• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    205
Aşkım naptın. Benim kız uyurken çiş yapmıyo öyle bir şeydir belki
Valla 25 saat uyudu. Besledik cansızlık olmadığı için götürmedik. Şimdi uyandı bakıyo etrafa sonra ağlıyo. Bi güncelleme sürüm yükseltme geldi ama nereye geldi anlicaz bakalım.
Uyanınca yaptı çiş. Ama az beslendi yani uyku için gözü görmedi süt falan.

Ya bizde de oluyordu mukuslu kaka ben araştırıp laktoz damlası kullandım süt ve süt ürünleri diyeti çok katı bi diyet çünkü Herseyi kesmek gerekiyor ne yiyecez bu sefer . Alerji varlığından emin değilim ama mukuslu kaka az biraz sivilcelenme oluyordu yüzünde geçti damladan sonra

Instagramsa şey görmüştüm çocuk doktoru Osman soyadını unuttum bilirsiniz ama ünlü biri. Mukuslu kakanın sadece alerjiye sebebiyet vermediğini söylemişti. Mukuslu kaka görebilirsiniz demişti. Bir de benim çevremde 2 kişi süt alerjisi oldu bebek 6. Aydan sonra başladı. Doktorda öyle demişti. Ama yinede tabi doktora gidip danışılmasında fayda var
Eğer mukuslu kakaya kan eşlik ediyorsa veya kilo alımı azalmışsa diyet öneriliyor. Gözlemleyin bakalım. Benimkinde de ara sıra mukus var. Takipteyim

Instagramsa şey görmüştüm çocuk doktoru Osman soyadını unuttum bilirsiniz ama ünlü biri. Mukuslu kakanın sadece alerjiye sebebiyet vermediğini söylemişti. Mukuslu kaka görebilirsiniz demişti. Bir de benim çevremde 2 kişi süt alerjisi oldu bebek 6. Aydan sonra başladı. Doktorda öyle demişti. Ama yinede tabi doktora gidip danışılmasında fayda var
Aşkım ben hususi takip ediyorum sütlü yemeyince normal sütlü yiyince 2 gün über gaz mukuslu kaka 0 uyku düzeni 🥲🥲🥲

Valla 25 saat uyudu. Besledik cansızlık olmadığı için götürmedik. Şimdi uyandı bakıyo etrafa sonra ağlıyo. Bi güncelleme sürüm yükseltme geldi ama nereye geldi anlicaz bakalım.
Bencede güncelleme aldı. Bakalım ne özellikler açıldı, seni zorlamasında inşallah yarın eski düzene dönsünnn

Bu sıra benimde modum çok düşük. Yoruluyorum orası ayrı ama. Ben normalde kilolu hamile kaldım hamilelikteki kilomun 10 küsürünü verdim ama vermediğim var. Sezeryan göbeğim kaldı. Hayatımda hiç göbeğim olmamıştı kilolu olsamda.. ama şimdi var. Asla kendimi beğenmiyorum. emzirmesem heralde mide ameliyatı olurum heralde. Evime döner dönmez diyet spor ne varsa başlamam gerek ama hiç modum yok… siz nasıl yapıyorsunuz
10 yıldır oldugum kilonun 10 kg fazlasıyla yaşıyorum 2 aydır ve aynı şekilde göbek memeler 🤦🏼‍♀️ bu durum canımı sıkıyor ama elimden bişey gelmiyor süt olsun diye helva tahin pekmez kompostolar tatlı şeyler tüketmekten kaldı gitmiyor

Bu sıra benimde modum çok düşük. Yoruluyorum orası ayrı ama. Ben normalde kilolu hamile kaldım hamilelikteki kilomun 10 küsürünü verdim ama vermediğim var. Sezeryan göbeğim kaldı. Hayatımda hiç göbeğim olmamıştı kilolu olsamda.. ama şimdi var. Asla kendimi beğenmiyorum. emzirmesem heralde mide ameliyatı olurum heralde. Evime döner dönmez diyet spor ne varsa başlamam gerek ama hiç modum yok… siz nasıl yapıyorsunuz
Ben de aynı hislerdeyim. Bakınca aslında 6-7 kilo vermek istiyorum ama inanılmaz şekilsiz ve sağlıksız hissediyorum kendimi. Ama tam tersine iştahım öyle açık ki. Hafif yürüyüşlere başladım evde bu hafta da pilatese başlamak istiyorum ama bir bakıyorum akşam olmuş

Ben de kilolu kaldım sayılır 70le kaldım. 86yla doğurdum. Şuan 74üm ama sıkı değilim mayalı hamur gibiyim. Bebeği beslemek önceliğim. Bir ay daha devam edeyim en azından 3 aylık olsun. Zaten işe başlayınca tempodan zayıflarım inş. Ben diyet yapınca yemeyince sütüm olmuyor onu gördüm. O yüzden diyeti ertleledim biraz
Diyet ben de şu an yapmam ama sporu hayatıma koyabilsem çok sevinicem

Aaaaa anladım aşkım. Ben eşim nöbetteyken çocuk acil dr sordurmuştum mukuslu kaka+isilik gibi döküntüleri. Adam bişi yok isilik dedi ama çocuk dr mukuslu kakayı duyar duymaz süt ve süt ürünlerini kesceksin dedi döküntüleri sormaya kalmadan. Süt alerjisinde de döküntü oluyo ondan merak ettim. C cirozbaligi da döküntü diyordu onun nasıl kiii
Başlardaki yüzündeki pütürcükleri yenidoğanda görebilen akneler olarak değerlendirdik ama sonra sonrasında boynuna gövdesine indi hatta eller ayaklara, mukuslu kaka bir iki kez görmüştüm yenidoğanken arada olabilir diye öenmsememiştim ama bu döküntünün yayıldığı zamanda mukus hem çok arttı hem de yemyeşil oldu kakası anlamı var mı tam bilmiyorum. 3. Günüm süt ürünsüz bakalım nasıl olacak dün kaka yeşil değildi hafif koyu bir kaka yapmıştı. Bir de benim doktorum yumurta ve eti gidişata göre kestireceğini söyledi

Evet dinliyorum hep o doktoru, tek mukuslu kaka ya da tek yeşil kaka çok problem değil diğer başka durumlarda da olabiliyor ama bizimki egzema gibi döküntü dökünce başladık diyete
En alevli gününde vücudu böyle döktü saray lokumu mu paşa lokumumu hanedandan bir şeyler yemiştim 🤣onun ertesi günü, şu an çok şükür söndü onlar

Eklentiler

• IMG_2408.webp
    IMG_2408.webp
    70,2 KB · Görüntüleme: 38
Ya yerim onu ben sırada ellerini keşfedecek herhalde

10 yıldır oldugum kilonun 10 kg fazlasıyla yaşıyorum 2 aydır ve aynı şekilde göbek memeler 🤦🏼‍♀️ bu durum canımı sıkıyor ama elimden bişey gelmiyor süt olsun diye helva tahin pekmez kompostolar tatlı şeyler tüketmekten kaldı gitmiyor
Bence hayatımda en yüksen kilodayım.. hiç öyle zayıf olmadım ama balık etliydim. Bir de benim kilom hiç belli olmazdı şimdi artık ayyyy vallahi nefret.. ama mecburen işte süt olsun diye diye..

Back
X