2024 yılının ikiz/üçüz bebekleri :)

Hayir kotu düşünme bulantı bir gösterge degil

Allah korusun niye öyle düşünüyorsunuz herkesin bulanmaz ki benim de bir bulanıyor bir bulanmıyor vücudumuz alışıyor ve hamileliğe adapte oluyor

Allah korusun benim de öyle endişeler geliyor aklıma ama diyorum ki kötü bir şey olsa heralde vücut tepki verir , ağrı yapar kanama yapar vs. Bi şekilde normale dönmeye çalışır , Allah korusun bebeklerimizi, sağlıkla kavuşalım

Kendimi bildim bileli ikizlerim olmasını çok istiyorum,ne benim ne eşimin ailesinde ikizlik yok.doktor ikiz dediği günden bu yana içim içimi yiyip duruyor,annemin lafı aklıma geliyor,birseyi çok isteme başına kötü birsey gelir.bu düşünce otomatik olarak geliyor.
İnternete bakıyorum hamilelkte bebek anne karnında olsa bazen hiç belirti vermiyormuş,bazen çok koyu kanama oluyormuş ama o da bazen.carsambq gününü iple cekiyorum

Allah muhafaza, güzel hayaller kur hep:) kıyafetşeri, odaları, benek arabası filan :) hep zihnimi güzel anılarla hayallerle meşgul et:) ben öyle yapmaya çalışıyorum biraz rahatlıyorum

Allah muhafaza, güzel hayaller kur hep:) kıyafetşeri, odaları, benek arabası filan :) hep zihnimi güzel anılarla hayallerle meşgul et:) ben öyle yapmaya çalışıyorum biraz rahatlıyorum
Evet bende öyle yaşıyorum erken de olsa almasam da araba bakıyorum tulum bakıyorum hayal kuruyorum,inan hepimizde var bbazen olumsuz düşünceler , Allah nasip edecekse çok istememiz az istememiz birşeyi değiştirmez bunlar batıl inanç

İnşallah yavrularimiza sağlıklı bir şekilde kavuşuruz.o günler gelince bu yazdıklarımız da gebelik hatırası olarak kalır:)

Onları kucağıma aldığım ilk anı hayal ediyorum sürekli
İki kolum da ikisi de dolu olacak diyorum
Sonra bir yaşına gelip ablasıyla oynadıklarını dusunuyorum,dağınık olan evimize yeni neselerimizin geldiğini hayal ediyorum
İnşallah Rabbım nasip eder inşallah

Kızlar benim 3-4 gündür omuz ağrım var üşütmedim de geliyor gidiyor sizde de varmı

Merhaba kızlar benimkiler çift yumurta ikizleri ayrı kese ayrı plesanta şükür. Bugün 7+1 olduk. Gecen hafta çok fazla tiksinme şeklinde bulantılar oldu iki kere de kusma oldu bu hafta daha rahatım şükür. Kasıkta sızlama oluyor arada o da büyüyen keselerle bağlı normal diye düşünüyorum. Belirtiler geçince ben de acaba mı diye korkuyorum açıkçası ama hiç belirti olmadan gebeliği bitirenler de var sonuçta diyorum. Güzel hayaller planlar ufak hazırlıklar iyi geliyor simdilik

Tebrik ederim sağlıcakla alalım kucaklarımıza bebişlerimizi

Merhabalar
Bugün kontrolüm vardi
Çok sukur benim ikizlerimin de iyiler.lekelenmelere rağmen hersey yolunda
Bugün çok sukur dediğim bir gündü
Darısı kucağımıza aldığımız günlere inşallah

Canım annelerim çarşamba günü kontrolumuz var hersey yolunda imis diye yazmıştım, o gün doktor bize bir sonraki muayeneniz için 2 li tarama test randevusu olacak dedi
2 li tarama testinde anneden kan alınıp bebeğin ölçümleri yapılıyor,çoğul gebeliklerde kan alımı olmayacağını çünkü olası bir olumsuz durumda kandan bunun hangi bebeğe ait olduğu anlasilmayacagini söyledi doktorumuz.
Ozelde yaptırır iseniz buna dikkat edin dedi
Sizlerin de aklında olsun diye yazdim

Rabbim diğer bebeğinize sağlık versin sağlıkla kucağınıza alın inşallah Dr ne dedi neden durmuş evde belirtiniz vardıydı acaba
Amin. Yok bir şey demedi . Bir belirtim de olmadı kanama filan. Benim tek embriyo bölünmüştü muhtemelen o bölünen gelişemedi. Nasip..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…