- 22 Aralık 2023
- 44
- 13
- 3
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #5.521
teşekkür ederimMerhaba hoşgeldin
Tabi ki eklerim ilk sayfada ki bilgileri yazar mısın ?
Canım aldın mı sonucunuİnşallah daha da iyi olur bence tehliken tamamen geçecek bebek yeri değişecekdurumunu acil görselerdi kesin hemen sevk ederlerdi perinatalojiye randevuya kaldıysa devlette çok zor özelden daha kolay alınır tabi. Yaptırdım daha daha sonucunu almaya gitmedim perşembe gidicem maşallah
Benimki çok tüylü diyorum ya erkekten halliceYediğin bir şeyden olmuştur veya artık mideye bası yapmaya başladı çünkü rahimler greyfurt büyüklüğünde az da değil kızımda çok yanma oldu gaviscon la geziyordum ama tüylü değil kızım
Kurban olsunlar onun her tuyuneBenimki çok tüylü diyorum ya erkekten hallice9ayım mide yanmasıyla geçti
Tamamdır müsait bir anımda hemen eklicem canımteşekkür ederim
sat 21 ekim
kalp atışı kese 7+2
doğum 21 temmuz
şu an 10+0
Çok sevindim canım zaten kızın vardı, ikisini de tatmış olucaksın inşallah :)Selam minnoşlar ve anneleri
İkili testim çok güzel çıkmış hiç bir sorun yok dedi 14 haftalık görünüyor sıpa önden gidiyor
Artık bazı erkolar kapatılmayabilir mi benim oğluşum olacakmış
B bebekbeklemece
Yaaaa mükemmel haber buSelam minnoşlar ve anneleri
İkili testim çok güzel çıkmış hiç bir sorun yok dedi 14 haftalık görünüyor sıpa önden gidiyor
B bebekbeklemece
Çok sevindim canım zaten kızın vardı, ikisini de tatmış olucaksın inşallah :)
Çok teşekkür ederim canımlar inşallah hepsi sağlıkla gelsinnnYaaaa mükemmel haber buhayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin paşa
Ayy gözün aydın canımmSelam minnoşlar ve anneleri
B bebekbeklemece
ayy gözünüz aydın sağlıkla gelsin inşallahSelam minnoşlar ve anneleri
B bebekbeklemece
Hayırlı olsun canım çok sevindim.Fetal de yaptıracakmısın?Selam minnoşlar ve anneleri
B bebekbeklemece
Bu sene erkek senesi mi neSelam minnoşlar ve anneleri
B bebekbeklemece
Eee ben demiştim sana erkek diye çok mutlu oldum çok sağlıklı olmasına çok şükür canimSelam minnoşlar ve anneleri
B bebekbeklemece
Ay çok güzel haberler sevindim canım.Selam kızlarbugün kontrole gittim kanama leke falan hepsi kesilde ama progestana devam edicem. Bebeğim uyuduğu için hareketlerini göremedik ama kalp atışını duyduk çok şükür benim haftam 13+6 ultrason 14+1 diyor. Kanamanın sebebi bebeğin eşinin önde olması ve yukarıya çıkmaya çalışmasıymış. Normal bir durummuş. Son olarak doktor 'kız görüyorum ama tabi belli olmaz' dedi cumartesi kendi doktoruma rendevun var bakalım o ne diyecek.
Hayırlı uğurlu olsunSelam minnoşlar ve anneleri
B bebekbeklemece
Ayy gözün aydın canımm
Yok canım doktor gerek görmedi sonuçlarım iyi şükürHayırlı olsun canım çok sevindim.Fetal de yaptıracakmısın?
ayy gözünüz aydın sağlıkla gelsin inşallahdua edin bizim de ikili testimiz temiz gelain inşallah cinsiyeti çok merak ediyoruz inşallah sağlıklıdır yavrum
Bu sene erkek senesi mi nesağlıcakla gelsin annesi
Eee ben demiştim sana erkek diye çok mutlu oldum çok sağlıklı olmasına çok şükür canim
Maşallah güzel güzel büyüsün kuzu çok sevindimSelam kızlarbugün kontrole gittim kanama leke falan hepsi kesilde ama progestana devam edicem. Bebeğim uyuduğu için hareketlerini göremedik ama kalp atışını duyduk çok şükür benim haftam 13+6 ultrason 14+1 diyor. Kanamanın sebebi bebeğin eşinin önde olması ve yukarıya çıkmaya çalışmasıymış. Normal bir durummuş. Son olarak doktor 'kız görüyorum ama tabi belli olmaz' dedi cumartesi kendi doktoruma rendevun var bakalım o ne diyecek.
Geçen hafta ikili testini perinatalog yaptı o kendi söyledi erkeğe benzettim diye bu hafta ikili sonucumu kendi doktoruma göstermeye gittim gelişimine baktı sonra cinsiyetinede bakalım görecek miyiz dediHayırlı uğurlu olsunsiz mi sordunuz cinsiyetini doktorunuz taramada kendisini görüp söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?