2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Klasik takimlardan uzun kollulardan almak mantıklı sanırım zaten baktık çok sıcak tek zibinla kalır. Muslinler benim canım
Hastane çıkışı 2 tane almıştım sadece. Tam battaniyeli vs seti çok çok almak yersiz gelmişti. Bir isimli bir düz hastane çıkışı vardı. Düz beyaz şapka eldiven almıştım H&M setleri var uzun kollu alttan üstten komple çıtçıtlı 3lü satılıyordu onlar baya hayat kurtarıcı oldu benim için çorap takımları da hep e bebek çoklukarındandı bi kaç tane onlardan aldım Onun dışında alt üst takımları da vardı baya baya döke saça yetmişti. Bol bol zıbın ve ağız mendili almak lazım ay o dönemlere geçelim
Yine aynı alışveriş listesiyle devam ederim gibi

Biliyor musun gelmicem diyor her sene dibimde bitiyor sonra dönüp dönüp gelmeseydim diyip duruyor lafta herşey alıştı her sene gelmeye gelmicem dese gene gelir evde kaç kavgamız oldu Allahtan eşim gene yapıştırıyor lafı susuyor hemen yoksa çekilecek gibi değil

Ah be kuzum eşin görmüyor mu annesini hamile halinle eziyet ediyor kadın sana. Ne kadar ayıp yazık büyük olarak yol göstermesi kılavuz olması gerekirken. Yanınızda kalıcı değildir inşallah
Görmez olur mu susturuyor annesini eşim yokken yapacağını yapıyor kaynanam oğlum varken içeride duruyorum uyuyunca odama gidiyorum duymazdan geliyorum dünden beri böylede devam edicem

Allah bizi öyle olmaktan korusun inşallah onun gibi değil gelinime kızımı iyi bir anne olurum inşallah

Cömüs gibi ne yatiyon mu?
Annen diyemez bu lafı
Ne bicim şeymiş
Gelmesin balım gelmesin
İhtiyac olsada gelmesin
Kuru ekmek yerim yinede gelmesin
Gozlerimi bi belertirim ates cikar alimallah
Bakma bende dönüp yatarsan eğer aynısı sana dicem nasıl oluyor bak dedim valla saygı saygı bir yere kadar bende

Ben böyle kız kardeşiyle oldum tam 1.5yıl konuşmadık oğlumun 2. Doğum gününden sonra görüşmeye başladık ya ben susarım susarım ama sonra ortalık bir karışır dönüpte asla bakmam yolumu değiştirir görmem o raddeye gelmek istemiyorum zaten 65 yaşında kadın

Kızlar merhaba
Sağlık ocağındaki hemsire 11- 14 hafta arasi gel demisti ikili taramanida getirirsin demisti. Yapacakları özel birsey oluyor mu gitmenin bir anlamı varmı?
Ben 8 haftalıkken gitmiştim kan idrar tahlili yaptırmıştım. Haftama göre bakıp bir daha 22 ocakta gel dedi. Yine tahlil yapacaklar. Eğer verdiğim tarihten 10-15 gün önce tahlil yaptırdıysan gerek yok dedi. Benim randevum 26 ocakta. 22sinde sağlık ocağına gider kan veririm 26sında doktoruma giderim.

Kızlar çatlak için ne kullanıyorsunuz ya da alacaksınız. Bana dermatolog lierac jel olanını tavsiye etti. Bi de Hindistan cevizi yağı alcam.
Ben şimdilik duş öncesinde bebe yağı sürüyorum çıktıktan sonra normal sıradan bir nemlendirici. Hindistan cevizi yağı ben de alıcam bir de kantaron yağım var onları kullanırım muhtemelen

Tahlillerimide endokrinde yaotiriyorm zaten belki giderim sonra fircalamasinlar

ay 19. Haftadan önce birde asmye gidemicem orası da eksik kalsın
19. Haftada gidip tetanoz aşımı olurum ( allahtan 5 yıl önce yapıldığı için tek doz) bide gitmişken bebişin kalp atışına bakar dopplerle yeter

Ya onu doktor isterse yapiyorlarmis ama bizim doktor çok gıcık kesin gerek yok der
Ben yaptırmadım. Allah korusun var derse ne yapıcam yok derse napıcam diye. 9 ayı kendime zindan etmek istemedim açıkçası bu detaylı ultrason gibi bişey değil Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…