2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Ben tok gittim canım hatta doktor bebek muayenede uyuyunca çikolata ye dedi, üstüne çikolata yedim. Kanda hormon bakıyorlar o yüzden açlık tokluk farketmiyor.
Tatlı biseyler yiyip gideyim bende teşekkür ettim
Kan alacaklar mantigi oluyor hep
Ac gidiyorum
Bikac cikolata yemek zorunda kaliyorum

Merhaba bugun bizim doktorumuzda nipt plusu önerdi bizde yaptıracağız oraya sonucunuz çıktı mı birde koldan kan alıp yapıyorlar değil mi

Benim de dünden beri sağ kasık ağrım var doktor bişey demedi progestan al dinlen dedi sadece ama korkuyorum bu kadar şiddetli olduğu için … acaba bizim rahmimiz ters diye mi ağrımız oluyor olabilir mi öyle bişey

Benim de rahmim ters ama bi ağrım yok simdilik sukur. İlerleyen zamanda olur mu bilmem.

Merhaba bugun bizim doktorumuzda nipt plusu önerdi bizde yaptıracağız oraya sonucunuz çıktı mı birde koldan kan alıp yapıyorlar değil mi
günaydın , 05 ocakta yaptırdım daha sonuç çıkmadı merakla bekliyorum. Evet bulunduğunuz yere gelip kan alıyorlar

Çünkü neden biliyo musun ? Bence en büyük etken Yer çekimine karşı çıkarak çatalda doğum saçmalığı var. Babannelerimiz çömelip yada taburenin en ucuna oturarak doğum yaparlarmış. İngiltere’de mesela doğumu yerde çarşaf üstünde yaptırıyolar. Suda doğum seçebiliyosun evde doğurmak istersen ebe desteği sağlanıyor vs vs. Çatalın mantığını ben oturtamıyorum kafada. Perine mesajının saat 6 yönüne bastırmak biraz zor onun dışında yapılıyor. Aman Herşey kadına zor beeeee sinirlendim

İnstagram simge duman var. Onun egzersizlerini yapan gebeler hep çok kolay doğurdum diye geri dönüş yapıyor. Ebeler bile şaşırıyormuş. Hafta hafta gebelik egzersizleri paylaşıyor. Ben başlamıştım ama kanama olunca ara verdim

bakayım canım bende teşekkür ederim

Arkadaşlar biraz fiziksel sıkıntılardan uzaklaşmak için güzel şeyler düşünelim istedim hastane çıkışı bakayım dedim. İlk kizim ocakta doğmuştu uzun kollular ayaklı altlar almistik. Şimdi bizimkiler nasipse temmuzda doğacak en sıcak ay yarım kollu zıbın ve çorap ve şapka yeterli olur mu sizce .

Ayy bu soru benim de aklımda. Ne alacağıma dair hiçbir fikrim yok

İlk hastane çıkışını yine uzun kollu şapkalı eldivenli tercih ettik bizden bi kat fazla giyiniyorlar yenidoğan döneminde 10-15 gün tek zıbın giydirmedik hiç. Pamuklu ince ama uzun kolluydu buz gibi oluyo vücutları küçücük oldukları için . Battaniye olarakta sadece Müslin Sonrası rahat tek kolsuz zıbın ayağına çorap şortlu kısa kollu tulumlar herhangi banyolar miss gibi geçiyor. Hiç pişik isilik olmadı sarılık geçirmedi gayet keyifli yaz annesi olmak

Klasik takimlardan uzun kollulardan almak mantıklı sanırım zaten baktık çok sıcak tek zibinla kalır. Muslinler benim canım

Kızlar merhaba
Sağlık ocağındaki hemsire 11- 14 hafta arasi gel demisti ikili taramanida getirirsin demisti. Yapacakları özel birsey oluyor mu gitmenin bir anlamı varmı?

Kızlar çatlak için ne kullanıyorsunuz ya da alacaksınız. Bana dermatolog lierac jel olanını tavsiye etti. Bi de Hindistan cevizi yağı alcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…