2024 yılının ikiz/üçüz bebekleri :)

Ben başladım alışverişe,29+1 deyiz,araba sanırım prego alacağız siz karar verdiniz mi
Prego arkalı önlü olan mi?e bebekte yerinde gidip gördük
Benim istediğim model o ama oturma kısımları ayrı ayrı çıkıyor ve iskelet ayrı katlanıyor.araba bagajında baya yer kaplıyor sanirim.yan yana olan jöie marka kutlaması pratik. Fakat isrnabul koşullarında kaldırım yol olayi vs sıkıntı olduğu için nasıl olur bilemiyorum

26+2
İkisi de kız :) gayet iyiler çok şükür bugüne gelene kadar çok badire geçti elhamdülillah çok şükür sağlıkla devam ettik yeterki iyi olsunlar bu şekilde atlatiliyor 25+5 te gittik ikisininde kiloları iyi dedi ben hafta kilolarıni çok takip ediyorum açıkçası 925 gr
915 gramlardi sizin bebislerin şuan durumu nedir doğuma kadar progestan ve coraspin devam dedi yalnız kanım artık yetmiyor şu 2 ay da dayansak iyiymiş deri Dr

Zaten ikizde 34-37 arası dedi benim doktorum da,28 dan sonra çok daha hızlı büyüyorlar haftada 250 gr kadar

Merhaba kızlar :)
Ben 8 haftalık çift yumurta ikizlerine hamileyim. dün kontrolümde bi bebeğimin kesesinin küçük olduğu ve kabedebileceğim söylendi bu durumu yaşayan var mı aranızda sonrasında büyüyor mu

Merhaba herkese benim de 35 yaş 5.tüp bebek denememde çift yumurta ikizi oldu.Şu an 17.haftadayız her şey normal görünüyor ancak tek sıkıntü bugünkü kontrolde tek plasenta çift kese olduğunu öğrendik.İnternette biraz araştırınca hep olumsuz şeyler gördüm.Bu durumda olup da sağlıklı bir şekilde doğum yapan var mı ? Lütfen cevap

İnternette yazılanlara bakmayın bence,çoğul gebeliklerde hep kötü şeyler yazıyorlar önemli olan doktorunuzun ne dediği

Bana da 8. haftada öyle dedi doktor bir de diyor ki allahın takdiri üzülme , bunu söyleyen de profesör, 1 hafta sonra kontrole gel dedi gittim eşitlenmişlerdi. Bir daha da gitmem o doktora. Ben de ikizim biz doğduğumuzda aramızda 400 gr fark varmış ikizlerden biri hep geriden geliyor. Boşuna zevzeklik yapıyorlar.

plasentaları ayrı mı peki ? benim de 17.haftada tek plasenta olduğunu öğrendim çift yumurta ikizi korkuyorum

Oyy maşallah darısı benim başıma benim bir 6. Haftada birde 14. Haftada sebebi bilinmeyen kanamam oldu bebeklerim iyi çok şükür ama biraz endişeliyim maalesef
Aminn hiç stres yapma kötü düşünmeyince çok güzel ilerliyor hamilelik zaman nasıl geçti anlayamıyorsun

Aminn hiç stres yapma kötü düşünmeyince çok güzel ilerliyor hamilelik zaman nasıl geçti anlayamıyorsun
Keşke bende tadını çıkarabilsem canım az önce doktorun yanından çıktım çok ayakta kalınca kanama olur dedi bolca yat dinlen dedi bakalım rabbim korusun meleklerimizi

Canım bişey sormak istiyorum. Sen kaç haftada bir perinatoloğa gittin. Ben 14. Haftada perinatoloğa gittim. Perinatolog iki hafta sonra takipteki doktoruna ondan iki hafta sonrada bana gel dedi. Yani ayda 1 kere perinatolog 1 kerede kedndi doktorum beni görmüş olacak. Sence bu kadar sık perinatoloğa gitmeye gerek var mı. Kendi doktorumda özel hastanede. Perinatoloğun ücreti çok yüksek olduğu için kararsız kaldım. Gerekliyse elbette gideceğim ama emin değilim sende süreç nasıl işledi canım rica etsem deraylıca anlatır mısın? Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…