- 1 Mart 2023
- 1.993
- 1.993
- 63
- 27
- Konu Sahibi Glueckwunsch
-
Hayir kotu düşünme bulantı bir gösterge degilBiz 9. Haftaya girdik.icimde garip bir his var .daha doğrusu kötü hisler.hic midem bulanmiyor
Bebislerim vefat mi etti diye içim içimi yiyor.carsamba kontrolüm var
Göbeğim zaten büyüktü.ilk kızıma doğum yaptığım kilodan 5 kg eksiğim yani 72 kilodayim
Allah korusun niye öyle düşünüyorsunuz herkesin bulanmaz ki benim de bir bulanıyor bir bulanmıyor vücudumuz alışıyor ve hamileliğe adapte oluyorBiz 9. Haftaya girdik.icimde garip bir his var .daha doğrusu kötü hisler.hic midem bulanmiyor
Bebislerim vefat mi etti diye içim içimi yiyor.carsamba kontrolüm var
Göbeğim zaten büyüktü.ilk kızıma doğum yaptığım kilodan 5 kg eksiğim yani 72 kilodayim
Kendimi bildim bileli ikizlerim olmasını çok istiyorum,ne benim ne eşimin ailesinde ikizlik yok.doktor ikiz dediği günden bu yana içim içimi yiyip duruyor,annemin lafı aklıma geliyor,birseyi çok isteme başına kötü birsey gelir.bu düşünce otomatik olarak geliyor.
İnternete bakıyorum hamilelkte bebek anne karnında olsa bazen hiç belirti vermiyormuş,bazen çok koyu kanama oluyormuş ama o da bazen.carsambq gününü iple cekiyorum
Kendimi bildim bileli ikizlerim olmasını çok istiyorum,ne benim ne eşimin ailesinde ikizlik yok.doktor ikiz dediği günden bu yana içim içimi yiyip duruyor,annemin lafı aklıma geliyor,birseyi çok isteme başına kötü birsey gelir.bu düşünce otomatik olarak geliyor.
İnternete bakıyorum hamilelkte bebek anne karnında olsa bazen hiç belirti vermiyormuş,bazen çok koyu kanama oluyormuş ama o da bazen.carsambq gününü iple cekiyorum
Evet bende öyle yaşıyorum erken de olsa almasam da araba bakıyorum tulum bakıyorum hayal kuruyorum,inan hepimizde var bbazen olumsuz düşünceler , Allah nasip edecekse çok istememiz az istememiz birşeyi değiştirmez bunlar batıl inançAllah muhafaza, güzel hayaller kur hep:) kıyafetşeri, odaları, benek arabası filan :) hep zihnimi güzel anılarla hayallerle meşgul et:) ben öyle yapmaya çalışıyorum biraz rahatlıyorum
İnşallah yavrularimiza sağlıklı bir şekilde kavuşuruz.o günler gelince bu yazdıklarımız da gebelik hatırası olarak kalır:)Evet bende öyle yaşıyorum erken de olsa almasam da araba bakıyorum tulum bakıyorum hayal kuruyorum,inan hepimizde var bbazen olumsuz düşünceler , Allah nasip edecekse çok istememiz az istememiz birşeyi değiştirmez bunlar batıl inanç
Onları kucağıma aldığım ilk anı hayal ediyorum sürekliAllah muhafaza, güzel hayaller kur hep:) kıyafetşeri, odaları, benek arabası filan :) hep zihnimi güzel anılarla hayallerle meşgul et:) ben öyle yapmaya çalışıyorum biraz rahatlıyorum
Tebrik ederim sağlıcakla alalım kucaklarımıza bebişlerimiziMerhaba kızlar benimkiler çift yumurta ikizleri ayrı kese ayrı plesanta şükür. Bugün 7+1 olduk. Gecen hafta çok fazla tiksinme şeklinde bulantılar oldu iki kere de kusma oldu bu hafta daha rahatım şükür. Kasıkta sızlama oluyor arada o da büyüyen keselerle bağlı normal diye düşünüyorum. Belirtiler geçince ben de acaba mı diye korkuyorum açıkçası ama hiç belirti olmadan gebeliği bitirenler de var sonuçta diyorum. Güzel hayaller planlar ufak hazırlıklar iyi geliyor simdilik
Amin hepimiz de güzel günlere bir an önce hayırla kavuşalim inşallahTebrik ederim sağlıcakla alalım kucaklarımıza bebişlerimizi
Rabbim diğer bebeğinize sağlık versin sağlıkla kucağınıza alın inşallahBenim bebeklerimden birinin kalbi durdutek bebek devam ediyor Allah ona sağlık sıhhat versin
Kanaman felan oldu mu hiç kendini belli edecek birsey. Tek kesede miydi. Her ultrosana gittiğimde kalbim por pirBenim bebeklerimden birinin kalbi durdutek bebek devam ediyor Allah ona sağlık sıhhat versin
Amin. Yok bir şey demedi . Bir belirtim de olmadı kanama filan. Benim tek embriyo bölünmüştü muhtemelen o bölünen gelişemedi. Nasip..Rabbim diğer bebeğinize sağlık versin sağlıkla kucağınıza alın inşallahDr ne dedi neden durmuş evde belirtiniz vardıydı acaba
Yok iki ayrı keseydi ama küçüktü diğerin e göre.. gelişememiş öylece kalmış yavrum. Allah hayırlısını versin ne yapalımKanaman felan oldu mu hiç kendini belli edecek birsey. Tek kesede miydi. Her ultrosana gittiğimde kalbim por pir
Öyle tabi kuzum rabbim diğer yavrunun bagislasinYok iki ayrı keseydi ama küçüktü diğerin e göre.. gelişememiş öylece kalmış yavrum. Allah hayırlısını versin ne yapalımüzüldüm tabii ama nasip böyleymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?