- 11 Kasım 2023
- 704
- 1.393
- 33
- 30
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #7.241
Çentikmiş canım yani hafif tıkanıklık gibi sanırımCanım uterin arter rahmi besleyen damar ama notch nedir hiç bilmiyorum
Aynen öyle tabi doğumun zor olması gercek ama bir de doğumun işkenceye dönüşmesini sağlayan doktorlar gerçeği de var doğum bir an önce sonlansin diye denemedikleri kalmıyor. İnsaflı, doğuma saygısı olan nadir doktor gördüm onların karşısına çıkarsın Rabbım bizleri.Aynı kisinin iki doğumu bile farklı oluyor artık şansa ne çıkarsa gibi. Kardeşimin eşi ilk doğumunu çok kolay yaptı masallah hastaneye girdi 15 dakika içinde doğumu gerçekleşti ufacık tefecik bir kız olmasina rağmen. İkinci doğumu çok çok zor olmuş hatta normal sancı çekmesine rağmen açılma olmayınca acil sezeryana aldılar. Güya ikinci doğum daha kolay olur derler diyordu.
Maşallah maşallah nazar değmesin ne güzel ben bulantida birşeyde yiyemedim sanırım ondan da coo güçsüz düştüm. Hasta olmayız Insallah bir daha su hamilelik döneminde umarimCok gecmis olsun sadece bunlari yaptim. Doktorumun önerisi bunlar bu arada. Siz gene doktorunuza sorun. Benim doktorum 16. Hafta öncesi çok zorda kalmadikca ilac kullandirmiyor. Bol et suyuna ilik suyuna corba ictim. Günde 30dk yürüyorum. Fakat bende crp disinda bisey cikmadi. Bagisikligin guclu muhtemelen hasta olmuyorsun boyle ufak etkileri oluyor demisti doktorum.
Çok teşekkür ederim. Bugun daha hastanedeydim 2 maskeyle gittim vallahi aksıran tıksıran kimsede maske yok. Daha çok pandemi goruruz böyle maalesef. Korkunc hasta herkes. Bugunumuze şükür. Yasakli olmayan seylerle destekleyin bünyenizi insallah saglikla atlatiriz süreci.Maşallah maşallah nazar değmesin ne güzel ben bulantida birşeyde yiyemedim sanırım ondan da coo güçsüz düştüm. Hasta olmayız Insallah bir daha su hamilelik döneminde umarim
Cömüs gibi ne yatiyon mu?Olmuyor ya olmuyor valla tamam diyorum bugünde geçti diyorum yok ben hayatımda kayınvalidem kadar kötü biriyle karşılaşmadım gözümün önünde beni yarıştırıyor elaleme çocuğumu yaramaz yemek yemez diye anlatıyor evimde her ne halt oluyorsa etrafa yetiştiriyor anneme beni kötülüyor Allahtan annem alttan alan bir insan ya bıktım ya dün dünde kaldı unuttum diyorum bugün daha beterini yapıyor artık yoruldum ya valla bana yardım etsin diye eşim gel dedi geldi bana ne yatıyorsun diyor sen benim yemeğimi sevmiyorsun kalk pişir diyor 1 gün kalktım eşim bağırmasına rağmen Niye ayaktasın demesine rağmen kalktım akşamına yine kanamam oldu en sonunda anlattım eşime az önce bile 2 dk yatayım dedim gözüm açılmadı rahatsızım hala dönüp ne yatıyon çömüş gibi diyor hep benim dediklerime laf söyleme peşinde vallahi billahi dua eder oldum ya gelmesin Allahım artık diye dua eder oldum ya 2 gün kızına gitse kalsa diye dua eder oldum vallahi bıktırdı ya bıktırdı Allaha havale ediyorum artık ya
ben de folik asiti bıraktım. gebyfoll'un omega'sını önerdi doktor. ona başlayacağım. sipariş verdim.Birde multivitamin kullaniyor musunuz ? Kullanıyorsanız ne kullanıyorsunuz arkadaşlar
Frei öil var aslında Türkiye'den çekilmiş marka hem çatlak yağı hemde perine masaji yağı varmış yurtdışından getirtmeyi düşünüyorum bende. Geçen sene gebelik planlarimin içinde olsa kendim de alırdım ne bileyim hiç aklıma gelmedi şimdi evden dışarı çıkmıyorum, bırak yurtdışıPerine masajının baya faydası varmış da dediğin gibi becerip yapabilir miyiz acaba
Doktorun en doğru açıklamayı elbette yapar canım ciddi bişey olsa uyarırdı diye düşünüyorum.Çentikmiş canım yani hafif tıkanıklık gibi sanırım
Benim dönemimde Türkiye’de satılıyordu hatta vaadi çatlak oluşturmadan olan çatlakları iyileştirmek azaltmaktı bende işe yaramadı çatlak yağı hayallerini yıkmak gibi olmasın bence yapıyla alakalı.Frei öil var aslında Türkiye'den çekilmiş marka hem çatlak yağı hemde perine masaji yağı varmış yurtdışından getirtmeyi düşünüyorum bende. Geçen sene gebelik planlarimin içinde olsa kendim de alırdım ne bileyim hiç aklıma gelmedi şimdi evden dışarı çıkmıyorum, bırak yurtdışı
Evet ya bendeeeeeeKızlar L limonlusodaa dan hala ses yok meraktan çatladim Allah'ım inşallah bebisi de kendisi de çok iyidir şu kandil günü
Sağol canımm inşallah teşekkür ederim ilgineDoktorun en doğru açıklamayı elbette yapar canım ciddi bişey olsa uyarırdı diye düşünüyorum.
Canım ağrım oluyor kasiklarda da göbek deliginin alt yanında da ben gebelikle ilgili mi diye düşünüp duruyordum bazen iki büklüm yürüyorum bakalım yine de bı danışayım doktora zaman zaman belime vuran sancı oluyorDediğim gibi canım antibiyotiğe çok bulaşmamaya çalış devam ederse idrarda yanman falan olursa o zaman mutlaka git doktora
Ben de haberlerini bekliyorum ya , Rabbim iyi haberler almayı nasip eylesinEvet ya bendeeeeeegelmedi kız bir daha inşallah iyilerdir çok merak ediyorum
(Yanlış limonlusodayı etiketlemişsin)
Etiket var diye editlenmiyor da sanırım. Pazartesi görünüyor ya hala son aktifligi aklım aşırı kaldı ondaEvet ya bendeeeeeegelmedi kız bir daha inşallah iyilerdir çok merak ediyorum
(Yanlış limonlusodayı etiketlemişsin)
Perine masajina bir baktım netten de benim onu kendime yapmam imkansız vallaBenim dönemimde Türkiye’de satılıyordu hatta vaadi çatlak oluşturmadan olan çatlakları iyileştirmek azaltmaktı bende işe yaramadı çatlak yağı hayallerini yıkmak gibi olmasın bence yapıyla alakalı.
Perine masajı içinde Hindistan cevizi yağı gibi doğal yağlar kullanılabilir
Ben tok gittim canım hatta doktor bebek muayenede uyuyunca çikolata ye dedi, üstüne çikolata yedim. Kanda hormon bakıyorlar o yüzden açlık tokluk farketmiyor.Kızlar ikili teste giderken tok mu gittiniz
Aç mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?