2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Maşallah böyle dayanıklı bünyelere hayranım benim gecen hafta crp 11 e çıktı ama 5 gün enfluvir kullandim influenza olmuştum 5. Gün hala crp yuksek oluncak 1000 mg lik antibiyotik başladı doktor daha bugün bitti :/ başka neler yaptınız fikir olsun bizede

Suda doğumu da hep merak etmişimdir Doğum konuşma araştırma aşamalarına gelemedim ben daha iyi bir ebe bulmamız gerekiyor doktorla da bitmiyor
Bende iyi doktor bulamamıştım sezeryana yönlendirdi gittiklerim hep biri çatın dar dedi diğeri başka bi şey dedi. Şimdi doktor bulmak ta zor. Keskesiz dogum merkezine kayıtlı doktorlar var onlardan bulmak lazım dogal doğum için.

Şu tip kaynanalar neden var cidden insan sevgisi yok içlerinde. Annen de hiç alttan almasın ne olacaksa olsun bence herkesin arasındaki ilişki dünürler birbirini sevmek zorunda değil sen kaynananı o seni sevmek zorunda da değil kocanla iyi ol. Gerisiyle mesafeli saygı içinde gidin. Evde istemediğini hamilelik sürecini güzel gitmediğini dile getir yolla senden ve bebeğinden önemli değil valla. Bende yakın zamanda tartıştım kıskançlıklarından şimdi konuşmuyoruz miss gibi bi süre uzak olurlar sonra da ederi kadar yanımızda olabilir

Benim gittiğim hastane ve doktoru arkadaşım tavsiye etti 4 ay önce doğum yaptı ebeleri falan baya övdü çok ilgilenmişler ılık duşunu masajını yapmışlar 10 cm kendiliğinden açılması oldu kesisiz doğum yaptı

Çok şanslısınız o zaman benim cevremdekilerin doğum hikayeleri hep olumsuzdu. Size de Allah keskesiz hayırlı bir doğum nasib etsin

Ah be kuzum eşin görmüyor mu annesini hamile halinle eziyet ediyor kadın sana. Ne kadar ayıp yazık büyük olarak yol göstermesi kılavuz olması gerekirken. Yanınızda kalıcı değildir inşallah

İlk doğumu muydu canım arkadasinin. Perine masajı da öneriyorlar becerebilsem de yapsam keşke

Çok şanslısınız o zaman benim cevremdekilerin doğum hikayeleri hep olumsuzdu. Size de Allah keskesiz hayırlı bir doğum nasib etsin
Aynı kisinin iki doğumu bile farklı oluyor artık şansa ne çıkarsa gibi. Kardeşimin eşi ilk doğumunu çok kolay yaptı masallah hastaneye girdi 15 dakika içinde doğumu gerçekleşti ufacık tefecik bir kız olmasina rağmen. İkinci doğumu çok çok zor olmuş hatta normal sancı çekmesine rağmen açılma olmayınca acil sezeryana aldılar. Güya ikinci doğum daha kolay olur derler diyordu.

Cok gecmis olsun sadece bunlari yaptim. Doktorumun önerisi bunlar bu arada. Siz gene doktorunuza sorun. Benim doktorum 16. Hafta öncesi çok zorda kalmadikca ilac kullandirmiyor. Bol et suyuna ilik suyuna corba ictim. Günde 30dk yürüyorum. Fakat bende crp disinda bisey cikmadi. Bagisikligin guclu muhtemelen hasta olmuyorsun boyle ufak etkileri oluyor demisti doktorum.

Hangi hastane ve doktor biliyor musunuz ?

Sevgili anne adaylarım merhabalar , bugün ikili testim vardı , sol uterin arterde notch gözlenmiştir diye bir koyu yazı vardı, acaba nedir ne değildir bilen varsa beni aydınlatabilir mi ?

Bir insan bir kadın hele de anneyse bu tutumları benim aklım beynim almıyor gerçekten. Nedeni yok sebebi yok saf kötülük onların nefreti tüm dünyaya. Allah yardımcın olsun ne kadar empati yapmak istesem de yapamıyorum. Onun gönlüne merhamet ve insanlık sanada Sabır dayanma gücü versin Rabbim

Sevgili anne adaylarım merhabalar , bugün ikili testim vardı , sol uterin arterde notch gözlenmiştir diye bir koyu yazı vardı, acaba nedir ne değildir bilen varsa beni aydınlatabilir mi ?
Canım uterin arter rahmi besleyen damar ama notch nedir hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…