2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Amin inşallah bizede güzel haberler almayı nasip eder alllah

Ayy gözün aydın canım sağlika gelsin paşa inşallah bende heyecanlndlim lsen norma ikili tarama testi yapmamış tin demi bende gitsem gösterirmiki

Gözün aydınn canımm ayy darısı başimıza insallahh 1 hafta gecmeyecek bana
Ay gerçekten o 1 hafta geçmiyor Teşekkür ederim canımmm
Ayy gözün aydın canım sağlika gelsin paşa inşallah bende heyecanlndlim lsen norma ikili tarama testi yapmamış tin demi bende gitsem gösterirmiki
Evet canım perinatalogta normal ikili test yaptırdım. Aminnnn inşallah hepsi sağlıkla gelsin. Valla benimki yine bacağını öyle bir kapatmıştı ki anlatamam pozisyona bağlı görebilir doktor zorlaya zorlaya gördü zor bir ikizler erkeği mi geliyordur nedir

Canım gözün aydın çok şükür çok sevindim masallah ona demek tosuncuk geliyor heee sağlıkla gelsin paşa

kızlar ikili tarama testinde bebeği heryerini inceliyor mu doktor nasıl oluyor?
Benim doktorum yarım saatten fazla hem 11+4 te hem 12+4 te inceledi canım. Omurgalarina, kollarına,bacaklarına nerdeyse her yerine baktı. Ensesini ölçtü her gittiğimde bir de burun kemigini inceledi. 12+4 te poposuna ve cinsiyetine de baktık işte

Tatlı anne adaylarım selamlar
Ben 11 ocağa ikili test için randevu aldım , tam 11 haftalık oluyoruz Allah nasip ederse , erken almamışım değil mi ? Bir sıkıntı olmaz , randevuda 11-14 hafta yazdığı için almıştım

Merhaba kızlar 2023 temmuz annelerinden geliyorum.
Şimdi oynadı mi oynamadi mi diye takip ettiğiniz bebislerin seneye döndü mü dönmedi mi ,

Şimdi midem bulaniyor yiyemiyorum yerine de ek gıdaya başladık alerji yaptı, yapmadı muhabbetleri o yapiyor olacaksiniz

Hepiniz sağlıcakla kucağınıza alın

Çokta yenidoğan kıyafet almayın zira sıcakta zıbın eldivenle geçiyor ilk 1.5 ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…