2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Şu an ne desek acınızı hafifletmez biliyorum. Bir arkadaşım 14 yasındaki çocuğunu motosiklet kazasında kaybetti, o kadar metanetli durdu ki Allah ona bir kız-bir erkek ikiz verdi. Söyleyeceklerim bu kadar.

Canım benim yüreğimde hissediyorum acını gözlerim doldu, Rabbim sabır versin sana da eşine de çok zor gerçekten kolaylıkla atlatırsın inşallah sana hep dua edeceğim

Başın sağolsun canım inşallah cennette kavuşursunuz Allah sana sabır versin içim yandı gerçekten

Başınız sağolsun canım Rabbim sabrını versin acını dindirsin Gidenin yerine sana hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Bu miniğin de cennet kuşun olup seni orada beklesin inşaallah

Bunu okurken gözümden yaşlar indi aynısını bende yaşadım 22 haftalikti
Allah sabır versin inşallah öbür dünyada bize şefatci olurlar inşallah

Basin sagolsun. Allah sabir versin. Çok üzgünüm

Allahım sabır versin acısını azaltsın canım

Başınız sağolsun rabim sabırlar versin inşallah

Çok geçmiş olsun çok zor çok üzüldüm

Yukarıdaki üyeyi alintilayip üzmek istemedim ama benim anlamadığım bu bebekler için neden normal doğum zorlanır? Anneyi tamamen uyutup sezeryan yapmıyorlar. Anneyi iki kat uzuyolar bilmediğim için soruyorum yanlış anlamayın.

Ben erkek bebeklere direk erkek kesin gözüyle bakıyordum :) demek ki oluyormuş yaniiii :)

Rabbim her daim yanında olsun , diyecek hiç birşey bulanıyor insan

Ah canım benim inan öyle üzüldüm rabbim sana da eşine de sabırlar versin

Valla canım o kadar haklısın ki bende anlamadım hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…