- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #5.541
Gözün aydınn canımmSelam minnoşlar ve anneleri
İkili testim çok güzel çıkmış hiç bir sorun yok dedi 14 haftalık görünüyor sıpa önden gidiyor
Artık bazı erkolar kapatılmayabilir mi benim oğluşum olacakmış
@bebekbeklemece
Benimki anası kılıklı uykuyu sevecek herhaldeAy çok güzel haberler sevindim canım.Ay bu uykucularla ne yapacağız bilmiyorum benimki de ne zaman gitsek uyuyor dürte dürte uyandırıyoruz cinsiyeti için de gönlünden geçen olur umarım
Amin inşallah bizede güzel haberler almayı nasip eder alllahYok canım doktor gerek görmedi sonuçlarım iyi şükür
Teşekkür ederim hepinize kızlar ayrı ayrı
Çok şükür sağlıklı olması çok önemli cinsiyette merak işi insan merak ediyorinşallah hepiniz çok çok güzel haberler alırsınız sağlıkla büyüsün minnoşlar
Ayy gözün aydın canım sağlika gelsin paşa inşallahSelam minnoşlar ve anneleri
İkili testim çok güzel çıkmış hiç bir sorun yok dedi 14 haftalık görünüyor sıpa önden gidiyor
@bebekbeklemece
Ay gerçekten o 1 hafta geçmiyorGözün aydınn canımmayy darısı başimıza insallahh 1 hafta gecmeyecek bana
Evet canım perinatalogta normal ikili test yaptırdım. Aminnnn inşallah hepsi sağlıkla gelsin. Valla benimki yine bacağını öyle bir kapatmıştı ki anlatamam pozisyona bağlı görebilir doktor zorlaya zorlaya gördü zor bir ikizler erkeği mi geliyordur nedirAyy gözün aydın canım sağlika gelsin paşa inşallahbende heyecanlndlim lsen norma ikili tarama testi yapmamış tin demi bende gitsem gösterirmiki
Canım yaş ve kaçıncı çocuk onuda yazr msıın ? Listeye ekledim bu aradateşekkür ederim
sat 21 ekim
kalp atışı kese 7+2
doğum 21 temmuz
şu an 10+0
Üye olmuşsun zaten bilgilerini paylaşırsanListeye ekleyebiliriz sadeceNasıl üye olacağım ben buraya
Canım gözün aydın çok şükür çok sevindim masallah onaSelam minnoşlar ve anneleri
@bebekbeklemece
Amin canım darısı başınıza inşallahCanım gözün aydın çok şükür çok sevindim masallah onademek tosuncuk geliyor heee sağlıkla gelsin paşa
Bu zamanlarında 16 saate kadar uyuyormuş bebislerBenimki anası kılıklı uykuyu sevecek herhalde
Benim dana hep uyanık dans ediyor her gittiğimde İnşallah doğunca uykuyu severBu zamanlarında 16 saate kadar uyuyormuş bebisleruyanık yakalamak zor oluyor biz ne zaman gitsek uyuyor oluyor
İşin var o zaman annesiBenim dana hep uyanık dans ediyor her gittiğimde İnşallah doğunca uykuyu sever
Benim doktorum yarım saatten fazla hem 11+4 te hem 12+4 te inceledi canım. Omurgalarina, kollarına,bacaklarına nerdeyse her yerine baktı. Ensesini ölçtü her gittiğimde bir de burun kemigini inceledi. 12+4 te poposuna ve cinsiyetine de baktık iştekızlar ikili tarama testinde bebeği heryerini inceliyor mu doktor nasıl oluyor?
ya çok teşekkür ederim ama o listeyi bulamıyorum nasıl bakıcamCanım yaş ve kaçıncı çocuk onuda yazr msıın ? Listeye ekledim bu arada
Yaa gözün aydın beybiiSelam minnoşlar ve anneleri
@bebekbeklemece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?