Hadi inşallah darısı başımaBen adetimden 2 gün önce verdim 102 çıktı canım dün de kese gördük hiç telaşa kapılma bende oğlumu ilk öğrendiğimde adet günün 11000 çıkmıştı önemli olan 2 günde 2 katına çıkması 2 gün sonra tekrar kan ver yükselişe bak canım
Sağol kuzum
Hayırlı olsun olsun canımSanırım ben de bu gruptayımbenim sat 16 Kasım tüp bebek ile hamileyim. Henüz kan testleriyle yeni öğrendik. 51-181 şeklinde yükseldi test sonuçları. Çok şükür 26aralıkta kese görmeye gideceğiz inşallah Allah’ın izniyle çok güzel süreçlerimiz olsun ilk kez hamile kaldım daha ne olduğunu pek anlayamadım
Hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla devam etsin inşallahSanırım ben de bu gruptayımbenim sat 16 Kasım tüp bebek ile hamileyim. Henüz kan testleriyle yeni öğrendik. 51-181 şeklinde yükseldi test sonuçları. Çok şükür 26aralıkta kese görmeye gideceğiz inşallah Allah’ın izniyle çok güzel süreçlerimiz olsun ilk kez hamile kaldım daha ne olduğunu pek anlayamadım
Canım çok sevindim çok şükür hayırlı olsunKızlar merhaba bugün plansız bir doktor ziyaretim gerçekleşti.doktor pazartesi olmayacağını belirtti kontrol süremde bitiyor bidaha boşuna ücret ödeme bugün gel dedi.cokta tedirgin gittim erken hani bekledigimiz şeyler olur mu gorurmuyuz duyar miyiz diye.sukurler olsun 5+6 da hem bebeği gördük hem kalp atışını duydukRabbim dileyen isteyen bekleyen herkeze ama herkeze nasip etsinnn
Hoş geldinSanırım ben de bu gruptayımbenim sat 16 Kasım tüp bebek ile hamileyim. Henüz kan testleriyle yeni öğrendik. 51-181 şeklinde yükseldi test sonuçları. Çok şükür 26aralıkta kese görmeye gideceğiz inşallah Allah’ın izniyle çok güzel süreçlerimiz olsun ilk kez hamile kaldım daha ne olduğunu pek anlayamadım
Ay hoş bulduk doğru gruba gelmişim çok sevindimHoş geldin
Doğru canım doğruAy hoş bulduk doğru gruba gelmişim çok sevindim
Gecmiş olsun bol c vitamini alınChipbaby canim gözün aydin cok sevindim . akrephanim hosgeldik gozun aydin seninde .ay kizlar günlerdir hastayim ara ara cok agirlasiyorum nasil zor hamileyken hastalik yanagim disim gozume vurdu iltihap simdi doktorla konusumda aa cayi kekik cayi icme digerlerini icebilirsin dedi papatya icebilirmiyim kanama alanlarimi tetiklermis dedimde emin degilim dedi sizinde aklinizda bulunsun.ihlamurla kusburnu yaptim az ondan icicem cok fenayim duzelseydim bir gozum hicbirseyi görmüyor
Ben vajinal olarak kullanyrm canim agizdan alinca cok etkili olmyormus diye biliyorum ultrasonda cok az bi kanama gördü ondan gece yatmadan kullanyrmKızlar progestanı vajinal mi oral mı alıyorsunuz ben sormayı unuttum doktorda gece yatmadan önce bir tane dedi bilemedim şimdi
Cok zor bulantı kusma durumu yaSevgili gebişlerim nasılsınızbiz bugün 7+1 iz. Ve bulantı kusmalarla mücadele edemiyoruz resmen. Gece yatmadan 1 prizin aldım ama bana mısın demiyor. İki adet pirilam alsam yine etkisi yok. Yediğim her şey anında çıkıyor. Doktor yemek önemli değil ama su çok önemli dedi. Su içer içmez anında çıkıyor. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Siz neler yapıyorsunuz
bugün arayıp soracağım bende canımBen vajinal olarak kullanyrm canim agizdan alinca cok etkili olmyormus diye biliyorum ultrasonda cok az bi kanama gördü ondan gece yatmadan kullanyrm
Benim de 6. Haftadan sonra başladı kusmalar. Öncesinde bir şey yoktu. İnşallah siz yaşamazsınız. Progestan kullanıyor musun kuzumCok zor bulantı kusma durumu yaben 6+0 ım kahve rengi lekelenmem ara ara geliyor bulantı çok değil akşamları başlıyo midem cok huzursuz anlamlandıramıyorum kusma olmadı şükür inşallah olmazda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?