• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Kız gece 4ten beri hiç mi uyumaz ya sinirimden oturdum ağlıyorum kuru kayısı badem yiyerek. Kasılınca süt de gelmiyo. Azcık uyusaydım birazcık ya :(
Of böyle günler çok zor gerçekten😟 hemencik uyusun inşallah
Bazen gece uyumadığında ben beşiğine bırakıyorum kendim yatağa bayılıyorum ağlayana kadar. Beşiğinde hiçbir şey yok bizim, çarşafı lastikli, üstünü de örtmüyorum güvenlik açısından gözüm arkada kalmıyor. 15-20 dk da olsa kestirmiş oluyorum

Ya uzunluğu geçti ama şimdi arka tarafında bir şey oluyor be zor bir şeymiş bu ya cidden 🥹 bende takıntılıyım..
Kafa zor hakkaten ama buyudukce sekilleniyor sanki ya kafasi yamuk kimseyi gormedim diye avutuyorum kendimi🤣
Kızlar sizin bebişler nerde uyuyo benim ki benim ya da babasının üzerinde uyuyo hep:(bir türlü beşiğe aliştiramadim koyduğum an gözlerini fal taşı gibi açıp çığlık atmaya basliyo kundakta çare olmadı sürekli ya kucakta ya da biz sırt üstü uzanırken üzerimizde yatıyo o yüzden uyuyamıyorum da çok zorlanıyorum artık sizinkiler beşiğe alistimi alistiysa hangi yöntemleri kullandınız
Yenidoganken hep uyur uyumaz besigine yatirdim alisti ama simdilerde uykuya dalarken ya kucak ya ayak ya emzik istiyor. Bugun ayak+emzige gectik uyumayinca ama iyice dalinca yatagina yatiriyorum. İyice dalinca da mi farkediyor yatagina gectigini?
Kapatma tuşu yok mu veya geri içimize sokamıyo muyuz 1 saat uyurdum. Uykuya geçemiyor diye ağlıyor. Uykun varsa uyu kızım ya. Napıcaz bu bebeyi
İnsan hamileligi ozler mi ozledik valla. Benim bebem de 3 gundur gunduz uyumadi sabah da gune cok erken basladi ablasi da hasta. Normalde 11 e kadar iyi kotu uyurdu simdi 6.30 dan sonra yok. Ablasi da o saatlerde kalkiyor. Telef oldum aralarinda.

Of böyle günler çok zor gerçekten😟 hemencik uyusun inşallah
Bazen gece uyumadığında ben beşiğine bırakıyorum kendim yatağa bayılıyorum ağlayana kadar. Beşiğinde hiçbir şey yok bizim, çarşafı lastikli, üstünü de örtmüyorum güvenlik açısından gözüm arkada kalmıyor. 15-20 dk da olsa kestirmiş oluyorum
Katılıp ağlıyor ki nasıl bırakcam. Ağladığında alıp geri mi bırakayım

Braun silk expert pro3 kullanıyorum. Valla ben kullandığım dönem memnundum uzun süre tuyler çıkmıyor düzenli kullanımda . Koltuk altını %99 bitirmişti o dönem diğer bölgelerde de gözle görülür incelme ve bitmeler vardı hamilelik araya girince bıraktım tabi . 2 ay kadar düzenli kullanmıştım ben
Anladım canım teşekkür ederim artık eve şart tek cocukluyken gitmiştim lazere öyle bile zor oluyodu. Artık eve lazım bitane.

Kız gece 4ten beri hiç mi uyumaz ya sinirimden oturdum ağlıyorum kuru kayısı badem yiyerek. Kasılınca süt de gelmiyo. Azcık uyusaydım birazcık ya :(
Aşkım gel sarılalım. Yerde oturdum önümde ana kucağı bebeyi paket yaptım uyutmaya çalışıyorum. Sabah 8den beri ayakta kusucam artık. Babası geldi onda durmuyo o da panik oluyo iyice tepeme kaldı. Elimi üstünden çektiğim an çığlık kıyamet başlıyo. Ne wc gidebildim ne hava alabildim

Aşkım gel sarılalım. Yerde oturdum önümde ana kucağı bebeyi paket yaptım uyutmaya çalışıyorum. Sabah 8den beri ayakta kusucam artık. Babası geldi onda durmuyo o da panik oluyo iyice tepeme kaldı. Elimi üstünden çektiğim an çığlık kıyamet başlıyo. Ne wc gidebildim ne hava alabildim
Ya allah askina bu bebeklerimiz boyle kalmayacaklar demi? Bilen yesillendirsin . Umudum gidiyor yavastan

Kuzum normalde 2 3 saatte bir emzir diyorlar da , bence ilk zamanlar emzirebildiğin kadar emzir 2 saati geçirme. Her uyanık olduğunda her ağladığında her istediğinde ver sütünü.

Ben şu an 26. Gündeyim. Bebeğim kendi kendine bazen 2,5 saatte bir 3 saatte bir acıkıyor, ama ben uzamış sarılığı olduğu için gündüz ne zaman istese saate bakmadan emziriyorum. Yani 1 saat önce emdi ama meme istiyorsa yine de veriyorum. Hem süt üretimim artsın diye. Sen saate takılmadan habire emzir bence kilo alması için.
Canım benim bebeğim pek emmek istemiyor. Mesala şimdi 3.5 saattir uyuyordu zorla uyandırdım 5 dk emdi geri uyudu😕

Özelden yazdım ama benimkide pipisine temas edince tedirgin oluyordu kremi sıkarken bile bı denedim bezi direk takmayı baktım carliyor bardak korkama devam ettim.. ben bardağı koyduktan sonra Krem dahil sikmadim kremin amacı bildiğim kadarı ile beze yapışmaması.. ağrı kesici hiç vermedim Dr sadece makattan fitil gönderdi dedi 6 saat etkilidir sonrasında huysuzlanirsa verebilirsin ilaç dedi ama 6 saatin sonrasında çok aşırı bir farklilik yasamadık bende ilaç vermedim ( eşim hastaydı üstüne dünden sonra bende olunca hiç buraya girmeye firsatim olmadı, ufaklık hareketlenip tepki vermeye başladıkça onun büyüğü daha çok sıkıştırmaya sarsmaya başladı hiç boş kalamiyorum 🥹)
Tesekkur ederim 🩵çok gecmisler olsun size de🙏
Caresiz kalınca sen geldin aklıma 🤷🏻‍♀️
Bardak durmadı, 3 tane koydum bakalim. Bize damla parasetamol verdi dr, farkliymis demek ki .
Y yulafff cim sizde agrikesici durumlari nasil?
Benimki dogdugundan beri tepik spor..kundak da tutmadi zaten.acin varsa dursana cocuum.. Simdi bir de sicrayarak atmayi ogrendi kendini davşan..daha yeni 3kg oldun senin neyine 6aylik hareketler🐣🤯

Anam grupta çıt yok herkesin bebesi uyuyor muuuuu🤣🤣🤣
Neredeyse hiç yatağına koyamadım hala da kucağımda öyle bir gece 🥶🥶🥶 öyle yorgunum ki telefonu elime bile alamadım. Bir de bu gece bezi sürekli çiş taşırdı yetmiyormuş gibi, biz iki numaraya geçmiştik 1 sürekli taşırıyor diye. 2 numara taşırmıyordu şimdi ne yapacağız molfix premium kullanıyorum
Sinirlerim çok bozuldu ya öyle bir günün ardından böyle bir gece, sıçrıyor mu ne yapıyorsa sıçramasını yediğim

Benim fındık da gündüz kesintisiz uyku çekiyor gece uyanık zor uyutuyoruz.. gece uyku yok gündüz o uyurken uyusam desem öyle bir imkan yok korkuluga döndüm.. diğer bebelerimde hep koyun koyuna idik hala 2 yaşındaki yanımda uyuyor öyle olunca etrafimdakiler yanına alıştırma onu dediler ama koyun koyuna uyumanın gözünü seveyim 2 gündür halim olmadığı için yanimda uyutuyorum en azindan 1 den sonra 7 ye kadar emip uyuyor 😅

Tesekkur ederim 🩵çok gecmisler olsun size de🙏
Caresiz kalınca sen geldin aklıma 🤷🏻‍♀️
Bardak durmadı, 3 tane koydum bakalim. Bize damla parasetamol verdi dr, farkliymis demek ki .
Y yulafff cim sizde agrikesici durumlari nasil?
Benimki dogdugundan beri tepik spor..kundak da tutmadi zaten.acin varsa dursana cocuum.. Simdi bir de sicrayarak atmayi ogrendi kendini davşan..daha yeni 3kg oldun senin neyine 6aylik hareketler🐣🤯
Dün biraz ağlamalı geçti canım ama şurubunu içirince rahatladı bi de dikiş yerine halka şeklinde kremini de sürüyoruz çok şükür iyi atlattık dün. İşte şiş hala 😬🥲Bugün de inşallah öyle geçer 🤲🏻☺️ Krem 1 hafta boyunca sürülecek ama ağrı kesici şurubu bugün de vereceğim 3 defa yarına 2 ye düşürürüm doktor 2 günden sonra ihtiyaç halinde verin dedi 🙂
Ama şurup çok dökülüyor o ölçekle 😬😂sizin nasıl geçmedi mi hala canım

Back
X