- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #7.181
Hic bu yönden düşünmemiştim ilk dogumumda nst de sancilarim çıkıyordu ben hissetmesemde doktorum ertesi güne sezeryan günü verdi hemen ve benim de sütüm hemen gelmisti gercekten dogru olabilirBen ilk cocugumu 38+5 te doğurdum. Kendi suyu gelmişti 2 gün sancı çektim suyu bitince sezeryan oldum. Simdikini ise doktorum dedi ki planlanandan bir hafta önce alacağız. Ama her konuda çok pimpirikli olduğu için doktorumu değiştirdim açıkçası. Şimdiki doktorum öyle birşey demedi. Bana sancı geldikten sonra sezeryan planlaması dah mantıklı geliyor sütümüzde gelmiş oluyor böylece
Yani ben bu yönde ilerlemeyi düşünüyorum aksi bir durum olmazsa yeni doktorum da böyle dusunucek sanıyorum. Anne karninda bir gün bile nimet sonuçta doğacağı zamanı bir aksilik yoksa kendi belirlesinHic bu yönden düşünmemiştim ilk dogumumda nst de sancilarim çıkıyordu ben hissetmesemde doktorum ertesi güne sezeryan günü verdi hemen ve benim de sütüm hemen gelmisti gercekten dogru olabilir
Aha bu da yüz üstü dönmüşKuzum bebiş biraz önden gidiyor gelisimi ayrıntılı ultrasona 4 hafta sonra gireceğim o yüzden. 14+5 dim bugün ama maşallah bacakları falan 16 hafta uyumlu çıktı. Kendisi de 15+2 çıktı. Doktor uzun olacak dedi bebek için. Eşim de bende kısa değiliz genetiktir belki.14.2 mi çıktı ne boyu da yanlis hatırlamıyorsam. Benim gebelik öncesi sol yumurtaligimda büyük bir kistim vardi o da kaybolmuş gitmiş ona da sevindim takıyordum kafama. Doktorum sağolsun kafana bişi takılırsa gel hiç kendini stres yapma istediğin zaman bakalım bebeğe dedi. Ben hastalıktan cok kustum geçen hafta hep raporluydum inan. Biraz endişeliydim gittim gördüm rahatladım.
Haklisin bende dikkat edicem bu konuyaYani ben bu yönde ilerlemeyi düşünüyorum aksi bir durum olmazsa yeni doktorum da böyle dusunucek sanıyorum. Anne karninda bir gün bile nimet sonuçta doğacağı zamanı bir aksilik yoksa kendi belirlesin
%100 aynı görüşteyim. İlki sezaryen diye öne çektirmeyi düşünmüyorum aksi bir durum olmazsa haftamın dolmasına yakın olsun.Hatta sezaryenimin üzerinden tam 5 yıl geçmiş olacak vajinal doğursam ne güzel olurYani ben bu yönde ilerlemeyi düşünüyorum aksi bir durum olmazsa yeni doktorum da böyle dusunucek sanıyorum. Anne karninda bir gün bile nimet sonuçta doğacağı zamanı bir aksilik yoksa kendi belirlesin
Gonlunuzdeki gibi olsun inşallah sezryan dikisleriniz uygunsa denetiyor doktorlar%100 aynı görüşteyim. İlki sezaryen diye öne çektirmeyi düşünmüyorum aksi bir durum olmazsa haftamın dolmasına yakın olsun.Hatta sezaryenimin üzerinden tam 5 yıl geçmiş olacak vajinal doğursam ne güzel olur
Bende prensesler gibi bir doğum süreci yaşamadım çok şükür başıma gelmeyen kalmadıGonlunuzdeki gibi olsun inşallah sezryan dikisleriniz uygunsa denetiyor doktorlarBenim 6.5 yıl geçmiş oluyor ama hiç vajinal denemek istemiyorum ya alttan kesi olacağına üstten olsun diyorum zaten ilki de sezeryan diye. Ha kesisiz olacağını bilsem ama bilmiyorum benim ilk doğum çok zor geçtiğini için sanırım hiç cesaretim kalmadi
Valla tebrik ediyorum içinizdeki heyecani yine de deneme azminiziBende prensesler gibi bir doğum süreci yaşamadım çok şükür başıma gelmeyen kalmadı5 saat suni sancıyı da çektim sayısız tuşede yedim suyum gelmedi onuda ebeler patlattı (ki en beteriydi)
sezaryen nasıl bişey onuda tattım yinede vajinali denemek istiyorum
Doktorun destekliyorsa olabilit aslında. Ssvd yapanlar çok fazla artık. Hele de beş sene geçmiş senin%100 aynı görüşteyim. İlki sezaryen diye öne çektirmeyi düşünmüyorum aksi bir durum olmazsa haftamın dolmasına yakın olsun.Hatta sezaryenimin üzerinden tam 5 yıl geçmiş olacak vajinal doğursam ne güzel olur
Kesi olayı biraz vücut yapısı egzersizler masajlar ebelerin ve doktorun yönlendirmeleriyle falan olmayabiliyor artık. İnstagramda cavide ebeyi takip ediyorum. Kesisiz doğuran bir sürü kadın var ama tabi tercih meselesiGonlunuzdeki gibi olsun inşallah sezryan dikisleriniz uygunsa denetiyor doktorlarBenim 6.5 yıl geçmiş oluyor ama hiç vajinal denemek istemiyorum ya alttan kesi olacağına üstten olsun diyorum zaten ilki de sezeryan diye. Ha kesisiz olacağını bilsem ama bilmiyorum benim ilk doğum çok zor geçtiğini için sanırım hiç cesaretim kalmadi
Tabi kişiye bağlı ama ben göze alamıyorum birde birinci doğumdan karında kesi olunca birde altta olma ihtimalini göze alamadim. Sağlıkla dogsunlar tabi önceliğimiz oKesi olayı biraz vücut yapısı egzersizler masajlar ebelerin ve doktorun yönlendirmeleriyle falan olmayabiliyor artık. İnstagramda cavide ebeyi takip ediyorum. Kesisiz doğuran bir sürü kadın var ama tabi tercih meselesi
Canım hiç gerek yok inan bebiş biraz büyüyünce ben tekrar döneceğim çalışma hayatına. Bebiş bir kere bebiş olacak. benim iş yerim sorun çıkarmadı aslında ama işin kendi dinamiği çok stresli malesef. Büyük bir operasyonun başındaydim bebek yokken idare ediyordum ama şuan gerçekten zorlanıyorum bende. Kusup 5 dakika sonra toplantıya giriyorum halsizlik oluyor. Yıllardır çalışıp birikimlerimizi de yaptık çalışmasam olmaz bir durum yok ona da güvendim biraz. Maaşım da iyiydi belki başkası idare ederdi ama inan hayatta paradan daha önemli şeyler var. Ki senin de eziyetliymis biraz haklarını alıp güzel mutlu bir hamilelik ve doğum hakkın yani.Merhaba , siz anlattıkca kendi durumumu gördüm. Bende ekip yöneticisiyim ve cidden stresli isim var üstüne bugün iş yerim saçma sapan sorunlar çıkardı. Zaten 14 saate yakın disaridayim. Sanırım bende onumuzdeki ay bırakacağım ya da biraktirilacagim desem daha doğru olur :/
Amin amin inşaallahTabi kişiye bağlı ama ben göze alamıyorum birde birinci doğumdan karında kesi olunca birde altta olma ihtimalini göze alamadim. Sağlıkla dogsunlar tabi önceliğimiz o
Biraz yüzü dönüktu biraz dolaştı muayene sırasında hopladi zıpladı. Ay ben hala çok duygulaniyorum izlerken bebeği normalde beton gibi insanimdir ne hallere düştüm.Aha bu da yüz üstü dönmüş
Benim sıpa da başından beri ileriden gidiyor o yüzden herşeyi erken erken halletmek zorunda kaldım. Tam 5 kontrolde ikili testte falan 5-6 gün önde çıktı. 17+4te gitmiş olucam çok merak ediyorum
Hangisi olursa olsun sağlıkla doğsunlar da inşallahValla tebrik ediyorum içinizdeki heyecani yine de deneme azminiziben pes ettim paşa paşa gidip sezeryanimi olucam nasipse
Normalde doktorun konuşmaları var ssvd yapıyor. Ama biz daha doğum konuşmadık çok var diyeDoktorun destekliyorsa olabilit aslında. Ssvd yapanlar çok fazla artık. Hele de beş sene geçmiş senin
Bizde birinci çocuk var birde onun okul masrafları fln diyince dayanmaya çalışıyorum ancak aynen dediğin gibi aşırı bukanti yaşıyorum öyle böyle değil afedersin çıkarıp gelip niseu yokmus gibi iş yapıyorum sürekli gorusmedeyim. Daha hamileliğin başında inanilmaz yoruldum.Canım hiç gerek yok inan bebiş biraz büyüyünce ben tekrar döneceğim çalışma hayatına. Bebiş bir kere bebiş olacak. benim iş yerim sorun çıkarmadı aslında ama işin kendi dinamiği çok stresli malesef. Büyük bir operasyonun başındaydim bebek yokken idare ediyordum ama şuan gerçekten zorlanıyorum bende. Kusup 5 dakika sonra toplantıya giriyorum halsizlik oluyor. Yıllardır çalışıp birikimlerimizi de yaptık çalışmasam olmaz bir durum yok ona da güvendim biraz. Maaşım da iyiydi belki başkası idare ederdi ama inan hayatta paradan daha önemli şeyler var. Ki senin de eziyetliymis biraz haklarını alıp güzel mutlu bir hamilelik ve doğum hakkın yani.
Çünkü analıkBiraz yüzü dönüktu biraz dolaştı muayene sırasında hopladi zıpladı. Ay ben hala çok duygulaniyorum izlerken bebeği normalde beton gibi insanimdir ne hallere düştüm.Allah saglicakla kucaklarımiza aldırsin kuzum bebislerimizi
Gaz mıydı acaba?Kızlar ya benim göbeğim indi sanki normal mi bu? bir şey mi oldu acaba diye panikledim yine. yani özellikle bu hafta baya karnım vardı ama şuan o kadar değil eski karnım gibi umarım anlatabilmişmdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?