• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    205
Ben ilk zamanlar uzun giydirdim yogun baskilar sonucu kisa kola gectim. Ay benim kizim da alerjik baya ama o haziran dogumluydu cok sicaklarda baya buyumustu bunda cok saskina dondum. Ay yarim saat islem ama insana cok iyi geliyor

Ben ince patikli altlardan aldim icine corap giydiriyorum. Altini alirken ayaklari soguk geldi hep gazi olmasin diye. Ay bence de asiri soguk ya 24 bile

Kuzu ilk gun gece 1 tane al yatmadan. Eger ertesi gun bulantin devam ederse gece yatmadan iki tane al. 3. Gun hala devam ederse gece yatmadan 2 tane ertesi sabah oglen de 1 tane al. Gunde 4 e kadar cikabilirsin diye hatirliyorum. Bna gece yatmadan 2 tane yatiyordu
Anladım canım çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için ☺️

Ay kizlar daraldim bunaldim bakimsizliktan. Uzerime peelingler serumlar atin. Emzirirken kullanmasi guvenli bildiginiz urun tavsiyeleri versenize tek tek her icerige bakmaktan bunaldim😩 influce edin beni bacilarim bitsin bu anne topuzu pijama kombinleri
Sen gel bendeki bakımsızlığı gör ev taşıma kararı verdik her şey çok harikaymış gibi 💩

Sen gel bendeki bakımsızlığı gör ev taşıma kararı verdik her şey çok harikaymış gibi 💩
Ay ben o isi 8 aylik hamileyken hallettim biliyorsun🤣🤣 ay uzerine bir de banyolar tadilata girdi silikonlar derzler, sonra bir de evin her yerine dolap yapildi talas pisligi. İyi dogurmadim o kadar isin icinde
Kizi hasta ettik ya:( arada oksuruk, hapsirik geniz tikali.. atesi yok ama asiri korkuyorum
Bizimki de ayni bir haftadir tek tuk oksuruk, sik hapsurma ve 2-3 gundur burun tikali. Gecmis olsun tam hastalik zamani valla

Hahaha 😅 Allah seni ne etmeye.
Vala Allah razı olsun eşimden sen git belim ağrıyor zaten dedi maç izlemişler 😅 hiç de ağlamadı diyor. Bugün de dışarı çıkıp arkadaşınla buluş keyif yap ben bakarım diyor 🥹😍
Ya evet kucağında bebek ve ikisi de yazık bakışlı bir şekilde bana geliyorlar hemen bumerang gibi 🤣
Aslında eşim sever çocukları ama bebeğimiz çok küçük babası ne yapacağını bilmiyor oyun oynamıyor hikaye anlatmıyor kitap okuma yok evde bi tur kızım sıkılıyor heme geri geliyor paketim.

Eskişehirde cocuk isilik mi olur 🥶🥶🥶🥶🥶
Ankara’da olduk biz. Bir kere arkadaşım beneğimin yattığı odaya soğuk bebek üşür burda dedi diye çocuğumu sardım sarmaladım sabahına tüm yüzü isilik sadece yüzünde ama. Geçmiyor yirmi gündür bu gün annem zeytinyağı piştiği geçirdi bunuda geçirir diye sürdü bakalım ne olacak.

Ankara’da olduk biz. Bir kere arkadaşım beneğimin yattığı odaya soğuk bebek üşür burda dedi diye çocuğumu sardım sarmaladım sabahına tüm yüzü isilik sadece yüzünde ama. Geçmiyor yirmi gündür bu gün annem zeytinyağı piştiği geçirdi bunuda geçirir diye sürdü bakalım ne olacak.
Aşkım kakası nasıl, isilik olsa 20 günde geçmez miydi

Back
X