- 8 Ekim 2023
- 1.798
- 923
- 43
- 35
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #7.141
Yarın. Ama azalmadı bence sıfırlandı sabahtan beri. Hafif bir ateşim var ve karnım ağrıyor gibi onun dışında iyiyim.Azalması normal bu haftalarda belirtilerin doktor kontrolün ne zamandı?
Bende normalde çok severim. Aklıma düştü birden 2 gün yedimCokk mantikli ben de yapayim canim. Cok da severim. Fikir icin sagol
Kuzum ben yıllardır çalışıyorum ama yıllardır biraz ara vermek istiyorum açıkçası güzel teklifler geldi ama bebiş dolayısı ile değerlendiremedim. Haklarımı alacağım o yuzden zorlanacagimiz bir durum da yok. Eşimde çok destekçi ekip yonetiyordum isim çok stresliydi. Önceligimi değiştirdim bebeğe odaklanmak istiyorum. Kayınvalidem bir operasyon geçirdi ben annemi yıllar önce kaybetmiştim bebiş ile doğum sonrası muhtemelen başbaşa kalacağız 2.5 aylıkken ise dönmem biraz zor görünüyordu. Gebeliğim de kusmalar vs çok kolay geçmiyor inan. Bugün 35. Yaşıma girdim ve bir kere anne olacağım gibi o yüzden bebisimle biraz ilgilenmek istiyorum. O doğana kadar bazı eğitimler almak istiyordum onları tamamlarim diye düşünüyorum. Benim için çok daha hayırlı oldu yani böylesi. İş degistirmek istiyordum zaten uzun zamandır ama tazminat vs derken yapıştım kaldım 8 senedir aynı şirkette. Bu da bahanesi olduYaa cok sasirdim kuzum. Isin hayatinin merkezinde gibiydi sanki. Tabi bebek tum siralamayi değiştiriyor elbette cok haklisin? Ne oldu peki izinlerle ilgili mi bir sorun yasandi. Ne yapacaksin. Dinlenecek misin bir sure? Yoksa yeni bir is dusuncesi var mi kafanda?
Tabiki hayır. Bu belirtilerin bir görünüp bir kaybolması normal. Bir kere miden bulanmadığı için şükretGeldik gene buradayız maalesef. Bugün hiç bir belirtim yok. Tam 12. haftadayım. Meme başı çevresi sanki küçükmüş ve hassasiyet yok. Meme hassasiyeti azalarak kayboldu 3 günde falan. Midem bulanmıyor. Kabızlık sorunum da yok. Endişenlemeli miyim acaba?
Canım çok geçmiş olsunIdrar yollarinda cok az bir enfeksiyon varmis dusuk tehlikesi var diye fitil yazdilar protesgan betam dusuk cikti kalp atisi vardi kese etrafi kanamaya baktilar alttan muayene ettiler antibiyotikte yazdi yaticaksin kalkmayacaksin dedi de 2 cocukla mumkun degil evdede tekim Allah yardimcim olsun
Allaha şükür. Çoğu kisinin çıkıyormuş. İnşallah sizin de çıkar.Ayy Allah korumuş çok şükür. Benim de 13. Haftada hafif bir kanamam oldu. Doktor bebeğin eşi yukarı çıkmaya çalışıyor o yüzden olmuş dedi. Ayın 27sinde randevum var sırf onu merak ediyorum çıktı mı ne yaptı diye. 16. Haftam bitecek yarın lekeler hala devam ediyor.
bende öyle nasıl içicem diye düşüyordum bende aynı şekilde hergün içmek ölüm olur hangi markayı aldın trendyoldanCanım ben devit almadım nefret ediyorum ondanbaşka bir damla aldım 1 damla aç karnına alıyorum hissetmiyorum bile.
9 damla demişti. 1200 Microgram oluyor bende 1000lik özel bir damla aldım trendyoldan
39 sonrasina cok birakmiyorlar diye biliyorum canim. Benim ilkinde 39+1e planlanmisti. 2 gun oncesinde kendisi geldi kızım. Bunda da 38 sonu 39 basi alir gibi dusunuyorum bir aksilik olmazsa insallahİlk çocuğunu sezeryanla doğuranlar anneler kaçıncı haftada sezeryan yapıldı ve doğum tarihi ne zaman planlanıyor bunu çok merak ettimBi arkadaşım yeni doğum yaptı doktoru illa haftasını doldursun demiş ama son hafta tansiyon sorunu olmuş ölümden döndüm dedi 40.haftalar mı bekleniyor planlı olsa da?
Iyi olmus o zaman canim. Tadini cikar guzel guzel bebis buyutmeye odaklanirsinKuzum ben yıllardır çalışıyorum ama yıllardır biraz ara vermek istiyorum açıkçası güzel teklifler geldi ama bebiş dolayısı ile değerlendiremedim. Haklarımı alacağım o yuzden zorlanacagimiz bir durum da yok. Eşimde çok destekçi ekip yonetiyordum isim çok stresliydi. Önceligimi değiştirdim bebeğe odaklanmak istiyorum. Kayınvalidem bir operasyon geçirdi ben annemi yıllar önce kaybetmiştim bebiş ile doğum sonrası muhtemelen başbaşa kalacağız 2.5 aylıkken ise dönmem biraz zor görünüyordu. Gebeliğim de kusmalar vs çok kolay geçmiyor inan. Bugün 35. Yaşıma girdim ve bir kere anne olacağım gibi o yüzden bebisimle biraz ilgilenmek istiyorum. O doğana kadar bazı eğitimler almak istiyordum onları tamamlarim diye düşünüyorum. Benim için çok daha hayırlı oldu yani böylesi. İş degistirmek istiyordum zaten uzun zamandır ama tazminat vs derken yapıştım kaldım 8 senedir aynı şirkette. Bu da bahanesi oldu
Guzel haberler nasil da mutlu ediyorKızlar ben bebisi merak ettiğimden geçen hafta da çok hasta olduğumdan randevu alıp görmeye gittim. Şükürler olsun her şey yolunda içim biraz olsun rahatladı. Çok kusunca ve kilo da alamayınca bebeğe bir şey oldu sanmıştım iyiyiz şimdi ikimizdeara ara kasik ağrım oluyordu o da rahim büyümesine bagliymis
Evet bağlar gerildiği rahim büyüdüğü için oluyor maalesef kasık ağrıları özellikle bu haftalarda çok normal. Maşallah paşayaKızlar ben bebisi merak ettiğimden geçen hafta da çok hasta olduğumdan randevu alıp görmeye gittim. Şükürler olsun her şey yolunda içim biraz olsun rahatladı. Çok kusunca ve kilo da alamayınca bebeğe bir şey oldu sanmıştım iyiyiz şimdi ikimizdeara ara kasik ağrım oluyordu o da rahim büyümesine bagliymis
Ben inatla enfeksiyondan olduğunu düşünüyorum, ben hiçbir doktora anlatamadım en son bugün gidip verdim kafama göre özelde haricen tahlil, tam idrar ve kanda crp, kanda crp normal aralik 0-5 benim crp 6,98 çıktı belki bu bile kanama yaptı. İdrar sonucum çıkmadı onu da bekliyorumKahverengi lekelenmesi olanlar aranıza bende katıldım6. Haftadan beri olmuyordu bugün 12+0 neden böyle bişey oldu doktora gitmeli miyim
Arada böyle günler olabilir canım içini ferah tutYarın. Ama azalmadı bence sıfırlandı sabahtan beri. Hafif bir ateşim var ve karnım ağrıyor gibi onun dışında iyiyim.
Lekelenme durumunda bı doktora gitmek lazım canım yine de içerde bir kanama alanı vs var mı baksın ya da bu lekelenme nerden neden geliyor bir cevap versinler benim gebelikle ilgili değil bu kanama demişti iki doktor da ama kimse neden olduğunu soyleyememistiKahverengi lekelenmesi olanlar aranıza bende katıldım6. Haftadan beri olmuyordu bugün 12+0 neden böyle bişey oldu doktora gitmeli miyim
Bende kan idrar hepsini verdim, bebek ultrasonda iyi görünüyordu pek hareket etmiyordu bence ama sağlıklı dedi doktor ölçümleri normal ama benim aşırı karnım ağrıyorBen inatla enfeksiyondan olduğunu düşünüyorum, ben hiçbir doktora anlatamadım en son bugün gidip verdim kafama göre özelde haricen tahlil, tam idrar ve kanda crp, kanda crp normal aralik 0-5 benim crp 6,98 çıktı belki bu bile kanama yaptı. İdrar sonucum çıkmadı onu da bekliyorum
Canım bu arada fetal doppler için doktorum 20. Haftaya kadar duyamazsın onunla keşke bana sormadan almasaydın dediLekelenme durumunda bı doktora gitmek lazım canım yine de içerde bir kanama alanı vs var mı baksın ya da bu lekelenme nerden neden geliyor bir cevap versinler benim gebelikle ilgili değil bu kanama demişti iki doktor da ama kimse neden olduğunu soyleyememisti
Aslında şişlik de çok oluyor o şişlik inmiştir diye düşünüyorum canım vücut hamileliğe alıştıkçaKızlar ya benim göbeğim indi sanki normal mi bu? bir şey mi oldu acaba diye panikledim yine. yani özellikle bu hafta baya karnım vardı ama şuan o kadar değil eski karnım gibi umarım anlatabilmişmdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?