- 8 Mart 2019
- 3.043
- 4.245
- 133
- 38
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #7.221
Maşallah böyle dayanıklı bünyelere hayranım benim gecen hafta crp 11 e çıktı ama 5 gün enfluvir kullandim influenza olmuştum 5. Gün hala crp yuksek oluncak 1000 mg lik antibiyotik başladı doktor daha bugün bitti :/ başka neler yaptınız fikir olsun bizedeBen bu sekilde 38 crpyi düşürdüm. Sıfır ilaç. Günde 1 büyük bardak portakal suyu icmemi istedi doktorum. Sabah kalkar kalkmaz ilik suya 1 yemek kasigi limon suyu karistirip iciyorum. Onun disinds her aksam yatmadan 1 diş sarimsagi hap gibi suyla yutarim.
Bende iyi doktor bulamamıştım sezeryana yönlendirdi gittiklerim hep biri çatın dar dedi diğeri başka bi şey dedi. Şimdi doktor bulmak ta zor. Keskesiz dogum merkezine kayıtlı doktorlar var onlardan bulmak lazım dogal doğum için.Suda doğumu da hep merak etmişimdirDoğum konuşma araştırma aşamalarına gelemedim ben daha iyi bir ebe bulmamız gerekiyor doktorla da bitmiyor
Benimde disim curumus dolgunun altindanBenimde vllha zonkluyo sinirden ağladımçok geçmiş olsun canım
Şu tip kaynanalar neden var cidden insan sevgisi yok içlerinde. Annen de hiç alttan almasın ne olacaksa olsun bence herkesin arasındaki ilişki dünürler birbirini sevmek zorunda değil sen kaynananı o seni sevmek zorunda da değil kocanla iyi ol. Gerisiyle mesafeli saygı içinde gidin. Evde istemediğini hamilelik sürecini güzel gitmediğini dile getir yolla senden ve bebeğinden önemli değil valla. Bende yakın zamanda tartıştım kıskançlıklarından şimdi konuşmuyoruz miss gibi bi süre uzak olurlar sonra da ederi kadar yanımızda olabilirOlmuyor ya olmuyor valla tamam diyorum bugünde geçti diyorum yok ben hayatımda kayınvalidem kadar kötü biriyle karşılaşmadım gözümün önünde beni yarıştırıyor elaleme çocuğumu yaramaz yemek yemez diye anlatıyor evimde her ne halt oluyorsa etrafa yetiştiriyor anneme beni kötülüyor Allahtan annem alttan alan bir insan ya bıktım ya dün dünde kaldı unuttum diyorum bugün daha beterini yapıyor artık yoruldum ya valla bana yardım etsin diye eşim gel dedi geldi bana ne yatıyorsun diyor sen benim yemeğimi sevmiyorsun kalk pişir diyor 1 gün kalktım eşim bağırmasına rağmen Niye ayaktasın demesine rağmen kalktım akşamına yine kanamam oldu en sonunda anlattım eşime az önce bile 2 dk yatayım dedim gözüm açılmadı rahatsızım hala dönüp ne yatıyon çömüş gibi diyor hep benim dediklerime laf söyleme peşinde vallahi billahi dua eder oldum ya gelmesin Allahım artık diye dua eder oldum ya 2 gün kızına gitse kalsa diye dua eder oldum vallahi bıktırdı ya bıktırdı Allaha havale ediyorum artık ya
Benim gittiğim hastane ve doktoru arkadaşım tavsiye etti 4 ay önce doğum yaptı ebeleri falan baya övdü çok ilgilenmişler ılık duşunu masajını yapmışlar 10 cm kendiliğinden açılması oldu kesisiz doğum yaptıBende iyi doktor bulamamıştım sezeryana yönlendirdi gittiklerim hep biri çatın dar dedi diğeri başka bi şey dedi. Şimdi doktor bulmak ta zor. Keskesiz dogum merkezine kayıtlı doktorlar var onlardan bulmak lazım dogal doğum için.
Dediğim gibi canım antibiyotiğe çok bulaşmamaya çalış devam ederse idrarda yanman falan olursa o zaman mutlaka git doktoraBakteri de nadir demiş idrarda
Çok şanslısınız o zaman benim cevremdekilerin doğum hikayeleri hep olumsuzdu. Size de Allah keskesiz hayırlı bir doğum nasib etsinBenim gittiğim hastane ve doktoru arkadaşım tavsiye etti 4 ay önce doğum yaptı ebeleri falan baya övdü çok ilgilenmişler ılık duşunu masajını yapmışlar 10 cm kendiliğinden açılması oldu kesisiz doğum yaptı
Benim doktorum suda doğum yaptırıyor özellikle sordum soruşturdum tavsiye üzerine ona gittim. Bakalım inşaallah hayırlısıyla olurDoktorlar da var aslında suda doğum yapan bu sefer öyle bir doktora denk geldim sizde araştırın bulursunuz insaallah
Ah be kuzum eşin görmüyor mu annesini hamile halinle eziyet ediyor kadın sana. Ne kadar ayıp yazık büyük olarak yol göstermesi kılavuz olması gerekirken. Yanınızda kalıcı değildir inşallahOlmuyor ya olmuyor valla tamam diyorum bugünde geçti diyorum yok ben hayatımda kayınvalidem kadar kötü biriyle karşılaşmadım gözümün önünde beni yarıştırıyor elaleme çocuğumu yaramaz yemek yemez diye anlatıyor evimde her ne halt oluyorsa etrafa yetiştiriyor anneme beni kötülüyor Allahtan annem alttan alan bir insan ya bıktım ya dün dünde kaldı unuttum diyorum bugün daha beterini yapıyor artık yoruldum ya valla bana yardım etsin diye eşim gel dedi geldi bana ne yatıyorsun diyor sen benim yemeğimi sevmiyorsun kalk pişir diyor 1 gün kalktım eşim bağırmasına rağmen Niye ayaktasın demesine rağmen kalktım akşamına yine kanamam oldu en sonunda anlattım eşime az önce bile 2 dk yatayım dedim gözüm açılmadı rahatsızım hala dönüp ne yatıyon çömüş gibi diyor hep benim dediklerime laf söyleme peşinde vallahi billahi dua eder oldum ya gelmesin Allahım artık diye dua eder oldum ya 2 gün kızına gitse kalsa diye dua eder oldum vallahi bıktırdı ya bıktırdı Allaha havale ediyorum artık ya
İlk doğumu muydu canım arkadasinin. Perine masajı da öneriyorlar becerebilsem de yapsam keşkeBenim gittiğim hastane ve doktoru arkadaşım tavsiye etti 4 ay önce doğum yaptı ebeleri falan baya övdü çok ilgilenmişler ılık duşunu masajını yapmışlar 10 cm kendiliğinden açılması oldu kesisiz doğum yaptı
Aynı kisinin iki doğumu bile farklı oluyor artık şansa ne çıkarsa gibi. Kardeşimin eşi ilk doğumunu çok kolay yaptı masallah hastaneye girdi 15 dakika içinde doğumu gerçekleşti ufacık tefecik bir kız olmasina rağmen. İkinci doğumu çok çok zor olmuş hatta normal sancı çekmesine rağmen açılma olmayınca acil sezeryana aldılar. Güya ikinci doğum daha kolay olur derler diyordu.Çok şanslısınız o zaman benim cevremdekilerin doğum hikayeleri hep olumsuzdu. Size de Allah keskesiz hayırlı bir doğum nasib etsin
Evet ilk doğumuydu gece gitmiş ertesi gün öğlen 2 gibi doğum yapmışİlk doğumu muydu canım arkadasinin. Perine masajı da öneriyorlar becerebilsem de yapsam keşke
Ay maşallah ya ne güzel hepimize böyle nasip etsin inşallahEvet ilk doğumuydu gece gitmiş ertesi gün öğlen 2 gibi doğum yapmış
Perine masajının baya faydası varmış da dediğin gibi becerip yapabilir miyiz acabaİlk doğumu muydu canım arkadasinin. Perine masajı da öneriyorlar becerebilsem de yapsam keşke
Cok gecmis olsun sadece bunlari yaptim. Doktorumun önerisi bunlar bu arada. Siz gene doktorunuza sorun. Benim doktorum 16. Hafta öncesi çok zorda kalmadikca ilac kullandirmiyor. Bol et suyuna ilik suyuna corba ictim. Günde 30dk yürüyorum. Fakat bende crp disinda bisey cikmadi. Bagisikligin guclu muhtemelen hasta olmuyorsun boyle ufak etkileri oluyor demisti doktorum.Maşallah böyle dayanıklı bünyelere hayranım benim gecen hafta crp 11 e çıktı ama 5 gün enfluvir kullandim influenza olmuştum 5. Gün hala crp yuksek oluncak 1000 mg lik antibiyotik başladı doktor daha bugün bitti :/ başka neler yaptınız fikir olsun bizede
Bir kac sey daha yaptim yazdigim gibi. Sarimsak ve limon da tukettim. Baska bi sorunum yoktu ama sadece crp38 crp sadece dut kurusuyla mi düştü canım
Hangi hastane ve doktor biliyor musunuz ?Benim gittiğim hastane ve doktoru arkadaşım tavsiye etti 4 ay önce doğum yaptı ebeleri falan baya övdü çok ilgilenmişler ılık duşunu masajını yapmışlar 10 cm kendiliğinden açılması oldu kesisiz doğum yaptı
Bir insan bir kadın hele de anneyse bu tutumları benim aklım beynim almıyor gerçekten. Nedeni yok sebebi yok saf kötülük onların nefreti tüm dünyaya. Allah yardımcın olsun ne kadar empati yapmak istesem de yapamıyorum. Onun gönlüne merhamet ve insanlık sanada Sabır dayanma gücü versin RabbimOlmuyor ya olmuyor valla tamam diyorum bugünde geçti diyorum yok ben hayatımda kayınvalidem kadar kötü biriyle karşılaşmadım gözümün önünde beni yarıştırıyor elaleme çocuğumu yaramaz yemek yemez diye anlatıyor evimde her ne halt oluyorsa etrafa yetiştiriyor anneme beni kötülüyor Allahtan annem alttan alan bir insan ya bıktım ya dün dünde kaldı unuttum diyorum bugün daha beterini yapıyor artık yoruldum ya valla bana yardım etsin diye eşim gel dedi geldi bana ne yatıyorsun diyor sen benim yemeğimi sevmiyorsun kalk pişir diyor 1 gün kalktım eşim bağırmasına rağmen Niye ayaktasın demesine rağmen kalktım akşamına yine kanamam oldu en sonunda anlattım eşime az önce bile 2 dk yatayım dedim gözüm açılmadı rahatsızım hala dönüp ne yatıyon çömüş gibi diyor hep benim dediklerime laf söyleme peşinde vallahi billahi dua eder oldum ya gelmesin Allahım artık diye dua eder oldum ya 2 gün kızına gitse kalsa diye dua eder oldum vallahi bıktırdı ya bıktırdı Allaha havale ediyorum artık ya
Canım uterin arter rahmi besleyen damar ama notch nedir hiç bilmiyorumSevgili anne adaylarım merhabalar, bugün ikili testim vardı , sol uterin arterde notch gözlenmiştir diye bir koyu yazı vardı, acaba nedir ne değildir bilen varsa beni aydınlatabilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?