2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Aynen öyle tabi doğumun zor olması gercek ama bir de doğumun işkenceye dönüşmesini sağlayan doktorlar gerçeği de var doğum bir an önce sonlansin diye denemedikleri kalmıyor. İnsaflı, doğuma saygısı olan nadir doktor gördüm onların karşısına çıkarsın Rabbım bizleri.

Maşallah maşallah nazar değmesin ne güzel ben bulantida birşeyde yiyemedim sanırım ondan da coo güçsüz düştüm. Hasta olmayız Insallah bir daha su hamilelik döneminde umarim

Maşallah maşallah nazar değmesin ne güzel ben bulantida birşeyde yiyemedim sanırım ondan da coo güçsüz düştüm. Hasta olmayız Insallah bir daha su hamilelik döneminde umarim
Çok teşekkür ederim. Bugun daha hastanedeydim 2 maskeyle gittim vallahi aksıran tıksıran kimsede maske yok. Daha çok pandemi goruruz böyle maalesef. Korkunc hasta herkes. Bugunumuze şükür. Yasakli olmayan seylerle destekleyin bünyenizi insallah saglikla atlatiriz süreci.

Cömüs gibi ne yatiyon mu?
Annen diyemez bu lafı
Ne bicim şeymiş
Gelmesin balım gelmesin
İhtiyac olsada gelmesin
Kuru ekmek yerim yinede gelmesin
Gozlerimi bi belertirim ates cikar alimallah

Kızlar hastalara cok gecmis olsun
Bir ay surdu nerdeyse
Bende mahvoldum
Cok dikkat edin
Öyle böyle bi virus degil

Perine masajının baya faydası varmış da dediğin gibi becerip yapabilir miyiz acaba
Frei öil var aslında Türkiye'den çekilmiş marka hem çatlak yağı hemde perine masaji yağı varmış yurtdışından getirtmeyi düşünüyorum bende. Geçen sene gebelik planlarimin içinde olsa kendim de alırdım ne bileyim hiç aklıma gelmedi şimdi evden dışarı çıkmıyorum, bırak yurtdışı

Benim dönemimde Türkiye’de satılıyordu hatta vaadi çatlak oluşturmadan olan çatlakları iyileştirmek azaltmaktı bende işe yaramadı çatlak yağı hayallerini yıkmak gibi olmasın bence yapıyla alakalı.

Perine masajı içinde Hindistan cevizi yağı gibi doğal yağlar kullanılabilir

Dediğim gibi canım antibiyotiğe çok bulaşmamaya çalış devam ederse idrarda yanman falan olursa o zaman mutlaka git doktora
Canım ağrım oluyor kasiklarda da göbek deliginin alt yanında da ben gebelikle ilgili mi diye düşünüp duruyordum bazen iki büklüm yürüyorum bakalım yine de bı danışayım doktora zaman zaman belime vuran sancı oluyor

Perine masajina bir baktım netten de benim onu kendime yapmam imkansız valla yirtigi cidden önlüyormus. Epizyotomi de resmen bizim ülke gibi ülkelerde kaldı Amerika da Avrupa'da bırakmışlar. Dusununce idrar torbası sarkan ne kadar kadın tanidigim varsa epizyo yapilmis hiç anane babanelerimizde yok öyle torba sarkması vs. Evde kendileri doğurmuş hep.

TurnaBulut bu hamilelik döneminde yeterince değil fazlasıyla zaten endişeliyiz yorgunuz stresliyiz, çocuklarımız da varken dinlenmek zaten zor kimsenin bizi üzmeye hakkı yok bence, eşine de ki istersen sen kibar kibar seni de yorduk anne git istersen artık dersin ya da ben konuşursam kötü olur benim tavrim genelde böyle oluyor, hep eşimi uyarıyorum güzel güzel konusmak ister misin yoksa ben kötü mü konuşayım zira benim güzel konuşmam bile ona kötü gelecek seçimini yap 2 gün süre diyorum, kız kardeşi geldiğinde yapmıştım bunu, o konusmadi ben kötü konuştum bir iki güne gitmek zorunda kalmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…