- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #8.841
Şu an ne desek acınızı hafifletmez biliyorum. Bir arkadaşım 14 yasındaki çocuğunu motosiklet kazasında kaybetti, o kadar metanetli durdu ki Allah ona bir kız-bir erkek ikiz verdi. Söyleyeceklerim bu kadar.kızlar merhaba. 18 inin gecesi normal doğumla gebeliğim sonlandırıldı. çok ağır ve acılı şeyler yaşadım bugun daha yeni kendime geliyorum. bebeğim canlıyken doğumu olduğundan kulağına ezanla ismi okundu ve ellerimizle defnettik. çok zor çok kızlar sakın cinsiyeti için bulantılarınız için dert yanmayın sakın şikayetlenmeyin. yemin ederim ki hiçbir acıya benzemiyor ömrümün sonuna kadar yürek yaram olarak kalacak evladımı kaybetmem. bana dua edin Allah rızası için. hepinizin gebeliği iyi geçer sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah ben temmuzda anne olamıycam...
Canım benim yüreğimde hissediyorum acını gözlerim doldu, Rabbim sabır versin sana da eşine de çok zor gerçekten kolaylıkla atlatırsın inşallah sana hep dua edeceğimkızlar merhaba. 18 inin gecesi normal doğumla gebeliğim sonlandırıldı. çok ağır ve acılı şeyler yaşadım bugun daha yeni kendime geliyorum. bebeğim canlıyken doğumu olduğundan kulağına ezanla ismi okundu ve ellerimizle defnettik. çok zor çok kızlar sakın cinsiyeti için bulantılarınız için dert yanmayın sakın şikayetlenmeyin. yemin ederim ki hiçbir acıya benzemiyor ömrümün sonuna kadar yürek yaram olarak kalacak evladımı kaybetmem. bana dua edin Allah rızası için. hepinizin gebeliği iyi geçer sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah ben temmuzda anne olamıycam...
Başın sağolsun canım inşallah cennette kavuşursunuz Allah sana sabır versin içim yandı gerçektenkızlar merhaba. 18 inin gecesi normal doğumla gebeliğim sonlandırıldı. çok ağır ve acılı şeyler yaşadım bugun daha yeni kendime geliyorum. bebeğim canlıyken doğumu olduğundan kulağına ezanla ismi okundu ve ellerimizle defnettik. çok zor çok kızlar sakın cinsiyeti için bulantılarınız için dert yanmayın sakın şikayetlenmeyin. yemin ederim ki hiçbir acıya benzemiyor ömrümün sonuna kadar yürek yaram olarak kalacak evladımı kaybetmem. bana dua edin Allah rızası için. hepinizin gebeliği iyi geçer sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah ben temmuzda anne olamıycam...
Başınız sağolsun canım Rabbim sabrını versin acını dindirsinkızlar merhaba. 18 inin gecesi normal doğumla gebeliğim sonlandırıldı. çok ağır ve acılı şeyler yaşadım bugun daha yeni kendime geliyorum. bebeğim canlıyken doğumu olduğundan kulağına ezanla ismi okundu ve ellerimizle defnettik. çok zor çok kızlar sakın cinsiyeti için bulantılarınız için dert yanmayın sakın şikayetlenmeyin. yemin ederim ki hiçbir acıya benzemiyor ömrümün sonuna kadar yürek yaram olarak kalacak evladımı kaybetmem. bana dua edin Allah rızası için. hepinizin gebeliği iyi geçer sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah ben temmuzda anne olamıycam...
16 haftamdayim ne göbek var nede kendini gösteriyor sağlıklı olsundaKaçıncı haftadasın canım bu güncelleme bana yaklaşık 2-3 hafta önce geldi iç karnın genişse çok şanslısın benim hiç değil
Bunu okurken gözümden yaşlar indi aynısını bende yaşadım 22 haftaliktikızlar merhaba. 18 inin gecesi normal doğumla gebeliğim sonlandırıldı. çok ağır ve acılı şeyler yaşadım bugun daha yeni kendime geliyorum. bebeğim canlıyken doğumu olduğundan kulağına ezanla ismi okundu ve ellerimizle defnettik. çok zor çok kızlar sakın cinsiyeti için bulantılarınız için dert yanmayın sakın şikayetlenmeyin. yemin ederim ki hiçbir acıya benzemiyor ömrümün sonuna kadar yürek yaram olarak kalacak evladımı kaybetmem. bana dua edin Allah rızası için. hepinizin gebeliği iyi geçer sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah ben temmuzda anne olamıycam...
Basin sagolsun. Allah sabir versin. Çok üzgünümkızlar merhaba. 18 inin gecesi normal doğumla gebeliğim sonlandırıldı. çok ağır ve acılı şeyler yaşadım bugun daha yeni kendime geliyorum. bebeğim canlıyken doğumu olduğundan kulağına ezanla ismi okundu ve ellerimizle defnettik. çok zor çok kızlar sakın cinsiyeti için bulantılarınız için dert yanmayın sakın şikayetlenmeyin. yemin ederim ki hiçbir acıya benzemiyor ömrümün sonuna kadar yürek yaram olarak kalacak evladımı kaybetmem. bana dua edin Allah rızası için. hepinizin gebeliği iyi geçer sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah ben temmuzda anne olamıycam...
Yaaİlkleri attim. En son görüntüsü bu
6 haftalikken iyi goremedigi icin alttan bakiyordu ama sadece ters rahimden kaynakli degil. Bebek cok arkaya yerlesmisti. 8'den sonra rahat gormeye basladiYaailk haftalarda 6-7 haftaliklarda da böyle miydi
Allahım sabır versin acısını azaltsın canımkızlar merhaba. 18 inin gecesi normal doğumla gebeliğim sonlandırıldı. çok ağır ve acılı şeyler yaşadım bugun daha yeni kendime geliyorum. bebeğim canlıyken doğumu olduğundan kulağına ezanla ismi okundu ve ellerimizle defnettik. çok zor çok kızlar sakın cinsiyeti için bulantılarınız için dert yanmayın sakın şikayetlenmeyin. yemin ederim ki hiçbir acıya benzemiyor ömrümün sonuna kadar yürek yaram olarak kalacak evladımı kaybetmem. bana dua edin Allah rızası için. hepinizin gebeliği iyi geçer sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah ben temmuzda anne olamıycam...
Başınız sağolsun rabim sabırlar versin inşallahkızlar merhaba. 18 inin gecesi normal doğumla gebeliğim sonlandırıldı. çok ağır ve acılı şeyler yaşadım bugun daha yeni kendime geliyorum. bebeğim canlıyken doğumu olduğundan kulağına ezanla ismi okundu ve ellerimizle defnettik. çok zor çok kızlar sakın cinsiyeti için bulantılarınız için dert yanmayın sakın şikayetlenmeyin. yemin ederim ki hiçbir acıya benzemiyor ömrümün sonuna kadar yürek yaram olarak kalacak evladımı kaybetmem. bana dua edin Allah rızası için. hepinizin gebeliği iyi geçer sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah ben temmuzda anne olamıycam...
Çok geçmiş olsunkızlar merhaba. 18 inin gecesi normal doğumla gebeliğim sonlandırıldı. çok ağır ve acılı şeyler yaşadım bugun daha yeni kendime geliyorum. bebeğim canlıyken doğumu olduğundan kulağına ezanla ismi okundu ve ellerimizle defnettik. çok zor çok kızlar sakın cinsiyeti için bulantılarınız için dert yanmayın sakın şikayetlenmeyin. yemin ederim ki hiçbir acıya benzemiyor ömrümün sonuna kadar yürek yaram olarak kalacak evladımı kaybetmem. bana dua edin Allah rızası için. hepinizin gebeliği iyi geçer sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah ben temmuzda anne olamıycam...
Ben erkek bebeklere direk erkek kesin gözüyle bakıyordum :) demek ki oluyormuş yaniiii :)Oğlumdada 14 15 haftada demişlerdi sanırım renkliye 19da gittin sanırım emin değilim 21de olabilir çünkü geç gitmiştim öyle kesin erkek dedi doktor zaten sonra aldım hep hem kız hem erkek bebeğin giyeceği renkler aldım rengarekti dolabı,severim ben renkli kıyafeti
Rabbim her daim yanında olsun , diyecek hiç birşey bulanıyor insankızlar merhaba. 18 inin gecesi normal doğumla gebeliğim sonlandırıldı. çok ağır ve acılı şeyler yaşadım bugun daha yeni kendime geliyorum. bebeğim canlıyken doğumu olduğundan kulağına ezanla ismi okundu ve ellerimizle defnettik. çok zor çok kızlar sakın cinsiyeti için bulantılarınız için dert yanmayın sakın şikayetlenmeyin. yemin ederim ki hiçbir acıya benzemiyor ömrümün sonuna kadar yürek yaram olarak kalacak evladımı kaybetmem. bana dua edin Allah rızası için. hepinizin gebeliği iyi geçer sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah ben temmuzda anne olamıycam...
Hadi hayırlı olsun benimde yarın muayenem bakalım ne cıkcakGeliyorrr geliyooo oğlum geliyoray çok heyecanlıyım hemen annnemi aradım herkesin tahmiini doğru çıktı
Ah canım benimkızlar merhaba. 18 inin gecesi normal doğumla gebeliğim sonlandırıldı. çok ağır ve acılı şeyler yaşadım bugun daha yeni kendime geliyorum. bebeğim canlıyken doğumu olduğundan kulağına ezanla ismi okundu ve ellerimizle defnettik. çok zor çok kızlar sakın cinsiyeti için bulantılarınız için dert yanmayın sakın şikayetlenmeyin. yemin ederim ki hiçbir acıya benzemiyor ömrümün sonuna kadar yürek yaram olarak kalacak evladımı kaybetmem. bana dua edin Allah rızası için. hepinizin gebeliği iyi geçer sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah ben temmuzda anne olamıycam...
Valla canım o kadar haklısın kiYukarıdaki üyeyi alintilayip üzmek istemedim ama benim anlamadığım bu bebekler için neden normal doğum zorlanır? Anneyi tamamen uyutup sezeryan yapmıyorlar. Anneyi iki kat uzuyolarbilmediğim için soruyorum yanlış anlamayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?