- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #7.121
Bu midye yeme çav var yada alkol içme zararlı gibi genel geçer bir kural değil. Fikir ayrılıkları var malum. Herkese kullanacaksın diye dayatmakta yanlış kullanana zararlı otizm yapıyor kullanma demekte yanlış geliyor bana . Herkes kendi bebeği için en iyisini bilir zatenBende bu sekilde ki fikirlerden ötürü yarim biraktim folil asidi ve üzgünüm acaba dusmustum boyle seyler duyunca ama sen cok haklisin canim kendilerine saklamadiklari icin fikirleri insan acabaya dusuyor
Canım beta hcg 11. Haftaya kadar hızla tırmanıp pik seviyelere ulaşıyor. 12. Haftadan sonra düşmeye başlar zaten. Bu yüzden biraz daha rahatlarız midemiz bulantılarımız biraz düzelir kusmalar azalır tansiyonumuz vücut dengemiz kendine gelmeye başlar. Bana anormal gelmedi doğal süreç gibi geldi. Ama istersen farklı bir doktor görüşüde al. Progestan her durumda veriliyor zaten
Progestan verdi diye ben ne oluyor diye korktum ondan sanada sorayim bir dedim tesekkur ederim canimCanım beta hcg 11. Haftaya kadar hızla tırmanıp pik seviyelere ulaşıyor. 12. Haftadan sonra düşmeye başlar zaten. Bu yüzden biraz daha rahatlarız midemiz bulantılarımız biraz düzelir kusmalar azalır tansiyonumuz vücut dengemiz kendine gelmeye başlar. Bana anormal gelmedi doğal süreç gibi geldi. Ama istersen farklı bir doktor görüşüde al. Progestan her durumda veriliyor zaten
Kız benim kanamam lekelenmem yoktu kasık ağrım var diye progestan verdi. O tamamen güçlendirme amaçlı zaten vücutta olan hormon sen dinlen kuzum aklına kötü şeyler getirmeProgestan verdi diye ben ne oluyor diye korktum ondan sanada sorayim bir dedim tesekkur ederim canim
Canım bence gitmelisin. Kahve lekeler çok normal en azından başka bişey var mı kullanman dikkat etmen gereken bişey var mı onu öğrenirsin.Kahverengi lekelenmesi olanlar aranıza bende katıldım6. Haftadan beri olmuyordu bugün 12+0 neden böyle bişey oldu doktora gitmeli miyim
Canım devit 3 kaç damla kullanıyorsun ? Şimdi aldım eczacı onu yazmamışAç değilim ya şükür. Bi şekilde dengeleriz inşallah
Doktorum bana 6 damla demişti devit i. kişiden kişiye değişir mi sanmam gerçi.Canım devit 3 kaç damla kullanıyorsun ? Şimdi aldım eczacı onu yazmamış
Canım ben devit almadım nefret ediyorum ondanCanım devit 3 kaç damla kullanıyorsun ? Şimdi aldım eczacı onu yazmamış
Canım çok geçmiş olsun. 13. haftada benim de kanamam olmuştu azdı ama kırmızıydı. Yatış vermişti doktor. Ertesi gün çıkarken antibiyotik de yazdı. O zaman sormayı unuttum kontrole gidince sordum enfeksiyon mu var neden antibiyotik verdiniz diye. Kanama durumlarında enfeksiyon olma ihtimali yüksek o yüzden verdim dedi. Yarın 16. Haftam bitiyor ama hala açık kahverengi gibi leke geliyor progestan kullanmama rağmen. Doktora sordum normal dedi. Sen de endişe etme bir sıkınt olmaz inşaallahIdrar yollarinda cok az bir enfeksiyon varmis dusuk tehlikesi var diye fitil yazdilar protesgan betam dusuk cikti kalp atisi vardi kese etrafi kanamaya baktilar alttan muayene ettiler antibiyotikte yazdi yaticaksin kalkmayacaksin dedi de 2 cocukla mumkun degil evdede tekim Allah yardimcim olsun
Merhaba. Benim de şu an plasenta önde ama bir kanamam oldu doktor plasenta yukarı çıkmaya çalışıyor dedi. Sizin de öyle kanamalı bir durumunuz oldu mu? 26. Haftaya kadar yukarı çıkma durumu varmış.İlk dogumda Plasenta onde olduğu halde 38+5 de aldi doktorum. Tehlikeli bir durumum olmasaydi daha da beklerdi sanirim.
Öğleden sonraya randevu aldım progestan fitil yaptım hemen geçti ama insan yine de korkuyor umarım bebeğim iyidirCanım bence gitmelisin. Kahve lekeler çok normal en azından başka bişey var mı kullanman dikkat etmen gereken bişey var mı onu öğrenirsin.
Benim 4. Ay civarinda kanamayla belli oldu. Malesef benimki dogum sonuna kadar çıkmadı yukari. Hatta rahme yapışık olma ihtimaliyle girdim doguma. Alinabilirdi yani rahmim ama cok yakin olsada yapismamis sukur.Merhaba. Benim de şu an plasenta önde ama bir kanamam oldu doktor plasenta yukarı çıkmaya çalışıyor dedi. Sizin de öyle kanamalı bir durumunuz oldu mu? 26. Haftaya kadar yukarı çıkma durumu varmış.
Yaa cok sasirdim kuzum. Isin hayatinin merkezinde gibiydi sanki. Tabi bebek tum siralamayi değiştiriyor elbette cok haklisin? Ne oldu peki izinlerle ilgili mi bir sorun yasandi. Ne yapacaksin. Dinlenecek misin bir sure? Yoksa yeni bir is dusuncesi var mi kafanda?Ay noldu kız hele bir dur nefes al şöyle derin derin. Rabbim bebislerimize sağlık versin bizlere öncelikli temennim bu. Sağında solunda ne varsa görmezden gel kuzum inan. Bende çok daralmış durumdayım çok hastaydım geçen hafta malum, bir de işimle ilgili sıkıntı çıktı 8 senelik işimden istifa ettim. Hiçbir şey benden de bebeğimden de ailemden de kıymetli değil çünkü. Ki sende öyle yazmışsın. Allah gönlüne ferahlık versinolumlu düşünelim olumlu olsun her şey
Ne guzel ozetlemissin canim. Evet guzel guzel yasamak nasip olsun dedigin tum bu surecleri gercekten. Risk hic bitmez tabi ama topik olarak en riskli aylari atlattigimiz icin de kutluyorum kendimiziEkim anneleri gurubuda açılmış duygulandım bizimkiler büyüyo biraz okudum baştaki sorularimiz Beta hgc kalpzaman geçiyor kızlar az daha sabır 3 haftaya kimin hareket eti onu konuscaz sonra birimiz bn bugün hisetmedim diyip korkuyla hastane koscaz o orda mışıl mışıl uyuyor olck cok şey yasiyacaz bir bakacak guruba kızlar doğum yaptım minik bir el atacak buraya geçecek bu zor zamanlarmiz inşallah azdaha sabır
Cokk mantikli ben de yapayim canim. Cok da severim. Fikir icin sagolKızlar dün akşam incir uyutması yaptım kendime. Sıfır şeker 400 ml süt 7-8 kuru incir 6-7 tane cevizle. Hem besleyici hemde sağlıklı fikir olur belki sizede 3 küçük kase çıktı.
Ayy Allah korumuş çok şükür. Benim de 13. Haftada hafif bir kanamam oldu. Doktor bebeğin eşi yukarı çıkmaya çalışıyor o yüzden olmuş dedi. Ayın 27sinde randevum var sırf onu merak ediyorum çıktı mı ne yaptı diye. 16. Haftam bitecek yarın lekeler hala devam ediyor.Benim 4. Ay civarinda kanamayla belli oldu. Malesef benimki dogum sonuna kadar çıkmadı yukari. Hatta rahme yapışık olma ihtimaliyle girdim doguma. Alinabilirdi yani rahmim ama cok yakin olsada yapismamis sukur.
Geldik gene buradayız maalesef. Bugün hiç bir belirtim yok. Tam 12. haftadayım. Meme başı çevresi sanki küçükmüş ve hassasiyet yok. Meme hassasiyeti azalarak kayboldu 3 günde falan. Midem bulanmıyor. Kabızlık sorunum da yok. Endişenlemeli miyim acaba?Hanımlar 11+3teyim yavaş yavaş belirtilerim kayboluyor. Geçen hafta 3 gün midem bulanmayınca son gün de meme hassasiyeti gidince gebiş atak yaşayarak kontrolüm haricinde doktoruma gittim. Doktorum zaten çok yoğun belirtili bir gebelik yaşamadığımı ilaç falan da kullanmadığımı hormonlarımın muhtemel ki dengelendiğini söyledi ve artık daha uzun süreler de kaybolabilir dedi. Nitekim muayeneden çıktığım gibi belirtiler geri geldiFakat bugun yine midem bulanmıyor ve meme hassasiyetim azaldı. Bu sekilde artık belirtileri kaybolmaya başlayanlar var mı?
Azalması normal bu haftalarda belirtilerin doktor kontrolün ne zamandı?Geldik gene buradayız maalesef. Bugün hiç bir belirtim yok. Tam 12. haftadayım. Meme başı çevresi sanki küçükmüş ve hassasiyet yok. Meme hassasiyeti azalarak kayboldu 3 günde falan. Midem bulanmıyor. Kabızlık sorunum da yok. Endişenlemeli miyim acaba?
İyidir inşallah canım güzel haberlerle geleceksinÖğleden sonraya randevu aldım progestan fitil yaptım hemen geçti ama insan yine de korkuyor umarım bebeğim iyidir❤
Canım çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun inşallah tez zamanda iyileşir atlatırsınIdrar yollarinda cok az bir enfeksiyon varmis dusuk tehlikesi var diye fitil yazdilar protesgan betam dusuk cikti kalp atisi vardi kese etrafi kanamaya baktilar alttan muayene ettiler antibiyotikte yazdi yaticaksin kalkmayacaksin dedi de 2 cocukla mumkun degil evdede tekim Allah yardimcim olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?