- Konu Sahibi Glueckwunsch
-
Evet öyle olmuş ama ayrı kese yapmış tek yumurta ikizi iki tanesi bi tane de diğer transfer edilen toplam 3 kese var.. Allah ın mucizesi işte insan inanamıyor. Çok mutlu bi durum değil bence o kadar riskli ve korkutucu bi süreç ki biraz endişeliyim…Maşallah çok güzel,sonradan bölünüyormuş embriyo öyle mi olmuş sizinki
İlk önce hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindimEvet öyle olmuş ama ayrı kese yapmış tek yumurta ikizi iki tanesi bi tane de diğer transfer edilen toplam 3 kese var.. Allah ın mucizesi işte insan inanamıyor. Çok mutlu bi durum değil bence o kadar riskli ve korkutucu bi süreç ki biraz endişeliyim…
Sizin kuzuların cinsiyeti belli oldu mu?Selam ikiz anneleri nasılsınız nasıl gidiyor,alışverişe başladınız mı cinsiyetler belli oldu mu
Beta değeriniz kaçtı acabaKızlaar güzel haberle geldim pztsi keseyi görememiştik yazmıştım size bugün 5+0 ve gördük hem de gerçekten iki taneler2 hf sonra kalp atışı için gideceğiz Allah herkese sağlıkla kucaklamayı nasip etsin
Biz 17 haftalık olduk ama hala pek hareket yok çok az hissediyorum bebekleri sizde durumlar nasılHuhujuuuu buralar sessiz kalmış
Nasilsiniz?kaç haftalık oldunuz?
19 hafta içindeyim bi yandan ev topluyorum ve dün grip oldumBiz 17 haftalık olduk ama hala pek hareket yok çok az hissediyorum bebekleri sizde durumlar nasıl
Randevu bulmak sıkıntı bende bulamıyorum kendini sakın çok yorma ağır işler yapmamaya calis riskli aylara girmişsin 5 ten sonra ağır işler yapmaman lazm canm19 hafta içindeyim bi yandan ev topluyorum ve dün grip oldum
Bugün karnımın altı ağrıyor. Doktora da gitmedim inşallah olumsuz bir durum yoktur.ben hareketlerini zaman zaman hissediyorum .detaylı usg için 182 den randevu kovalıyorum ama o da olmuyor
Bizimki ikisi erkekmiş detaylida net öğrendik diğer bebişi de çift yumurta ikizi 25 haftalık olduk cuma günü kırmızı kanla karışık akıntım oldu erken doğum riski dedi doktor kendimi çok yordum çok yürüdüm merdiven çıktım ondan oldu heralde kendimi suçlu kötü hissediyorum serum iğne yaptı progestan verdi dinleniyorum şuan doktorun verdiği ilacı kullanmıyorum yan etki yapıyor bol bol dinlenmeye çalışıyorum kananamam kesildi bebek haznede baskı yapıyor hala bizim bu şekilde sizde nasıl gidiyorHerkese merhabalar. İnşallah hersey yolundadır?nasilsiniz?benngecen hafta perşembe günü detaylı usg oldum.ve ikinci bebeğimin de cinsiyeti belli oldu
O da erkek
İkiz erkek annesi olacagim :)
Sizin bebislerin cinsiyetleri belli oldu mu?
Güm güm vuruyorlar sürekli.bugun cok rahatsız hissettimBizimki ikisi erkekmiş detaylida net öğrendik diğer bebişi de çift yumurta ikizi 25 haftalık olduk cuma günü kırmızı kanla karışık akıntım oldu erken doğum riski dedi doktor kendimi çok yordum çok yürüdüm merdiven çıktım ondan oldu heralde kendimi suçlu kötü hissediyorum serum iğne yaptı progestan verdi dinleniyorum şuan doktorun verdiği ilacı kullanmıyorum yan etki yapıyor bol bol dinlenmeye çalışıyorum kananamam kesildi bebek haznede baskı yapıyor hala bizim bu şekilde sizde nasıl gidiyor
Aynı durumdayım Allah Allah yardımcımız olsun şu iki ay geçsin artk son aylar çok yavaş gidiyorGüm güm vuruyorlar sürekli.bugun cok rahatsız hissettim
Oturamıyorum yatamıyorum nefes alamıyorum.27 haftalık oldu bizimkiler
Progestan mı kullanmıyorsunuz,bence mutlaka kullanınBizimki ikisi erkekmiş detaylida net öğrendik diğer bebişi de çift yumurta ikizi 25 haftalık olduk cuma günü kırmızı kanla karışık akıntım oldu erken doğum riski dedi doktor kendimi çok yordum çok yürüdüm merdiven çıktım ondan oldu heralde kendimi suçlu kötü hissediyorum serum iğne yaptı progestan verdi dinleniyorum şuan doktorun verdiği ilacı kullanmıyorum yan etki yapıyor bol bol dinlenmeye çalışıyorum kananamam kesildi bebek haznede baskı yapıyor hala bizim bu şekilde sizde nasıl gidiyor
Benim de bir tanesi alta vuruyor hep,önceleri korktum ama normalmişGüm güm vuruyorlar sürekli.bugun cok rahatsız hissettim
Oturamıyorum yatamıyorum nefes alamıyorum.27 haftalık oldu bizimkiler
Bence değeriniz normal olabilir de benim o haftalarda 10 bin lerdeydi HCG değerimMerhaba kizlar ya ben adetime beş gün geçince beta HCG değerim 3680.0 çıktı ozman heapladigimda 4+3 günlük filandim acaba ikiz mi hemşire ikiz olbilir dedi daha hiç doktora gitmedim randevu bulamdim1 kaşıma randevu aldım annem ikinci evlliginden ikiz cocukalri var çift yumurta ikizi acaba benimd olmam şansım varmı ikiz gebeliğe duyduğuma göre ikiz geni anneden geliyor Muş insallh ikiz insallh biri kız biri erkek olur ya çok istiyorum sağlıklı sıhhatli olsunda lütfen cvp yazarmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?