- 30 Mart 2011
- 133
- 87
- 298
- Konu Sahibi Glueckwunsch
-
Rabbım nasip etti ,başlı başına sukur sebebi,inşallah yavrularımızın sağlıkla huzurla kucağımıza alalım,dediğiniz tipe baktım,kan karışıyor felan diye tehlikeli sanirimBen daha bunları yrni yeni öğreniyorum. Ama sanırım sizin ki iyi olan m ile başlayan daha tehlikeli
Eden bu kadar geç anladı acaba merak ettim 5. Haftada ayrı yumurta oldukları belliydi benimkindeBen İstanbuldayım, 14 haftaya girdik çok sukur,ikizlerimin tipi de belli oldu,diamniyotik dikoryonik ikizlerim var,ikili taramada söyledi doktorumuz
Benim de 5 .haftada belli oldu.fakat ikizlerin embriyo oluşumuna göre tipler farklı oluyor,jki ayrı kese ,iki ayrı besleyen damar ,iki ayrı eş var .Eden bu kadar geç anladı acaba merak ettim 5. Haftada ayrı yumurta oldukları belliydi benimkinde
Eden bu kadar geç anladı acaba merak ettim 5. Haftada ayrı yumurta oldukları belliydi benimkinde
Çok güzel tebrik ederimMerhaba hanimlar 8 yasin da bi oğlum var klomenle 8 ideal ölçü de yumurtam vardı ilk deneme de hamilelik yakaladık. Kese icin gittiğimiz de iki kese ile karşılaştık. Emin olmamakla birlikte dedi drumuz. Asistanı Bende görüyorum hocam iki kese dedi yarın ikinci kontrolüm var netlesecek inşallah çok istiyorum ikiz yaş 37 bu arada.
Teşekkür ederim yarın netlesince ben bu basliktayim demektir. Görüşmek üzereÇok güzel tebrik ederim
Her şey hepimüz işin yolunda gidecek. Böyle bir hisse sahibim..Rabbım nasip etti ,başlı başına sukur sebebi,inşallah yavrularımızın sağlıkla huzurla kucağımıza alalım,dediğiniz tipe baktım,kan karışıyor felan diye tehlikeli sanirim
Haberler var midir?Teşekkür ederim yarın netlesince ben bu basliktayim demektir. Görüşmek üzere
Hanimlar ikinci kesemiz gelişmemiş maalesef. Buna da şükür kese ve yolk sac göründü beta 2600 de persembe tekrar cagirdi kalp atışı icinTeşekkür ederim yarın netlesince ben bu basliktayim demektir. Görüşmek üzere
Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsinHanimlar ikinci kesemiz gelişmemiş maalesef. Buna da şükür kese ve yolk sac göründü beta 2600 de persembe tekrar cagirdi kalp atışı icin
Amin canimm hepimize nasip etsin inşallahAllah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
Duydum hem de 3 tane bu nasıl olabilir iki transfer olmuştu inanamıyorum kızlar başına gelen var mı başka napıcam şoktan çıkamıyorumMaşallahhayirlisi ile o muhteşem sesleri de duyabileceksiniz
Buna tüm kalbinizle inanin
Maşallah çok güzel,sonradan bölünüyormuş embriyo öyle mi olmuş sizinkiDuydum hem de 3 tane bu nasıl olabilir iki transfer olmuştu inanamıyorum kızlar başına gelen var mı başka napıcam şoktan çıkamıyorum
Ama doktor çok riskli dedi birini sonlandırmayı önerdi diğerlerini riske atmamak için. Kalp atışlarını duydum sevinemedim bile şoktan duygularım çok karışıkMaşallah çok güzel,sonradan bölünüyormuş embriyo öyle mi olmuş sizinki
Rabbim hayırlısi ile kucağınıza almayı nasip etsin bizimde belli oldu biri yüzde doksan erkek dedi doktor diğerine yüzde seksen kızBugün ikili tarama testi yapildi çok sukur sıkıntı olmadigini söyledi doktor,birinin cinsiyeti belli oldu da diğeri gostermedi.simdilikbir erkek evladımızı olacağı kesin,bakalim ikinci evladımızı cinsiyeti ne olacak
Kaç haftalıksınız,başka bir Dr daha gidin bence,Dr lar ikiz gebeliğe de riskli diyor sonuçta Allah izin verirse saglıcakla doğarlar inşallahAma doktor çok riskli dedi birini sonlandırmayı önerdi diğerlerini riske atmamak için. Kalp atışlarını duydum sevinemedim bile şoktan duygularım çok karışık
Allah razı olsun,cümlemiz evlatlarımızı kucağımıza alalım sağlıklı olalım,huzurumuz eksik olmasinRabbim hayırlısi ile kucağınıza almayı nasip etsin bizimde belli oldu biri yüzde doksan erkek dedi doktor diğerine yüzde seksen kız
Merhabalar başka bir doktordan görüş aldınız mı? Süreciniz nasıl ilerliyor?Ama doktor çok riskli dedi birini sonlandırmayı önerdi diğerlerini riske atmamak için. Kalp atışlarını duydum sevinemedim bile şoktan duygularım çok karışık
Selamlar. Başka doktora gitmedim doktorumuza çok güveniyoruz eşim de doktor açıkcası o da benim sağlığım da riske girecek diye sağlıkçı gözüyle bakıyor redüksiyon olmasından yana çünkü doktorumuz çok zayıfsın 30. Haftayı bile görmezsin diyor. Eşimin de dediğine göre organı gelişmeyen belki doğunca ameliyat olmak zorunda kalan belki ölü doğan sonra ölen bebekler demek bu o tramvanın daha ağır olacağına inanıyor ki haklı da ben de çok zor olsa da duygusal değil mantıkla yaklaşmaya çalışıyorum. Çok zor bi süreç 12. Haftayı bekleriz dedi doktorum zaten kanamam oldu hatta bugün tekrarladı kesenin birinin altında kanama alanı görmüştü zaten düşük riski hep var ben yine de Allah bu seçimi bize bıraktırmasın sağlıksız olan varsa kendi veda etsin diye hayırlısını diliyorum bu cümleleri kurmak bile çok zor bilemiyorum çok karışığım mutlu hissetmiyorum 3. Yü öğrendiğimden beri oysa 2 senedir 1 tanesi için yalvarıyoduk Allah beteriyle sınamasın kimseye yaşatmasın.. işin garibi tek yumurta ikizi olup ikisinin ayrı kese yapması mucizenin de mucizesi bişey bu napacağımı ne hissedeceğimi bilmiyorum..Merhabalar başka bir doktordan görüş aldınız mı? Süreciniz nasıl ilerliyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?