• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
İncinin saçları yana mı uzuyo ekinin saçları sinirden midir nedir dikine hep ya çıldırıyorum yana tarıyorum, şapka takıyorum yok çocukim çim kız gibi geziyo 😂😂😂😂😂
Ya bayıldım bayıldım bir dk benim oğlumun kekliği peki bu saç ne maşallah bende diyorum ki saçları çıktı kendi kendime 😆😆😆

Eklentiler

• IMG_2710.webp
    IMG_2710.webp
    51,3 KB · Görüntüleme: 61
Kızçeler bugün kontrolden geldik malum doğarken karın çevresi boy moy Allah ne verdiyse geriliğimiz vardı yaşadığım enfeksiyondan dolayı. Bugün de 41. Günümüz doğduğunda ödem atınca 2600 e düşmüştü 3920 olmuş kafada tam 37,5 geçenlerde birisi vardı kafa ölçümü 38 geldi dr biraz sıkıntı yapmıştı sanırım bizimki her şey yolunda gayet iyi gidiyo dedi. Şuan kimdi hatırlayamadım ama bence hiç kendine sıkıntı etmesin. İşte bebeklerimiz doğdu doğacak derken bebelerimiz büyüyor bile 🧿🙏

Ya bayıldım bayıldım bir dk benim oğlumun kekliği peki bu saç ne maşallah bende diyorum ki saçları çıktı kendi kendime 😆😆😆
Hahahhaha sen benim ilk oğlanı görseydin 2 aylıkken 3 aylıkken tam tüpçüydü düğün dernekte ki jdjdjjdjsjsjjs yanlar arka full var ama tepe tam kel 😆😆😆😆 ama şimdi gör kirpi kafalı bi cocuk oldu saçlarını kestirmekten usandım. yavrum yazık hiç de sırıtmıuo bak ne kadar güzel maşallah sağlıkla büyü🧿

Sağol teyzesi ben kabak kafa doğmusum annem saçım çıkmıcak diye cok korkmus belli bi yaşa kadar😂 gebelikte sıfır mide yanması kel bir bebek beklerken çıkan bebek 🥰
Ay bende bende 1 yaş fotilerimde falan hep keltoşmuşumm 😂 benim midem çok fena yandı gaviskon dikiyodum artık ölçeği falan geçmiştim 😂
Ay negzel maşallah bebelerinizin saçına. Benimki kel 😂 oğlan çocuğu gibi. Pembe giymese hiç kız olduğu belli değil
Ne güzel kız maşallah 🧿🧿🧿 benimki afacan oğlan çocuklarına benziyo bu saçlarla 😂😂😂
😂 bugün yıkıyoruz yarın yağlanıyor toz topluyor resmen saçı şampuan dayanmayacak😂
Eki Görüntüle 3645739
Hahahah üf evet sürekli yıkamak zorunda kalıyorum yağlı kafa demesinler diye 😂
Masallah sırma gibi olsun 😍 bizimkilerde kabak kafalarda insallah😍😅
Maşallah bebelerimizeee 🧿 hepsi dünyanın en güzel bebeleri 💕💕💕

Kızçeler bugün kontrolden geldik malum doğarken karın çevresi boy moy Allah ne verdiyse geriliğimiz vardı yaşadığım enfeksiyondan dolayı. Bugün de 41. Günümüz doğduğunda ödem atınca 2600 e düşmüştü 3920 olmuş kafada tam 37,5 geçenlerde birisi vardı kafa ölçümü 38 geldi dr biraz sıkıntı yapmıştı sanırım bizimki her şey yolunda gayet iyi gidiyo dedi. Şuan kimdi hatırlayamadım ama bence hiç kendine sıkıntı etmesin. İşte bebeklerimiz doğdu doğacak derken bebelerimiz büyüyor bile 🧿🙏
Maşallah küçükbaşa çok şükür 🧿🧿🧿

Hahahhaha sen benim ilk oğlanı görseydin 2 aylıkken 3 aylıkken tam tüpçüydü düğün dernekte ki jdjdjjdjsjsjjs yanlar arka full var ama tepe tam kel 😆😆😆😆 ama şimdi gör kirpi kafalı bi cocuk oldu saçlarını kestirmekten usandım. yavrum yazık hiç de sırıtmıuo bak ne kadar güzel maşallah sağlıkla büyü🧿
sağlıkla büyüsünler benimki kafasında eğiklik var ya bi ora bi bura yatırıyoruz ama bi yer normalleşiyor sonra yine oluyor var mı bunu yaşayan ?

sağlıkla büyüsünler benimki kafasında eğiklik var ya bi ora bi bura yatırıyoruz ama bi yer normalleşiyor sonra yine oluyor var mı bunu yaşayan ?
Aşkım daha kafa kemikleri çok yumuşak o yüzden normal bence bi sağa bi sola yatırdım ben ama artık kendi kafasını hareket ettiriyor yatırdığım şekilde kalmıyor

Aşkım daha kafa kemikleri çok yumuşak o yüzden normal bence bi sağa bi sola yatırdım ben ama artık kendi kafasını hareket ettiriyor yatırdığım şekilde kalmıyor
Offf benimki yattığı gibi kalkıyor bu çocuk benimde bu derdim var biraz sanki düzelmeyecek gibi geliyor 🥹

Back
X