- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #7.281
Sma taraması da yapıyolar istersen ama eşle gitmek gerekiyor.Kızlar merhaba
Sağlık ocağındaki hemsire 11- 14 hafta arasi gel demisti ikili taramanida getirirsin demisti. Yapacakları özel birsey oluyor mu gitmenin bir anlamı varmı?
Hastane çıkışı 2 tane almıştım sadece. Tam battaniyeli vs seti çok çok almak yersiz gelmişti. Bir isimli bir düz hastane çıkışı vardı. Düz beyaz şapka eldiven almıştım H&M setleri var uzun kollu alttan üstten komple çıtçıtlı 3lü satılıyordu onlar baya hayat kurtarıcı oldu benim için çorap takımları da hep e bebek çoklukarındandı bi kaç tane onlardan aldım Onun dışında alt üst takımları da vardı baya baya döke saça yetmişti. Bol bol zıbın ve ağız mendili almak lazım ay o dönemlere geçelimKlasik takimlardan uzun kollulardan almak mantıklı sanırım zaten baktık çok sıcak tek zibinla kalır. Muslinler benim canım
Biliyor musun gelmicem diyor her sene dibimde bitiyor sonra dönüp dönüp gelmeseydim diyip duruyor lafta herşey alıştı her sene gelmeye gelmicem dese gene gelir evde kaç kavgamız oldu Allahtan eşim gene yapıştırıyor lafı susuyor hemen yoksa çekilecek gibi değilŞu tip kaynanalar neden var cidden insan sevgisi yok içlerinde. Annen de hiç alttan almasın ne olacaksa olsun bence herkesin arasındaki ilişki dünürler birbirini sevmek zorunda değil sen kaynananı o seni sevmek zorunda da değil kocanla iyi ol. Gerisiyle mesafeli saygı içinde gidin. Evde istemediğini hamilelik sürecini güzel gitmediğini dile getir yolla senden ve bebeğinden önemli değil valla. Bende yakın zamanda tartıştım kıskançlıklarından şimdi konuşmuyoruz miss gibi bi süre uzak olurlar sonra da ederi kadar yanımızda olabilir
Görmez olur mu susturuyor annesini eşim yokken yapacağını yapıyor kaynanam oğlum varken içeride duruyorum uyuyunca odama gidiyorum duymazdan geliyorum dünden beri böylede devam edicemAh be kuzum eşin görmüyor mu annesini hamile halinle eziyet ediyor kadın sana. Ne kadar ayıp yazık büyük olarak yol göstermesi kılavuz olması gerekirken. Yanınızda kalıcı değildir inşallah
Keske hic yaptirmasaydimTok git kuzum bebek hareketlensin biraz
Allah bizi öyle olmaktan korusun inşallah onun gibi değil gelinime kızımı iyi bir anne olurum inşallahBir insan bir kadın hele de anneyse bu tutumları benim aklım beynim almıyor gerçekten. Nedeni yok sebebi yok saf kötülük onların nefreti tüm dünyaya. Allah yardımcın olsun ne kadar empati yapmak istesem de yapamıyorum. Onun gönlüne merhamet ve insanlık sanada Sabır dayanma gücü versin Rabbim
Bakma bende dönüp yatarsan eğer aynısı sana dicem nasıl oluyor bak dedim valla saygı saygı bir yere kadar bendeCömüs gibi ne yatiyon mu?
Annen diyemez bu lafı
Ne bicim şeymiş
Gelmesin balım gelmesin
İhtiyac olsada gelmesin
Kuru ekmek yerim yinede gelmesin
Gozlerimi bi belertirim ates cikar alimallah
Hangi doktor yaptı ?Keske hic yaptirmasaydim
Sinirim bozuldu
Nazal kemikle ilgili sorun var gibi duruyor
Olculemedi diyor yani
Tabi bu sadece ultrason. Olcumu
Ben böyle kız kardeşiyle oldum tam 1.5yıl konuşmadık oğlumun 2. Doğum gününden sonra görüşmeye başladık ya ben susarım susarım ama sonra ortalık bir karışır dönüpte asla bakmam yolumu değiştirir görmem o raddeye gelmek istemiyorum zaten 65 yaşında kadınTurnaBulut bu hamilelik döneminde yeterince değil fazlasıyla zaten endişeliyiz yorgunuz stresliyiz, çocuklarımız da varken dinlenmek zaten zor kimsenin bizi üzmeye hakkı yok bence, eşine de ki istersen sen kibar kibar seni de yorduk anne git istersen artık dersin ya da ben konuşursam kötü olur benim tavrim genelde böyle oluyor, hep eşimi uyarıyorum güzel güzel konusmak ister misin yoksa ben kötü mü konuşayım zira benim güzel konuşmam bile ona kötü gelecek seçimini yap 2 gün süre diyorum, kız kardeşi geldiğinde yapmıştım bunu, o konusmadi ben kötü konuştum bir iki güne gitmek zorunda kalmıştı
Devlet sonucu alayimHangi doktor yaptı ?
Ben 8 haftalıkken gitmiştim kan idrar tahlili yaptırmıştım. Haftama göre bakıp bir daha 22 ocakta gel dedi. Yine tahlil yapacaklar. Eğer verdiğim tarihten 10-15 gün önce tahlil yaptırdıysan gerek yok dedi. Benim randevum 26 ocakta. 22sinde sağlık ocağına gider kan veririm 26sında doktoruma giderim.Kızlar merhaba
Sağlık ocağındaki hemsire 11- 14 hafta arasi gel demisti ikili taramanida getirirsin demisti. Yapacakları özel birsey oluyor mu gitmenin bir anlamı varmı?
Ben şimdilik duş öncesinde bebe yağı sürüyorum çıktıktan sonra normal sıradan bir nemlendirici. Hindistan cevizi yağı ben de alıcam bir de kantaron yağım var onları kullanırım muhtemelenKızlar çatlak için ne kullanıyorsunuz ya da alacaksınız. Bana dermatolog lierac jel olanını tavsiye etti. Bi de Hindistan cevizi yağı alcam.
Sonucunu alında git haftan dolmadan birde kendi doktorun ölçsün nazal ve enseyi canım bence. Çok çok gerekli görürse birde perinatalog baksın der zaten.Devlet sonucu alayim
Kendi dr una gideyim diyodum
Gidip tekrar ozelde mi yaptirsam
Son gittiğimde kaydımi acmisti zatenSadece kayda alıyorlar ekstra bişey yok
Tahlillerimide endokrinde yaotiriyorm zaten belki giderim sonra fircalamasinlarBen 8 haftalıkken gitmiştim kan idrar tahlili yaptırmıştım. Haftama göre bakıp bir daha 22 ocakta gel dedi. Yine tahlil yapacaklar. Eğer verdiğim tarihten 10-15 gün önce tahlil yaptırdıysan gerek yok dedi. Benim randevum 26 ocakta. 22sinde sağlık ocağına gider kan veririm 26sında doktoruma giderim.
Büyük konuşmaksa konuşmak böyle bir insana dönüşmek için kafayı falan yemem lazım. Bile isteye kötü olanların tamamen kendi seçimi çünkü.Allah bizi öyle olmaktan korusun inşallah onun gibi değil gelinime kızımı iyi bir anne olurum inşallah
Ya onu doktor isterse yapiyorlarmis ama bizim doktor çok gıcık kesin gerek yok derSma taraması da yapıyolar istersen ama eşle gitmek gerekiyor.
ay 19. Haftadan önce birde asmye gidemicem orası da eksik kalsınBen 8 haftalıkken gitmiştim kan idrar tahlili yaptırmıştım. Haftama göre bakıp bir daha 22 ocakta gel dedi. Yine tahlil yapacaklar. Eğer verdiğim tarihten 10-15 gün önce tahlil yaptırdıysan gerek yok dedi. Benim randevum 26 ocakta. 22sinde sağlık ocağına gider kan veririm 26sında doktoruma giderim.
Ben lieracin iki ürününü aldım jel ve solute.Kızlar çatlak için ne kullanıyorsunuz ya da alacaksınız. Bana dermatolog lierac jel olanını tavsiye etti. Bi de Hindistan cevizi yağı alcam.
Ben yaptırmadım. Allah korusun var derse ne yapıcam yok derse napıcam diye. 9 ayı kendime zindan etmek istemedim açıkçası bu detaylı ultrason gibi bişey değil Allah korusunYa onu doktor isterse yapiyorlarmis ama bizim doktor çok gıcık kesin gerek yok der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?