- 8 Ekim 2023
- 1.793
- 920
- 43
- 34
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #34.621
Sağarak besliyorum. 11 aylık neredeyse bebeğim artık azalması normal dedilerBebek buyudukce daha fazla sut cektigi icin artmasi gerekiyor aslinda azaldigini nerden anladin
Sagarak besledigin icin azaliyor olabilir emmiyor mu ben emzirme danismanindan destek almistim sutum az saniyordum o soylemisti sagarak sutun miktarini anlayamazsin demisti kiminden sagimla hic sut gelmezmis ama bolca sutu olabilirmis sizde gorusun isterseniz emmeyen bebekleri de tekrar memeye alistiriyorlarSağarak besliyorum. 11 aylık neredeyse bebeğim artık azalması normal dediler
Tam tersi emzirince de sanırım anneler fazla sütleri var sanabiliyorlar nihayetinde artık bebeklerin temel besini süt değil. Ben sadece ne zamandan itibaren azaldığını öğrenmek istiyorum. Bir zamandan sonra sadece sabah akşam emiyor mesela bebekler.Sagarak besledigin icin azaliyor olabilir emmiyor mu ben emzirme danismanindan destek almistim sutum az saniyordum o soylemisti sagarak sutun miktarini anlayamazsin demisti kiminden sagimla hic sut gelmezmis ama bolca sutu olabilirmis sizde gorusun isterseniz emmeyen bebekleri de tekrar memeye alistiriyorlar
Ek gidayi cok yiyorsa ondan olabilir ozaman benim bebegim hala dogru duzgun ek gida yemiyor ilki de oyleydi memeden kesince yemeye baslamisti surekli emmek istiyor her bebegin kendine has demekkiTam tersi emzirince de sanırım anneler fazla sütleri var sanabiliyorlar nihayetinde artık bebeklerin temel besini süt değil. Ben sadece ne zamandan itibaren azaldığını öğrenmek istiyorum. Bir zamandan sonra sadece sabah akşam emiyor mesela bebekler.
Merhaba oncelikle bebisiniz buyumustur ama saglikla buyumeye devam etsin insallahBen obez hamileyim 86yla hamile kaldim 94 kiloyum suan. 14 gün sonra doğumum var. Bunun 2sini 12. Haftaya kadar 1ini 2. Trimestere kadar 5ini 3. Trimesterde aldim
163 boyum. Hayır teşhis konulmuş bir sorunum yoktu. Tiroid sorunum var.Merhaba oncelikle bebisiniz buyumustur ama saglikla buyumeye devam etsin insallahboyunuz kacti acaba 86 kilode hamile kaldiginizda ekstra seker insuliin direnci vs varmiydi
Bende 88 le hamile kaldim, diyetisyene gidiyosum simdi hamile diytisyenenie gectim
Ben de SQL kursu aldım ve pratiklarindeyim. Sen SQL kursuna başladın mı, basladiysan birlikte çalışmaya ne dersin ?Ben öğretmenim valla özel sektörden dolayı meslekten soğudum. Udemy den SQL power Query dersleri satın almıştım , ha bugün ha yarın derken başlayamadım belki kariyer değiştiriim diye almıştım. Mesleğin bence çok güzelhavalar ve değişen vücuda uyum sağlayınca geçip gidecek inşallah depresif duygu durumu
Hayırlı olsun, birbirlerine hem kardeş hem arkadaş olacaklar. Onlara yetsen kendine yetemeyeceksin, bir yerde bir eksik hep kalıyor zaten, kimse de dört dörtlük değil, güzel ama zor bir süreç, Allah kolaylık versin.Kızlar uzun bir zaman sonra bebiş neredeyse 1 yaşına gelicek tekrar girebildim. Bugün ikinciye hamile olduğumu öğrendim kara kara düşünüyorum daha yavrum 1 yaşına yeni gelicek yetecek miyim acaba
inşallah Rabbim kolaylık verir canım sağolHayırlı olsun, birbirlerine hem kardeş hem arkadaş olacaklar. Onlara yetsen kendine yetemeyeceksin, bir yerde bir eksik hep kalıyor zaten, kimse de dört dörtlük değil, güzel ama zor bir süreç, Allah kolaylık versin.
Hayırlı olsun yalnız mı büyütüyorsunuz? Ben de istiyorum ama yalnızın korkuyorum bu nedenleKızlar uzun bir zaman sonra bebiş neredeyse 1 yaşına gelicek tekrar girebildim. Bugün ikinciye hamile olduğumu öğrendim kara kara düşünüyorum daha yavrum 1 yaşına yeni gelicek yetecek miyim acaba
Benim çok uzun süre yaram kapanmadı o yüzden hala hassasKızlar nasılsınız herkes iyidir inşallah
Sezaryen olanlara bi sorum var dikiş yeriniz halâ hassas mi
Benim psikolojik mi bilmiyorum halâ hassas gibi dokununca aciyor günlük yasantimi çok etkilemiyor tabi ama yine sormak istedim
Bir de kızarıklık var bu da normal mi
Tek mi bakıyorsunuz biz de eşimle bakıyoruz tek bi yere gitmek aynı eziyet sadece bizi istiyorKızlar selam..
Bebeğim temmuz 20 de 1 yaşına basıcak Allahın ıznıyle
5 aylık olduğundan beri yabamcılara tahammülü yok.. Tabi önceki gibi değil oyuncakla falan oyalıyorum bi yere gıdınce ya da yabancı biriyle aynı ortama girince ama..
Hala benden ve babasından başka biri yanına yaklaşınca ağliyor çok..
Yaşıyor musunuz siz de
Anladim canımBenim çok uzun süre yaram kapanmadı o yüzden hala hassas
Doktor muayene ettiyse için rahat olsun bisey yoktur o zamanMerhaba benim de hassas ve kızarık bazen kaşıntı oluyor ben keloidden şüphelenmiştim ama doktora gittim değil dedi izin ver iyileşmesine dedi ama 1 yıl olcak aynı ben çok takıyorum kafama
Ecenin dedigi gibi tek bakiyosaniz kimse gelip gitmiyosa eve çok normalKızlar selam..
Bebeğim temmuz 20 de 1 yaşına basıcak Allahın ıznıyle
5 aylık olduğundan beri yabamcılara tahammülü yok.. Tabi önceki gibi değil oyuncakla falan oyalıyorum bi yere gıdınce ya da yabancı biriyle aynı ortama girince ama..
Hala benden ve babasından başka biri yanına yaklaşınca ağliyor çok..
Yaşıyor musunuz siz de
Evet tek bakıyorum genelde beni ve babasını görüyor Dışarı çıkıyorum dışarda iyi ..birisi dibine girmediği sürece uzaktan görünce normalEcenin dedigi gibi tek bakiyosaniz kimse gelip gitmiyosa eve çok normal
Dışarı cikiyo musunuz disarda nasil başkalarına karşı
Evet tek bakıyorum maalesef..Tek mi bakıyorsunuz biz de eşimle bakıyoruz tek bi yere gitmek aynı eziyet sadece bizi istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?