2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Canım aldın mı sonucunu

Benimki çok tüylü diyorum ya erkekten hallice 9ayım mide yanmasıyla geçti

Yaaaa mükemmel haber bu hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin paşa

ayy gözünüz aydın sağlıkla gelsin inşallah dua edin bizim de ikili testimiz temiz gelain inşallah cinsiyeti çok merak ediyoruz inşallah sağlıklıdır yavrum

Eee ben demiştim sana erkek diye çok mutlu oldum çok sağlıklı olmasına çok şükür canim

Selam kızlar bugün kontrole gittim kanama leke falan hepsi kesilde ama progestana devam edicem. Bebeğim uyuduğu için hareketlerini göremedik ama kalp atışını duyduk çok şükür benim haftam 13+6 ultrason 14+1 diyor. Kanamanın sebebi bebeğin eşinin önde olması ve yukarıya çıkmaya çalışmasıymış. Normal bir durummuş. Son olarak doktor 'kız görüyorum ama tabi belli olmaz' dedi cumartesi kendi doktoruma rendevun var bakalım o ne diyecek.

Ay çok güzel haberler sevindim canım. Ay bu uykucularla ne yapacağız bilmiyorum benimki de ne zaman gitsek uyuyor dürte dürte uyandırıyoruz cinsiyeti için de gönlünden geçen olur umarım

Hayırlı uğurlu olsun siz mi sordunuz cinsiyetini doktorunuz taramada kendisini görüp söyledi

Ayy gözün aydın canımm

Hayırlı olsun canım çok sevindim.Fetal de yaptıracakmısın?
Yok canım doktor gerek görmedi sonuçlarım iyi şükür
ayy gözünüz aydın sağlıkla gelsin inşallah dua edin bizim de ikili testimiz temiz gelain inşallah cinsiyeti çok merak ediyoruz inşallah sağlıklıdır yavrum

Bu sene erkek senesi mi ne sağlıcakla gelsin annesi

Eee ben demiştim sana erkek diye çok mutlu oldum çok sağlıklı olmasına çok şükür canim

Teşekkür ederim hepinize kızlar ayrı ayrı
Çok şükür sağlıklı olması çok önemli cinsiyette merak işi insan merak ediyor inşallah hepiniz çok çok güzel haberler alırsınız sağlıkla büyüsün minnoşlar

Maşallah güzel güzel büyüsün kuzu çok sevindim

Hayırlı uğurlu olsun siz mi sordunuz cinsiyetini doktorunuz taramada kendisini görüp söyledi
Geçen hafta ikili testini perinatalog yaptı o kendi söyledi erkeğe benzettim diye bu hafta ikili sonucumu kendi doktoruma göstermeye gittim gelişimine baktı sonra cinsiyetinede bakalım görecek miyiz dedi
Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…