- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #7.161
O bana gün içinde de oluyor. Sabah daha az akşam daha şişmiş gibi. Panik yapma bence normalKızlar ya benim göbeğim indi sanki normal mi bu? bir şey mi oldu acaba diye panikledim yine. yani özellikle bu hafta baya karnım vardı ama şuan o kadar değil eski karnım gibi umarım anlatabilmişmdir
Bu aralar tüm terslikler beni buluyor fetal doppler istedim erken geldi diye sevindim bugün kargo geldi kiiiii gelen ürün tansiyon aletiCanım bu arada fetal doppler için doktorum 20. Haftaya kadar duyamazsın onunla keşke bana sormadan almasaydın dedi
Uyuyordur minnoşBende kan idrar hepsini verdim, bebek ultrasonda iyi görünüyordu pek hareket etmiyordu bence ama sağlıklı dedi doktor ölçümleri normal ama benim aşırı karnım ağrıyor
Seninki gelmiş miydi canımCanım bu arada fetal doppler için doktorum 20. Haftaya kadar duyamazsın onunla keşke bana sormadan almasaydın dedi
Tabi canım haber veririm birkaç saate çıkmış olur, benim doppler geldi hatta bebeği duyamadım diye üzülmüştüm ama çok erkekmiş dahaUyuyordur minnoşsonuçların çıkınca haber verir misin canım, kendi tezimi dogruluycam eğer sende de enfeksiyon çıkarsa.. idrarda eritrosit yani kan varmış benim bir de bakteri nadir demiş, enfeksiyon yok idrarda benim
Canımm benim de göbeğim indi , bence biraz şişkinlik yaşıyorduk artık o normalleşti diye düşünüyorumKızlar ya benim göbeğim indi sanki normal mi bu? bir şey mi oldu acaba diye panikledim yine. yani özellikle bu hafta baya karnım vardı ama şuan o kadar değil eski karnım gibi umarım anlatabilmişmdir
Yaaaa yerim maşallah gözün aydın canım
Kuzum bebiş biraz önden gidiyor gelisimi ayrıntılı ultrasona 4 hafta sonra gireceğim o yüzden. 14+5 dim bugün ama maşallah bacakları falan 16 hafta uyumlu çıktı. Kendisi de 15+2 çıktı. Doktor uzun olacak dedi bebek için. Eşim de bende kısa değiliz genetiktir belki.Guzel haberler nasil da mutlu ediyorne yapiyor ufaklik. Kac cm olmus? Benim de kontrolum haftaya. Doktor 2 haftada bir gormek istiyorum dedi. Aslinda ayda 1 takip ediliyor diye biliyordum ama isime de gelmiyor degil
Tamam canım teşekkür ederimEki Görüntüle 3367926
Şunu aldım canım 400 damla varmış içinde günde 1 damla kullanıyorsun tatsız kokusuz. Sktsini sorarak al alacaksan değişiyormuş.
Ben ilk cocugumu 38+5 te doğurdum. Kendi suyu gelmişti 2 gün sancı çektim suyu bitince sezeryan oldum. Simdikini ise doktorum dedi ki planlanandan bir hafta önce alacağız. Ama her konuda çok pimpirikli olduğu için doktorumu değiştirdim açıkçası. Şimdiki doktorum öyle birşey demedi. Bana sancı geldikten sonra sezeryan planlaması dah mantıklı geliyor sütümüzde gelmiş oluyor böyleceİlk çocuğunu sezeryanla doğuranlar anneler kaçıncı haftada sezeryan yapıldı ve doğum tarihi ne zaman planlanıyor bunu çok merak ettimBi arkadaşım yeni doğum yaptı doktoru illa haftasını doldursun demiş ama son hafta tansiyon sorunu olmuş ölümden döndüm dedi 40.haftalar mı bekleniyor planlı olsa da?
Ay inşallah yaa yüreğim ağzımda geziyorum hiç vücudumu bu kadar dinlediğim olmamıştıAslında şişlik de çok oluyor o şişlik inmiştir diye düşünüyorum canım vücut hamileliğe alıştıkça
İçim rahaatladıO bana gün içinde de oluyor. Sabah daha az akşam daha şişmiş gibi. Panik yapma bence normal
evet öyle galiba normal, çünkü onun dışında geri kalan her şey aynı gidiyor sık idrar mide yanması vs vs… çok şükür içim rahatladıCanımm benim de göbeğim indi , bence biraz şişkinlik yaşıyorduk artık o normalleşti diye düşünüyorum
Merhaba , siz anlattıkca kendi durumumu gördüm. Bende ekip yöneticisiyim ve cidden stresli isim var üstüne bugün iş yerim saçma sapan sorunlar çıkardı. Zaten 14 saate yakın disaridayim. Sanırım bende onumuzdeki ay bırakacağım ya da biraktirilacagim desem daha doğru olur :/Kuzum ben yıllardır çalışıyorum ama yıllardır biraz ara vermek istiyorum açıkçası güzel teklifler geldi ama bebiş dolayısı ile değerlendiremedim. Haklarımı alacağım o yuzden zorlanacagimiz bir durum da yok. Eşimde çok destekçi ekip yonetiyordum isim çok stresliydi. Önceligimi değiştirdim bebeğe odaklanmak istiyorum. Kayınvalidem bir operasyon geçirdi ben annemi yıllar önce kaybetmiştim bebiş ile doğum sonrası muhtemelen başbaşa kalacağız 2.5 aylıkken ise dönmem biraz zor görünüyordu. Gebeliğim de kusmalar vs çok kolay geçmiyor inan. Bugün 35. Yaşıma girdim ve bir kere anne olacağım gibi o yüzden bebisimle biraz ilgilenmek istiyorum. O doğana kadar bazı eğitimler almak istiyordum onları tamamlarim diye düşünüyorum. Benim için çok daha hayırlı oldu yani böylesi. İş degistirmek istiyordum zaten uzun zamandır ama tazminat vs derken yapıştım kaldım 8 senedir aynı şirkette. Bu da bahanesi oldu
Maşallah
Maşallah bebise iyi haberler aldıkça seviniyoruzKuzum bebiş biraz önden gidiyor gelisimi ayrıntılı ultrasona 4 hafta sonra gireceğim o yüzden. 14+5 dim bugün ama maşallah bacakları falan 16 hafta uyumlu çıktı. Kendisi de 15+2 çıktı. Doktor uzun olacak dedi bebek için. Eşim de bende kısa değiliz genetiktir belki.14.2 mi çıktı ne boyu da yanlis hatırlamıyorsam. Benim gebelik öncesi sol yumurtaligimda büyük bir kistim vardi o da kaybolmuş gitmiş ona da sevindim takıyordum kafama. Doktorum sağolsun kafana bişi takılırsa gel hiç kendini stres yapma istediğin zaman bakalım bebeğe dedi. Ben hastalıktan cok kustum geçen hafta hep raporluydum inan. Biraz endişeliydim gittim gördüm rahatladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?