2024 yılının ikiz/üçüz bebekleri :)

Merhaba hanimlar 8 yasin da bi oğlum var klomenle 8 ideal ölçü de yumurtam vardı ilk deneme de hamilelik yakaladık. Kese icin gittiğimiz de iki kese ile karşılaştık. Emin olmamakla birlikte dedi drumuz. Asistanı Bende görüyorum hocam iki kese dedi yarın ikinci kontrolüm var netlesecek inşallah çok istiyorum ikiz yaş 37 bu arada.

Çok güzel tebrik ederim

Rabbim hayırlısi ile kucağınıza almayı nasip etsin bizimde belli oldu biri yüzde doksan erkek dedi doktor diğerine yüzde seksen kız

Ama doktor çok riskli dedi birini sonlandırmayı önerdi diğerlerini riske atmamak için. Kalp atışlarını duydum sevinemedim bile şoktan duygularım çok karışık
Kaç haftalıksınız,başka bir Dr daha gidin bence,Dr lar ikiz gebeliğe de riskli diyor sonuçta Allah izin verirse saglıcakla doğarlar inşallah

Merhabalar başka bir doktordan görüş aldınız mı? Süreciniz nasıl ilerliyor?
Selamlar. Başka doktora gitmedim doktorumuza çok güveniyoruz eşim de doktor açıkcası o da benim sağlığım da riske girecek diye sağlıkçı gözüyle bakıyor redüksiyon olmasından yana çünkü doktorumuz çok zayıfsın 30. Haftayı bile görmezsin diyor. Eşimin de dediğine göre organı gelişmeyen belki doğunca ameliyat olmak zorunda kalan belki ölü doğan sonra ölen bebekler demek bu o tramvanın daha ağır olacağına inanıyor ki haklı da ben de çok zor olsa da duygusal değil mantıkla yaklaşmaya çalışıyorum. Çok zor bi süreç 12. Haftayı bekleriz dedi doktorum zaten kanamam oldu hatta bugün tekrarladı kesenin birinin altında kanama alanı görmüştü zaten düşük riski hep var ben yine de Allah bu seçimi bize bıraktırmasın sağlıksız olan varsa kendi veda etsin diye hayırlısını diliyorum bu cümleleri kurmak bile çok zor bilemiyorum çok karışığım mutlu hissetmiyorum 3. Yü öğrendiğimden beri oysa 2 senedir 1 tanesi için yalvarıyoduk Allah beteriyle sınamasın kimseye yaşatmasın.. işin garibi tek yumurta ikizi olup ikisinin ayrı kese yapması mucizenin de mucizesi bişey bu napacağımı ne hissedeceğimi bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…