2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Bende bu sekilde ki fikirlerden ötürü yarim biraktim folil asidi ve üzgünüm acaba dusmustum boyle seyler duyunca ama sen cok haklisin canim kendilerine saklamadiklari icin fikirleri insan acabaya dusuyor
Bu midye yeme çav var yada alkol içme zararlı gibi genel geçer bir kural değil. Fikir ayrılıkları var malum. Herkese kullanacaksın diye dayatmakta yanlış kullanana zararlı otizm yapıyor kullanma demekte yanlış geliyor bana . Herkes kendi bebeği için en iyisini bilir zaten

Canım beta hcg 11. Haftaya kadar hızla tırmanıp pik seviyelere ulaşıyor. 12. Haftadan sonra düşmeye başlar zaten. Bu yüzden biraz daha rahatlarız midemiz bulantılarımız biraz düzelir kusmalar azalır tansiyonumuz vücut dengemiz kendine gelmeye başlar. Bana anormal gelmedi doğal süreç gibi geldi. Ama istersen farklı bir doktor görüşüde al. Progestan her durumda veriliyor zaten

Progestan verdi diye ben ne oluyor diye korktum ondan sanada sorayim bir dedim tesekkur ederim canim

Progestan verdi diye ben ne oluyor diye korktum ondan sanada sorayim bir dedim tesekkur ederim canim
Kız benim kanamam lekelenmem yoktu kasık ağrım var diye progestan verdi. O tamamen güçlendirme amaçlı zaten vücutta olan hormon sen dinlen kuzum aklına kötü şeyler getirme

Kahverengi lekelenmesi olanlar aranıza bende katıldım 6. Haftadan beri olmuyordu bugün 12+0 neden böyle bişey oldu doktora gitmeli miyim
Canım bence gitmelisin. Kahve lekeler çok normal en azından başka bişey var mı kullanman dikkat etmen gereken bişey var mı onu öğrenirsin.

Canım devit 3 kaç damla kullanıyorsun ? Şimdi aldım eczacı onu yazmamış
Canım ben devit almadım nefret ediyorum ondan başka bir damla aldım 1 damla aç karnına alıyorum hissetmiyorum bile.
9 damla demişti. 1200 Microgram oluyor bende 1000lik özel bir damla aldım trendyoldan

Canım çok geçmiş olsun. 13. haftada benim de kanamam olmuştu azdı ama kırmızıydı. Yatış vermişti doktor. Ertesi gün çıkarken antibiyotik de yazdı. O zaman sormayı unuttum kontrole gidince sordum enfeksiyon mu var neden antibiyotik verdiniz diye. Kanama durumlarında enfeksiyon olma ihtimali yüksek o yüzden verdim dedi. Yarın 16. Haftam bitiyor ama hala açık kahverengi gibi leke geliyor progestan kullanmama rağmen. Doktora sordum normal dedi. Sen de endişe etme bir sıkınt olmaz inşaallah

İlk dogumda Plasenta onde olduğu halde 38+5 de aldi doktorum. Tehlikeli bir durumum olmasaydi daha da beklerdi sanirim.
Merhaba. Benim de şu an plasenta önde ama bir kanamam oldu doktor plasenta yukarı çıkmaya çalışıyor dedi. Sizin de öyle kanamalı bir durumunuz oldu mu? 26. Haftaya kadar yukarı çıkma durumu varmış.

Canım bence gitmelisin. Kahve lekeler çok normal en azından başka bişey var mı kullanman dikkat etmen gereken bişey var mı onu öğrenirsin.
Öğleden sonraya randevu aldım progestan fitil yaptım hemen geçti ama insan yine de korkuyor umarım bebeğim iyidir

Merhaba. Benim de şu an plasenta önde ama bir kanamam oldu doktor plasenta yukarı çıkmaya çalışıyor dedi. Sizin de öyle kanamalı bir durumunuz oldu mu? 26. Haftaya kadar yukarı çıkma durumu varmış.
Benim 4. Ay civarinda kanamayla belli oldu. Malesef benimki dogum sonuna kadar çıkmadı yukari. Hatta rahme yapışık olma ihtimaliyle girdim doguma. Alinabilirdi yani rahmim ama cok yakin olsada yapismamis sukur.

Yaa cok sasirdim kuzum. Isin hayatinin merkezinde gibiydi sanki. Tabi bebek tum siralamayi değiştiriyor elbette cok haklisin? Ne oldu peki izinlerle ilgili mi bir sorun yasandi. Ne yapacaksin. Dinlenecek misin bir sure? Yoksa yeni bir is dusuncesi var mi kafanda?

Ne guzel ozetlemissin canim. Evet guzel guzel yasamak nasip olsun dedigin tum bu surecleri gercekten. Risk hic bitmez tabi ama topik olarak en riskli aylari atlattigimiz icin de kutluyorum kendimizi

Kızlar dün akşam incir uyutması yaptım kendime. Sıfır şeker 400 ml süt 7-8 kuru incir 6-7 tane cevizle. Hem besleyici hemde sağlıklı fikir olur belki sizede 3 küçük kase çıktı.
Cokk mantikli ben de yapayim canim. Cok da severim. Fikir icin sagol

Benim 4. Ay civarinda kanamayla belli oldu. Malesef benimki dogum sonuna kadar çıkmadı yukari. Hatta rahme yapışık olma ihtimaliyle girdim doguma. Alinabilirdi yani rahmim ama cok yakin olsada yapismamis sukur.
Ayy Allah korumuş çok şükür. Benim de 13. Haftada hafif bir kanamam oldu. Doktor bebeğin eşi yukarı çıkmaya çalışıyor o yüzden olmuş dedi. Ayın 27sinde randevum var sırf onu merak ediyorum çıktı mı ne yaptı diye. 16. Haftam bitecek yarın lekeler hala devam ediyor.

Geldik gene buradayız maalesef. Bugün hiç bir belirtim yok. Tam 12. haftadayım. Meme başı çevresi sanki küçükmüş ve hassasiyet yok. Meme hassasiyeti azalarak kayboldu 3 günde falan. Midem bulanmıyor. Kabızlık sorunum da yok. Endişenlemeli miyim acaba?

Azalması normal bu haftalarda belirtilerin doktor kontrolün ne zamandı?

Canım çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun inşallah tez zamanda iyileşir atlatırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…