2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    201
Eeee neymiş şimdi nolcakmışşşş
Bekleyip goreceizzMr. Bekliyorum
O benimsezeryan degil mi?
Kaburga nasil çatladı??cok gecmis olsun
dikisler iyi diyor dr.lar ama tam ortada bi yerden sizdiriyor,hatta damla damla kan geliyor.4haft. Oldu.. yag dokusu ya da icerdeki pıhtı atiyor dedi, masaj gosterdi yavas yavas akit dedi.. bu günlerde azaldi ama sag karnim daha sis ve agrili. Dinlen,astimini kontrol aaltina al dedi..
Us girdim, Mr istediler. 3cm.miyom ya da bi parca vs bi seylerden suphelendirler
Evet acisi da devam ediyor, bir de tum gun emme-uyku dongusunde hep kucakta benimki..
Eds yi biz de denedik baslarda..oyhh.boyuna asilanlari varmis daha kolay sanki.2 kisi canimiz cikti.bunu biberondan da hizli cekince vazgectik.siringayla da kkntrol edemedik akisi bi turlu...sut yokken iyi oluyormuş baslarda, yoksa gerek yokmus.
Tobeler olsun kendimde tiksindim. Habire silinio rollonlaniyorum..dk.da dusa da girilmiyor..acaba caylar fln mi yapti diyorm.
Ama ben hamileligi de hormonlar tavan yaşadım, killandirdi beni velet

Cocuk fırsat verirse tabii cocukla bu iş nasıl olacak hiç bi tahminim yok
Ayyy uyurken de öğürüyo mu yorumları okudum da hep senin kız da biraz öyle bi durum var galiba uyurken ortalık sakinleşiyorsa tabi onun uyumasını bekliceniz ammaaa beklerken sen de uyuma bak jsjsjjsjsjsj

Benim ağda soruma kimse cevap vermedi ağdaya gitçem bağırsaklarım dökülür mü ortaya jsjsjsjssks
Ben lazerliydim geri çıktı çoğu. Sil baştan gidicez sanırım bebeyle nasıl olcak hiçbir fikrim yok. Evdeki aletler bana gelmez pkoluyum uyutma değil kökten çözüm lazım. Ağda her ay uğraşılmaz yav. Çıkmasını bekle falan bana külfet geliyo

Benim ağda soruma kimse cevap vermedi ağdaya gitçem bağırsaklarım dökülür mü ortaya jsjsjsjssks
İlkinde dikişler vardı gitmiştim 40 cıkınca ağdaya ama bunda yapıştırma olmuştu bile noktada boşluk var gibime geliyo jdjdjdjj umarım kör olmuşumdır da yanlış görüyorumdur jdjdjjdjd ondan emin olmadan ağlaya gidemem venüsle devam

Kökten çözümü olan tek şey sanırım iğneli epilasyonmuş ya bende pko yok ama esmer olduğum için zınk diye çıkıyorlar bende lazerliydim 10 12 seans gittim bi paketi eksiksiz bitirdim ama 2 sene oldu cıkmaya başladı malesef bi dönem kuaförüme geri döndüm ağdaya kürkçü dükkanı misali.. sonra da venüsle devam ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…