- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #7.261
Tatlı biseyler yiyip gideyim bende teşekkür ettimBen tok gittim canım hatta doktor bebek muayenede uyuyunca çikolata ye dedi, üstüne çikolata yedim. Kanda hormon bakıyorlar o yüzden açlık tokluk farketmiyor.
Memorial hastanesi Bahçelievler Aylin Tatlıadım doktorum bende ona gidiyorum onun tavsiyesiyleHangi hastane ve doktor biliyor musunuz ?
Merhaba bugun bizim doktorumuzda nipt plusu önerdi bizde yaptıracağız oraya sonucunuz çıktı mı birde koldan kan alıp yapıyorlar değil miNipt plus, yerleri şişlide ancak ücretsiz kan alımı için hemşire geliyor. 10 gün içinde sonuç çıkıyor dedi. Doktor önerisi ile tercih ettim. 400 dolar ancak öneri ile gittiğim için 330 dolar ödeyeceğim.
Benim de dünden beri sağ kasık ağrım var doktor bişey demedi progestan al dinlen dedi sadece ama korkuyorum bu kadar şiddetli olduğu için … acaba bizim rahmimiz ters diye mi ağrımız oluyor olabilir mi öyle bişeyCanım ağrım oluyor kasiklarda da göbek deliginin alt yanında da ben gebelikle ilgili mi diye düşünüp duruyordum bazen iki büklüm yürüyorum bakalım yine de bı danışayım doktora zaman zaman belime vuran sancı oluyor
Benim de rahmim ters ama bi ağrım yok simdilik sukur. İlerleyen zamanda olur mu bilmem.Benim de dünden beri sağ kasık ağrım var doktor bişey demedi progestan al dinlen dedi sadece ama korkuyorum bu kadar şiddetli olduğu için … acaba bizim rahmimiz ters diye mi ağrımız oluyor olabilir mi öyle bişey
günaydın , 05 ocakta yaptırdım daha sonuç çıkmadı merakla bekliyorum. Evet bulunduğunuz yere gelip kan alıyorlarMerhaba bugun bizim doktorumuzda nipt plusu önerdi bizde yaptıracağız oraya sonucunuz çıktı mı birde koldan kan alıp yapıyorlar değil mi
Çünkü neden biliyo musun ? Bence en büyük etken Yer çekimine karşı çıkarak çatalda doğum saçmalığı var. Babannelerimiz çömelip yada taburenin en ucuna oturarak doğum yaparlarmış. İngiltere’de mesela doğumu yerde çarşaf üstünde yaptırıyolar. Suda doğum seçebiliyosun evde doğurmak istersen ebe desteği sağlanıyor vs vs. Çatalın mantığını ben oturtamıyorum kafada. Perine mesajının saat 6 yönüne bastırmak biraz zor onun dışında yapılıyor. Aman Herşey kadına zor beeeee sinirlendimPerine masajina bir baktım netten de benim onu kendime yapmam imkansız vallayirtigi cidden önlüyormus. Epizyotomi de resmen bizim ülke gibi ülkelerde kaldı Amerika da Avrupa'da bırakmışlar. Dusununce idrar torbası sarkan ne kadar kadın tanidigim varsa epizyo yapilmis hiç anane babanelerimizde yok öyle torba sarkması vs. Evde kendileri doğurmuş hep.
Tok git kuzum bebek hareketlensin birazKızlar ikili teste giderken tok mu gittiniz
Aç mı?
İnstagram simge duman var. Onun egzersizlerini yapan gebeler hep çok kolay doğurdum diye geri dönüş yapıyor. Ebeler bile şaşırıyormuş. Hafta hafta gebelik egzersizleri paylaşıyor. Ben başlamıştım ama kanama olunca ara verdimÇünkü neden biliyo musun ? Bence en büyük etken Yer çekimine karşı çıkarak çatalda doğum saçmalığı var. Babannelerimiz çömelip yada taburenin en ucuna oturarak doğum yaparlarmış. İngiltere’de mesela doğumu yerde çarşaf üstünde yaptırıyolar. Suda doğum seçebiliyosun evde doğurmak istersen ebe desteği sağlanıyor vs vs. Çatalın mantığını ben oturtamıyorum kafada. Perine mesajının saat 6 yönüne bastırmak biraz zor onun dışında yapılıyor. Aman Herşey kadına zor beeeee sinirlendim
bakayım canım bende teşekkür ederimİnstagram simge duman var. Onun egzersizlerini yapan gebeler hep çok kolay doğurdum diye geri dönüş yapıyor. Ebeler bile şaşırıyormuş. Hafta hafta gebelik egzersizleri paylaşıyor. Ben başlamıştım ama kanama olunca ara verdim
Bugün benden de kan almaya gelecekler güzel sonuçlarımız olsun inşallahgünaydın , 05 ocakta yaptırdım daha sonuç çıkmadı merakla bekliyorum. Evet bulunduğunuz yere gelip kan alıyorlar
Amin , Güzel haberler alalımBugün benden de kan almaya gelecekler güzel sonuçlarımız olsun inşallah
Ayy bu soru benim de aklımda. Ne alacağıma dair hiçbir fikrim yokArkadaşlar biraz fiziksel sıkıntılardan uzaklaşmak için güzel şeyler düşünelim istedim hastane çıkışı bakayım dedim. İlk kizim ocakta doğmuştu uzun kollular ayaklı altlar almistik. Şimdi bizimkiler nasipse temmuzda doğacak en sıcak ay yarım kollu zıbın ve çorap ve şapka yeterli olur mu sizce .
İlk hastane çıkışını yine uzun kollu şapkalı eldivenli tercih ettik bizden bi kat fazla giyiniyorlar yenidoğan döneminde 10-15 gün tek zıbın giydirmedik hiç. Pamuklu ince ama uzun kolluydu buz gibi oluyo vücutları küçücük oldukları içinArkadaşlar biraz fiziksel sıkıntılardan uzaklaşmak için güzel şeyler düşünelim istedim hastane çıkışı bakayım dedim. İlk kizim ocakta doğmuştu uzun kollular ayaklı altlar almistik. Şimdi bizimkiler nasipse temmuzda doğacak en sıcak ay yarım kollu zıbın ve çorap ve şapka yeterli olur mu sizce .
Hastanelerde çok sıcak olmuyor özellikle sezeryan olanlar en az bir gece kalıyor uzun kollu vs de eklemek mantıklı sanırım klimalar fildir fildirAyy bu soru benim de aklımda. Ne alacağıma dair hiçbir fikrim yok
Klasik takimlardan uzun kollulardan almak mantıklı sanırım zaten baktık çok sıcak tek zibinla kalır. Muslinler benim canımİlk hastane çıkışını yine uzun kollu şapkalı eldivenli tercih ettik bizden bi kat fazla giyiniyorlar yenidoğan döneminde 10-15 gün tek zıbın giydirmedik hiç. Pamuklu ince ama uzun kolluydu buz gibi oluyo vücutları küçücük oldukları için. Battaniye olarakta sadece Müslin Sonrası rahat tek kolsuz zıbın ayağına çorap şortlu kısa kollu tulumlar herhangi banyolar miss gibi geçiyor. Hiç pişik isilik olmadı sarılık geçirmedi gayet keyifli yaz annesi olmak
Sadece kayda alıyorlar ekstra bişey yokKızlar merhaba
Sağlık ocağındaki hemsire 11- 14 hafta arasi gel demisti ikili taramanida getirirsin demisti. Yapacakları özel birsey oluyor mu gitmenin bir anlamı varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?