- 11 Ağustos 2020
- 187
- 346
- 103
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #14.621
Prego Aria plus tercih ettim ben isterseniz araştırın çok hafif bebek arabası kullanımı çok rahat katlaması ve açmasını tek elinle bile yapabilirsin uygundaBebek arabasını kabin boy olarak tercih eden var mı? Varsa tavsiye edeceğiniz bir model var mıdır? Benim maxi cosi lara2 radarımdaydı sonradan bir kaç kötü yorum duyunca soğudum. Şu aralar chicco we beğendim. Cybex falan eminim güzeldir ama ikinci çocuk olduğu için çokta para vermek istemiyorum hali hazırda güzel bir bebek arabam var zaten onu doğucak kızım için kullanıcam, büyük oğlum içinde hafif kolay açılıp kapanan kabin boy alıyım dedim.
Ben goody x plus aldim canim. Sürüşü acilip kapanmasi hosuma gittiBebek arabasını kabin boy olarak tercih eden var mı? Varsa tavsiye edeceğiniz bir model var mıdır? Benim maxi cosi lara2 radarımdaydı sonradan bir kaç kötü yorum duyunca soğudum. Şu aralar chicco we beğendim. Cybex falan eminim güzeldir ama ikinci çocuk olduğu için çokta para vermek istemiyorum hali hazırda güzel bir bebek arabam var zaten onu doğucak kızım için kullanıcam, büyük oğlum içinde hafif kolay açılıp kapanan kabin boy alıyım dedim.
Ben bagi neo multicolor aldım çok hafif sürüşü aşırı rahat tek elle açma kapama yapılıyorBebek arabasını kabin boy olarak tercih eden var mı? Varsa tavsiye edeceğiniz bir model var mıdır? Benim maxi cosi lara2 radarımdaydı sonradan bir kaç kötü yorum duyunca soğudum. Şu aralar chicco we beğendim. Cybex falan eminim güzeldir ama ikinci çocuk olduğu için çokta para vermek istemiyorum hali hazırda güzel bir bebek arabam var zaten onu doğucak kızım için kullanıcam, büyük oğlum içinde hafif kolay açılıp kapanan kabin boy alıyım dedim.
Canım sağol valla bende arıyordum böyle birşey
Bakalım benimde içime nisanur ismi sindi bakalım ne koyacağızNisanur ismi hoş geldi bana canım kulağa hoş geliyor bu isimle bi sorun da yaşamaz bence. Ben de isim seçerken senin gibi düşündüm sonuçta hayatlarının sonuna kadar okul çağlarında keşke koymasaydın demesini istemez hiçbir anne. Ama bence Nisanur gayet uygun hoş ve anlamlı
Park beşik daha iyi ben memlekete giderken bile katlayıp götürüyorum onda uyuyor oğlumKızlarr, beşik olarak park beşik mi düşünüyorsunuz yoksa ahşap anne yanı mı mantıklı? ben sadece yatak odasında kullanacağım yani odaya falan taşımıycam oda için bu küçük taşınabilir beşik alacağım. ilk etapta park yatak mantıklı gelmişti sonra zaten taşımıycam ahşap mı alsam diye düşünüyorum. sonra park beşik daha işlevsel geliyor park beşiğe kayıyorum çok kararsızım. İlk bebişlerinde Park beşik aldım memnumum ya da değilim diyen var mı aranızda?
Bn şuan buradaki arkadaşlar sayesinde özelikleKızlarr, beşik olarak park beşik mi düşünüyorsunuz yoksa ahşap anne yanı mı mantıklı? ben sadece yatak odasında kullanacağım yani odaya falan taşımıycam oda için bu küçük taşınabilir beşik alacağım. ilk etapta park yatak mantıklı gelmişti sonra zaten taşımıycam ahşap mı alsam diye düşünüyorum. sonra park beşik daha işlevsel geliyor park beşiğe kayıyorum çok kararsızım. İlk bebişlerinde Park beşik aldım memnumum ya da değilim diyen var mı aranızda?
Bnde geçen gün okdum gerçekten öyle nerelere geldikkızlar ilk mesajları okudum çok duygulandım ne güzel zamanlara ulastık bırlıkte ayrılanlar olmus onlara üzüldüm yine bol bol duygulanarak gecıyır gunum
Ben almamıştım ilk çocuğumda. Ananeye babaneye gittiğimde ya da bir yere oturmaya gittiğimizde geriliyordum. Yatacak yer ayarla, düşmesin diye yastıklarla destekle et. Sürekli herkese nerede yatırabilirim diyaloğuna gir et. 3-4 defa gündüz uykuları oluyor büyüdükçe 1 e düşüyor. Bir süre sonra illa ki evden çıkıp oturmaya çaya kahveye gitmek istiyorsunuz eşe dosta ne biliyim akrabaya falan, ve uykusuyla çakışıyor illaki. Her gittiğim yerde insanlarda yastık iste et ben çekiniyordum. Babanesi sağolsun dayanamadı aldı 6 aylıktı oğlum. Elim ayağım oldu. Sadece tatile değil böyle gezmelere gittiğimde de kullandım, 18 aylık oldu hala kullanırım. Alıp pişman olan olduğunu hiç sanmam canım. Net tavsiye.Kızlarr, beşik olarak park beşik mi düşünüyorsunuz yoksa ahşap anne yanı mı mantıklı? ben sadece yatak odasında kullanacağım yani odaya falan taşımıycam oda için bu küçük taşınabilir beşik alacağım. ilk etapta park yatak mantıklı gelmişti sonra zaten taşımıycam ahşap mı alsam diye düşünüyorum. sonra park beşik daha işlevsel geliyor park beşiğe kayıyorum çok kararsızım. İlk bebişlerinde Park beşik aldım memnumum ya da değilim diyen var mı aranızda?
yaaa öyle sen de ilk gelenlerdenmişşin turna saçılinde nasıl gun saymışşınız ben 68. sayfada gelmişimBnde geçen gün okdum gerçekten öyle nerelere geldik
Hatırlamıyorum ne yapmışımyaaa öyle sen de ilk gelenlerdenmişşin turna saçılinde nasıl gun saymışşınız ben 68. sayfada gelmişim
wuuu huuuu karar verdin demek kiii adaşımızı çokkk çokk seviyoruz
Eevetttt bnle oğlum kazandık eşim de çok sindi içime diyor ama gerçekten sanki o olsun başka hiç bir isim düşünemedimwuuu huuuu karar verdin demek kiii adaşımızı çokkk çokk seviyoruz
biz de düşünüyoruz düşünüyoruz yok başka isim olmuyorEevetttt bnle oğlum kazandık eşim de çok sindi içime diyor ama gerçekten sanki o olsun başka hiç bir isim düşünemedimbizde çok seviyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?