• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Valla yakın olsak nöbetleşe birbirimizin bebelere bakarız da diğerimiz uyurdu.
Zor yav. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Üf keşke yaaa. Ne zaman neyse büyüyünce rahatlarım desem 2 3 yaşında çocuğu olan arkadaşlarım gtüyle gülüyo olan inancımda gidiyo 🥲

Kızlar e bebekte alt açmalarda bi alana ikincisi %50 haberiniz olsun bu aradaa ihtiyacı olan varsa

Ya bide ben 24 saat nöbetli çalışıyorum uykusuzluk bana vız gelir 55 56 saat hiç uyumadığım oldu şu zamana kadar ama hiç uyumadığında vücut kendini ona göre ayarlıyo. Uyu uyan mal gibi oluyo insan. Bide süte geçer diye çok kahve içemiyorum bi kahve içsem geçer düşüncesi çok geliyo 😂
Anam düşünme iç düşündükçe düşündüğün şey oluyor 🥹🥲😅

Aşkım kocalar çocuk olunca yani kendileri baba olunca zeka seviyelerinde bi azalma oluto ciddi söylüyorum bunu hiçbirisi o severek aşık olarak evlendiğimiz adamlar gibi eski akıllılığı kalmıyo. Tabi bu dönemde de sabır katsayımız az iyice tuzu biberi oluyo. Ben artık evde 3 erkek cocupu var gözüyle bakıyorum daha az sinir olmaya başladım. Hangi sıfatla bakarsam daha çok beklenti içine giriyorum olmadığını ya da saflaştığını görünce sinirlerim tepeme çıkıyo. O yüzden böyle bi karar aldık kendimce evde 3 erkek çocuğu var 2si benim doğurduğum birisi kv min doğurduğu veren 2 sine çözüm var ama kv min doğurduğuna çözüm yokkkk😝😝😝😝😝
Ben kocama herbokolog diyorum artık o kadar yorum yapıyor ki bazen her şeye 🤣🤣

Ay evet valla noktasına kadar katılıyorum cinnet geçirdim yaaaa gecenin 3ünde djdjjdjd ben ona alan sağlıyorum ama aynı şeyi o bana yapmayınca deliriyorum 😂 10 dk sigara içmem ya da wcye gitmem bana alan sağlanmış olmuyor diye bi delirdim abooo sjjsksksk
Alan açmak zorunda mecbur zaten o işteyken sigaran yarım kalıyodur tuvaletinde bizim de küçük molalara ihtiyacımız var. Geçen mutfağı topladım duşa giricem demeye gittim uyumuş bi hoplattım onu yerinden 🤣🤣🤣

Alan açmak zorunda mecbur zaten o işteyken sigaran yarım kalıyodur tuvaletinde bizim de küçük molalara ihtiyacımız var. Geçen mutfağı topladım duşa giricem demeye gittim uyumuş bi hoplattım onu yerinden 🤣🤣🤣
Heh heh bunu anlattım ama biraz sert bir şekilde 🤭🤭🤭🤭

Ya bide ben 24 saat nöbetli çalışıyorum uykusuzluk bana vız gelir 55 56 saat hiç uyumadığım oldu şu zamana kadar ama hiç uyumadığında vücut kendini ona göre ayarlıyo. Uyu uyan mal gibi oluyo insan. Bide süte geçer diye çok kahve içemiyorum bi kahve içsem geçer düşüncesi çok geliyo 😂
Bugün öğlen yaptım bir filtre uzun zamandan sonra. Hala kucağım dışında 5 dk dan uzun uyumadı bayılazaaam

Arkadaşlar bugün kalça ultrasonumuz vardı doktor sağ kalça çok hafif oturmamış şimdilik arada çift bez takın bir ay sonra bir daha görelim dedi var mı bu durumu yaşayan aramızda?
Ben çok dert etmedim kardeşimin kızı da aynı olmustu hatta onunki hiç oturmamıştı bir ay çift bez kullandı kontrole gittiğinde düzelmişti. İnşallah bizimkide düzelir

Hadi ya prima hiç kullanmadım ama 2 paket molfix 2 numara var 70 liklerden bir de prima deneyeyim devam ederse, onun dılında molfixi sevmiştim
Ben düz molfix mavi paket aldım memnunum. Prima da var evimde prima daha güzel (hiç sızdırmıyor hatta kokuyu bile sızdırmıyor) ama hiç bütçe dostu değil. Yani benim molfix çıkartmadı daha bir iki kere kaka da o da aşırı yapmıştı.

Sleepy bio natürel berbat ben hiç beğenmedim kâğıt gibi ve her çişte çıktı.

Molfix in pure and soft öneriyorlar bir bakabilirsin bilmiyorum ama. Prima ya içim açıyor 😆 paraya sıçıyor..

Arkadaşlar bugün kalça ultrasonumuz vardı doktor sağ kalça çok hafif oturmamış şimdilik arada çift bez takın bir ay sonra bir daha görelim dedi var mı bu durumu yaşayan aramızda?
Ben çok dert etmedim kardeşimin kızı da aynı olmustu hatta onunki hiç oturmamıştı bir ay çift bez kullandı kontrole gittiğinde düzelmişti. İnşallah bizimkide düzelir
Yok canım bize normal demişti ben hiç duymadım ama ciddi bir şey değildir. Bana sadece ultrasonu erken vermişlerdi Prematüre göre. Doktor hani eğer oturmamışsa tam birdaha gelirsin bakarsın dedi 1 ay sonra. Belki seninkide öyle bit şeydir

Back
X