- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #14.641
Amin inşallah canım yok ya biz rüzgara taktikbiz de düşünüyoruz düşünüyoruz yok başka isim olmuyoradlarıyla yaşasın sağlıkla büyüsünler.
ayy benim kızım da öyle sürekli konuşuyor elş karnımda karnımı öpüyor yavrum benden daha heyecanlı. çok güzel abla abi olacaklar.Amin inşallah canım yok ya biz rüzgara taktikçok heyecanlı beşiği kurmuşum toplayamiyorum gidip gelip bakıyorum birde üstüne birşey koyuyo oğlum nerede diyorum odasından bağırıyor rüzgarın beşiğinde yavrum o kadar bağlanmış ki her gün bir kez soryo anne hareket ediyor demi evet demesem karnmla konuşuyor lütfen gl bizim aile cok güzel sana gofret alcm bak lütfen diyor
benim de aynı öyle ara ara göbeğimin etrafında ama mütemadiyen kasıkta. dün ben de bu durumu soracaktım druma unuttum çıktım geldim ama herşey yolundaydı aşağıda filan demedi bana bence normalSelam kızlarrr bişey sorcam benim bebişin hareketlerini genelde kasığıma doğru alt tarafta hissediyorum daha çok arada sadece göbek deliğimin oralara vuruyor normal mi hep aşağılarda bu çocuk21. Hftamdayım
Gerçekten öyle olacaklar inşallahayy benim kızım da öyle sürekli konuşuyor elş karnımda karnımı öpüyor yavrum benden daha heyecanlı. çok güzel abla abi olacaklar.
Bnde 22 deyim hala o durumu yaşıyorum Dr da sormayı unuttumSelam kızlarrr bişey sorcam benim bebişin hareketlerini genelde kasığıma doğru alt tarafta hissediyorum daha çok arada sadece göbek deliğimin oralara vuruyor normal mi hep aşağılarda bu çocuk21. Hftamdayım
Benimki de aşağıda canım dediğin gibi 22+1 deyiz bizde. Hatta videosunu da çektim hatıra kalsın diye net görünüyor dışarıdanSelam kızlarrr bişey sorcam benim bebişin hareketlerini genelde kasığıma doğru alt tarafta hissediyorum daha çok arada sadece göbek deliğimin oralara vuruyor normal mi hep aşağılarda bu çocuk21. Hftamdayım
Gerçekten mi bnim görünmüyorBenimki de aşağıda canım dediğin gibi 22+1 deyiz bizde. Hatta videosunu da çektim hatıra kalsın diye net görünüyor dışarıdan
Heh iyi yalnız değilmişim canım sağolbenim de aynı öyle ara ara göbeğimin etrafında ama mütemadiyen kasıkta. dün ben de bu durumu soracaktım druma unuttum çıktım geldim ama herşey yolundaydı aşağıda filan demedi bana bence normal
Aaa ne güzelBenimki de aşağıda canım dediğin gibi 22+1 deyiz bizde. Hatta videosunu da çektim hatıra kalsın diye net görünüyor dışarıdan
Aaa ne güzelBenimki de aşağıda canım dediğin gibi 22+1 deyiz bizde. Hatta videosunu da çektim hatıra kalsın diye net görünüyor dışarıdan
Neyse içim rahatladı ya ozmaan normalBnde 22 deyim hala o durumu yaşıyorum Dr da sormayı unuttum
Benimki iki haftadır görünüyor canım dışarıdan kalp atışı gibiGerçekten mi bnim görünmüyor
Ya çok güzel hissetmek gerçektenAaa ne güzel
Benimde öyle oluyorSelam kızlarrr bişey sorcam benim bebişin hareketlerini genelde kasığıma doğru alt tarafta hissediyorum daha çok arada sadece göbek deliğimin oralara vuruyor normal mi hep aşağılarda bu çocuk21. Hftamdayım
Magnezyum kullanıyorum ama kullandığım formu uygun değil belki de. Siz hangi magnezyumu kullaniyosunuz?Magnezyum kullanıyormisun bnde magnezyum kesince oldu yine başladm azaldı biraz
Doktorumun önerisiyle Magnetrench diye bir ilaç kullanıyorum. Magnezyumun 3 çeşidini de barındırıyormuş.Magnezyum kullanıyorum ama kullandığım formu uygun değil belki de. Siz hangi magnezyumu kullaniyosunuz?
Ben magnimore plus kullanıyorumMagnezyum kullanıyorum ama kullandığım formu uygun değil belki de. Siz hangi magnezyumu kullaniyosunuz?
çok iyi yapmışsın canım kızın güle güle günlerde giysinSelam kızlar bugün alışverişe gitmiştim ilk defa kızımıza Birşeyler aldık dua ettim Allahım pişman ettirme dedim milletin dediğini kulak ardı ettim çok birşey almadım ama aldıklarım da baya uyguna geldi kışlık felan yazlık bir kaç birşey baya güzelmiş kendime hiçbirşey almadım unuttum kendimi artık başladım durduramam galiba kendimi
Amin inşallah sağlıklı şekildeçok iyi yapmışsın canım kızın güle güle günlerde giysin
Benim de hep tekmeler kasıkta. Sebebini dün detaylıda öğrendik ayakları orda dik duruyor yavrumSelam kızlarrr bişey sorcam benim bebişin hareketlerini genelde kasığıma doğru alt tarafta hissediyorum daha çok arada sadece göbek deliğimin oralara vuruyor normal mi hep aşağılarda bu çocuk21. Hftamdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?