- 31 Mart 2023
- 119
- 184
- 23
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #5.561
Ahh ne güzel yazmışsın o günlere sağlıkla bir gelseydik keşkeMerhaba kızlar 2023 temmuz annelerinden geliyorum.
Şimdi oynadı mi oynamadi mi diye takip ettiğiniz bebislerin seneye döndü mü dönmedi mi ,
Şimdi midem bulaniyor yiyemiyorum yerine de ek gıdaya başladık alerji yaptı, yapmadı muhabbetleri o yapiyor olacaksiniz
Hepiniz sağlıcakla kucağınıza alın
Çokta yenidoğan kıyafet almayın zira sıcakta zıbın eldivenle geçiyor ilk 1.5 ay
Temmuz anneleri yengeç olmuyormuydu kızAy gerçekten o 1 hafta geçmiyorTeşekkür ederim canımmm
Evet canım perinatalogta normal ikili test yaptırdım. Aminnnn inşallah hepsi sağlıkla gelsin. Valla benimki yine bacağını öyle bir kapatmıştı ki anlatamam pozisyona bağlı görebilir doktor zorlaya zorlaya gördü zor bir ikizler erkeği mi geliyordur nedir
Benimki Temmuza kalmaz muhtemelen canım hem ilki sezaryen hemde önden gidiyo 21 Haziran ve öncesi olursa ikizler olurTemmuz anneleri yengeç olmuyormuydu kız
O günler de gelecek inşallahAhh ne güzel yazmışsın o günlere sağlıkla bir gelseydik keşke
Aminnn teşekkür ederimmm darısı başınıza inşallah kuzucumYaa gözün aydın beybiiRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ayy sağlıkla gelsin ogluşlarımizSelam minnoşlar ve anneleri
İkili testim çok güzel çıkmış hiç bir sorun yok dedi 14 haftalık görünüyor sıpa önden gidiyor
Artık bazı erkolar kapatılmayabilir mi benim oğluşum olacakmış
B bebekbeklemece
1. Sayfada listemiz bilgiler orda yazıyoya çok teşekkür ederim ama o listeyi bulamıyorum nasıl bakıcam30 yaşım 2.bebek
Aminnnnnn minik adamlarAyy sağlıkla gelsin ogluşlarımiz
Evet ya şapşal şapşal oynuyorlar inanılmaz güzelİşin var o zaman annesihareketleri çok komik ama degil mi ya eşim ilk defa 12+4 te gördü delirdi görünce
işte oraya gidemiyorum nasıl oluyor1. Sayfada listemiz bilgiler orda yazıyo
En altta sayfa sayısı yazıyor 279 diye üstüne tıklayıp 1 yazarak gidebilirsinişte oraya gidemiyorum nasıl oluyor
çok teşekkür ederimEn altta sayfa sayısı yazıyor 279 diye üstüne tıklayıp 1 yazarak gidebilirsin
Bu ultrason aleti nerdeGüzel annelerrr hepinize merhabaaa
10+5 günlük oldukkaranıza yeni geldimmm cinsiyet tahminlerinizi alabilir miyimmm Eki Görüntüle 3359942
Off risk dönemine az kaldı zaman geçtikçe geriliyorumO günler de gelecek inşallah
Ne kanama alanları,ne riskli gebelikler gördük
Yaa canımm maşallahSelam minnoşlar ve anneleri
İkili testim çok güzel çıkmış hiç bir sorun yok dedi 14 haftalık görünüyor sıpa önden gidiyor
Artık bazı erkolar kapatılmayabilir mi benim oğluşum olacakmış
B bebekbeklemece
Bacak arası annesi de cinsiyetine baktım anlamadımhttps://mutluresim.com/images/2023/12/28/nTyB7Q.jpg
Iyi aksamlar kizlar bugun bizim de ikili test vardı cok şükür sorun görünmedi hersey yolunda dedi doktor kocaman olmus minnosumsizce bu fotograftaki bacak arasi görüntü mü ben emin olamadim
Bakıyorlar canım bende devlete acile baktırdım ordan biliyorumKızlar selam cevap yazarsanız sevinirim üç gündür ağır grip geçiyorum arada ateşim çıkıyor antibiyotik kullanıyorum ciğerlerime inmiş maalesef çok öksürüğüm var ama kendimden çok bebeğime üzülüyorumacile gidip ultrason baktırsam mı devlet yada şehir hastaneleri acilde ultrason bakıyor mu bilgisi olan var mı bebeğimi çok merak ediyorum
Tam bir fasulye daha çok küçükGüzel annelerrr hepinize merhabaaa
10+5 günlük oldukkaranıza yeni geldimmm cinsiyet tahminlerinizi alabilir miyimmm Eki Görüntüle 3359942
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?