Ben buralardayım normalde ama son bir iki haftadır ruhen iyi değildim girmedim hiç telefonu elime bile alamadım çoğu zaman
Bi de deprem oldu tam kendime gelmiştim her an tetikteyim şimdi
Sen nasılsın bebiş nasıl canım
Merhaba bende ayni sorunu yasiyorum dogum yaptiniz mi bebeginiz nasil umarim iyidirMerhabalar ayrıntılı ultrason da bebeğin safra kesesi görülemeyen bir gebe var mı acaba
Çuha çiçeği kapsülü için bir marka var mı? Çuha çiçeği kapsülünü size doktor mu tavsiye etti ebe mi? Çörek otunda miktar nedir? Doğumunuz kaçıncı haftada oldu?Günlük yürüyüşlerini yap canım 10 bin adım.
Squat yap
Merdivenleri ikişer yan yan inip çık
Her gün yarım saat sıcak suya otur
Primnoz kapsülü var bulabilir misin orada bilmiyorum. Çuha çiçeği yağı kapsülü olarak da geçiyor. Sabah akşam vajinal fitil olarak kullanabilirsin.
Çörek otu yağı içebilirsin
Adaçayı içebilirsin
Şimdilik aklıma gelenler bunlar
Ben balen marka kullandım. Ebem tavsiye etti. Çörekotu yağını avucuma bir miktar döküp masaj yapıyordum. 40+0da doğum olduÇuha çiçeği kapsülü için bir marka var mı? Çuha çiçeği kapsülünü size doktor mu tavsiye etti ebe mi? Çörek otunda miktar nedir? Doğumunuz kaçıncı haftada oldu?
Kaçıncı haftada yapmaya başladınız? Çörek otunu bazı kişiler içerek kullanmış ben de kararsız kaldım. Kimisi de karnına sürmüş. Ücretli ebe desteği mi aldınız? Ben de ssvd düşünüyorum. Genelde çuha çiçeğini ssvd ebeleri tavsiye etmiş. Eczacıma sordum yokmuş. Başka eczanelere soracağım.Ben balen marka kullandım. Ebem tavsiye etti. Çörekotu yağını avucuma bir miktar döküp masaj yapıyordum. 40+0da doğum oldu
Bebek buyudukce daha fazla sut cektigi icin artmasi gerekiyor aslinda azaldigini nerden anladinMerhaba kızlar. Sütümüzün gittikçe azalması normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?