- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.148
- 498
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #14.601
ben de öyle ıstıyordum yuruyus yapayım dıye ama okula dönmek zorunda kalmam umarım.Allah korusun canım benim tabi ki de kontrollü şekilde yürüyüşlerini yaparsınHayırlısıyla atlatalım zorlukları da bebişlere kavuşalım
Maşallah canım gözün aydınKızlar detaylı randevudan çıktım. Çok şükür herşey yolundaymış yavrumun25 cm olmuş sıpa
Canım sen herhangi bir ilaç içtin midaha iyi olacaksın kuzum benimki bir hafta sürdü yaa ınsallah senınkı o kadar surmez. ıyıyım ben de 19una perinatolog randevusu aldım. bekliyorum.
maalesef canım antibiyotık ve burun spreyi kullanmak zorunda kaldım. dayanabilecek durumda değildimCanım sen herhangi bir ilaç içtin mi
Geçmiş olsun cnm bende en son 2 yıl önce hasta oldum hamileliğimde ilk 3 ayda 3 kere hasta oldum hapşırığı öksürüğü çok zorladı şimdiye kdr iyi geldim bakalm sağlıklı olalım sağlıklı doğuralım yaKızlar bende giremedim umarım her şey yolundadır. Öksürüğüm geçmedi ben öksürdükce bebiş de uyuyamiyor hareket ediyor. Bugün göğüs hastalıklarına göründüm tam olarak bir teşhis de koyamadiklari gibi bir torba ilaçla eve geldim. Takviyeler de vardı valla ne yapacağımı şaşırdım. Normalde kolay kolay grip bile olmazdım gebelikle birlikte bağışıklık mi düşüyor nedir mahvoldum. Yok gribi,alerjisi, öksürüğü,migreni. Gerçekten sakınan göze çöp batiyormuş.
Sağolasın canim benim sana da geçmiş olsun. Ay hiç sorma valla bende öyle ne öksürüğü bitti ne hapsirigi. Antibiyotik, inhaler, burun spreyi ne varsa verdi de doktor gebelikte kullanılanlardan inşallah hemen geçer.Geçmiş olsun cnm bende en son 2 yıl önce hasta oldum hamileliğimde ilk 3 ayda 3 kere hasta oldum hapşırığı öksürüğü çok zorladı şimdiye kdr iyi geldim bakalm sağlıklı olalım sağlıklı doğuralım ya
İnşallah canımmben de öyle ıstıyordum yuruyus yapayım dıye ama okula dönmek zorunda kalmam umarım.
Ben konuştum ya ondan çektim ya bir şeyi 40 kere dersen olurmuş dmdmmdmdmerkekmiş canım kesin sordum özellikle haberler okuyorum değişiyormuş diye drlarına sorsunlar bizimki dğişmez dedi pipiyi de tekrar çekti verdi.
Benimde bikac dakika sonra geçiyor ama daha son lokmayı ağzıma atmadan başlıyor sofrada bir iki kivraniyorum.geciyor tuhaf bişey anlamadimBenim de öyle maalesef yaraım saat uzanıyorum yemek sonrası aşırı bi şişlik hissi kramp sonra geçiyor
Nisanur ismi hoş geldi bana canım kulağa hoş geliyor bu isimle bi sorun da yaşamaz bence. Ben de isim seçerken senin gibi düşündüm sonuçta hayatlarının sonuna kadar okul çağlarında keşke koymasaydın demesini istemez hiçbir anne. Ama bence Nisanur gayet uygun hoş ve anlamlıKızlar Nisanur ismimi güzel Kevser yada Saliha mı ben Nisanur ismini çok sevdim eşim bunlarda güzel dedi biz karar almıştık o erkek olursa isimlerini koyacaktı ben kız olursa Kevser ve salihayıda beğendim ama hatta neden olmasın diye düşündüm ama dönem değişiyor çağ değişiyor günlük hayatındada ona uyum sağlıyacak bir isim istiyorum
Bnde Nisanur çok hoş geldi hata isimleri okurken Nisanur direk dedimNisanur ismi hoş geldi bana canım kulağa hoş geliyor bu isimle bi sorun da yaşamaz bence. Ben de isim seçerken senin gibi düşündüm sonuçta hayatlarının sonuna kadar okul çağlarında keşke koymasaydın demesini istemez hiçbir anne. Ama bence Nisanur gayet uygun hoş ve anlamlı
Ben konuştum ya ondan çektim ya bir şeyi 40 kere dersen olurmuş dmdmmdmdm
Günaydın canım idrara geceleri bende iki saatte bir gidiyorum eşlik eden başka bir rahatsızlık var mı ya da gittiğinde aslında yokmuş da sana öyle gelmişse normal değil ama varsa ve gittiysen bence normaldirGünaydın arkadaşlar geceden beri blki on kez tuvalet çıktım hala devam ediyor noormalmidir sizce
canım begümhan hümeyra huri cihan bunlar da benım muhteşem yüzyıl favori çok beğendiğim isimlerBnde Nisanur çok hoş geldi hata isimleri okurken Nisanur direk dedim
Her gitimde aslında varmışGünaydın canım idrara geceleri bende iki saatte bir gidiyorum eşlik eden başka bir rahatsızlık var mı ya da gittiğinde aslında yokmuş da sana öyle gelmişse normal değil ama varsa ve gittiysen bence normaldir
O zaman normaldir ödem atmışsındır canımHer gitimde aslında varmış
Ah ne güzel bir msj aksam bir kase dolu salata yedim ondanmiO zaman normaldir ödem atmışsındır canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?