- 13 Aralık 2024
- 1.013
- 894
- 38
Eğer alerjiye bağlıysa bence diyetle daha iyi kilo alacaktırAcaba diyet yapınca kilo alımı duzeliuor mu çünkü bizimde yavaş ya 2. Ay sadece 500 gram almıştı ilk ayda 800
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eğer alerjiye bağlıysa bence diyetle daha iyi kilo alacaktırAcaba diyet yapınca kilo alımı duzeliuor mu çünkü bizimde yavaş ya 2. Ay sadece 500 gram almıştı ilk ayda 800
Evet canım yaaaÇok zor değil mi sütsüz ya heeeer şeeeeyde vaaaaat heeer şeeeeeydeeee
Evet canım yaaa
Sabah oğlumun sınıf kahvaltısı vardı. kahvaltı bana baktı ben kahvaltıya![]()
Ayyy benim kesin eve gidince balatalar yanarBence de şu an saltanatının keyfini çıkar![]()
KaderdaşımAy bu döküntüler benim bebemde de vardııı. Ahahhaahha çıldırdım hanedandan der ya ahhshshssjkıyamam ben minik kıza ama en çok sana kıyamam çünkü çok zor
Yılaf sütünden muhallebimsi bir şey yaptım eh işteAşkım imkanın varken yeee. Kilo verilir ne olacak ama bu imkanlar her zaman olmaz. Dün canım tatlı istedi allah için ağzıma atacağım yudum şey yok. O yüzden ne güzel şanslısınn
Ben hep yüzüstü yatıyorum. Ama yatak çok yumuşak olmasın bence bir de yatagin içine başka örtü olmasınKızlar bebekleri yüzüstü yatırıyor musunuz? Annem ısrar etti kabul ettim çok huzurlu uyudu ama ben gece yatırma konusunda hala korkuyorum. Ya nefessiz kalırsa diye
Evet ya illa ki ev en rahatı oluyor, zor da olsa alışıyorsun bir kere eski günleri unutuyorsunAyyy benim kesin eve gidince balatalar yanarburada nefes alabileceğim o kadar çok ortam oluyor ki.. orada tek olacağım. Biliyorum çok yorucu olacak ama bazende onu istiyorum. İnsan kendi düzenini özlüyor
Badem sütlü yulaf bowl yapıyorum ben chia incir falan biraz doyuyorum ama bi yoğurt çorbasını içsem hepsi geçer gibi shshsjsjs hamileyken içimdeki köylü sürekli tarhana istiyordu şimdi yoğurt çorbası istiyor shshsjsjYılaf sütünden muhallebimsi bir şey yaptım eh işte
Görmediğinin günahı olmaz şşşttttKaderdaşımçok tahıllı ekmek vardı evde baktım onda bile eser miktarda süt ürünü var yazıyor. Normalde de ekmek yemem ama şimdi canım çekiyor
![]()
Sarılık riski geçtiyse bırak uyusun. Bak ne kadar uyucak.Ben şöyle yapıyorum , tek memeyi veriyorum , bi 15 20 dakika aktif emiyor sonra gazını çıkarıyorum diğer memeyi teklif ediyorum onu da emiyor ama böyle yavaş yavaş , genelde 6 7 dakika oyalanıyor , uyuklamaya başlıyor. Ama uyandırıp meme teklif etsem hiç hayır demiyor, hatta bazen aşırı memede kalınca kusuyor. Doyuyor anlıyorum işaretlerden ama emmeye bayılıyor
Kuzum ben de gündüz kısa kısa sürekli emziriyorum ama gece 3 4 saate düşüyoruz ya, çok geç uyanıyor gece
Son günlerde geceleri biz uyandırmasak uyanmayacak gibi geliyor, normal mi acaba
Evet canım benimki dört gün kaka yapmadı öyle şu anda da her gün yapmıyor iki gün arayla üç gün arayla en fazla dört gün arayla kaka yapıyor onun yağla alakalı olduğunu sanmıyorum.Ben onu kullaniyorim bizde oyle bir durum olmadi
Hep gogus secerler birini daha cok severler normal canim. Benim bir gogsum cekildi bu yuzden iki uc gundur cogunluk onu verdim vs duzelttim
Benim de aynen oyle oluyor tek birini veriyorum. İki uc gun once bor gogsumden sut cekilir gibi oldu heralde oteki tarafi verdim hep ondan uc gundur cekilen tarafi daha cok teklif ettim sonra otekini verdim cis sayisi artti baya cis yapiyor ama kaka hic yok. Sanirim arkadaki yag kismini alamadi su kismini aldi cise gitti o da. Hic basina geldi mi
Gece yatirmam gunduz mama gaz ve en az yarim saat kucaktan sinra yatiriom. Kusbilir diye ve asla yanindan ayrilmiomKızlar bebekleri yüzüstü yatırıyor musunuz? Annem ısrar etti kabul ettim çok huzurlu uyudu ama ben gece yatırma konusunda hala korkuyorum. Ya nefessiz kalırsa diye
Mustela Stelatopia Yüz Kremi 40 ml %97 Doğal İçerik Hassas Ciltler için RahatlatıcıAy benim de egzemam çoktu son dönemde
Bu dediğin tam olarak hangi krem
Oy mis kokulu yaaaBenim kızın gıdısı boğazı komple pişik oluyor sürekli pişiyor sudo işe yaramadı bebek pudrası aldım zorda kaldıkça onu sürüyorum çok önerilmiyor pudra.
Anasına çekmiş ben de aynıymışım hep pişermiş boynum![]()
Istemediği memeyi koltukaltından emzirmeyi denemediysen denesen mi belki daha rahat alırBenim kızda doğduğu günden beri sağ memeyi emmek istemiyor önceden hiç tutmuyordu beş gün içerisinde tutturmayı öğrettik şimdi tutuyor ama diğerinde bıraksan saatlerce kalır bunda huysuz olduğu vakitler almaz sürekli o memeyi teklif et alışacak bir süre sonra.
Mesela ben çok açsa ya da uykudan yeni uyanmışsa bu memeyi verrim.
Sit evde bir şeylere kullacaksak laktozsuz kullanıyordum, yoğurt peynir normaldi. O durumda alerji oluştu bizde maalesef. Ama laktoz beni de çok rahatsız ediyor hepBen laktozsuz urunler tuketiyorum genelde dokunan kisim laktoz oluyor diye gazi baya azaldi. Normalde bana peynir yogurt biraz gaz yapiyor ama direk sut icersem bulantidan ertesi sabah ayaga kalkamam ondan laktoz tuketmiyorum artik belki iyi gelir boyle zor olur. Benimkinin de mukuslu kaka yuzde isilik vs oluyordu artik olmuyor
Teşekkür ettim :)Mustela Stelatopia Yüz Kremi 40 ml %97 Doğal İçerik Hassas Ciltler için Rahatlatıcı
https://app.hb.biz/R9FSKyiIJt9o bunu aldık kuzu. Eşimin tam alın çizgisinde olurdu bundan çok memnun kaldık bide dercos şampuan![]()
Fayda etmiş sana canım bize hiç yaramadı boğazına yaniOy mis kokulu yaaabende geçmese pudraya geçecektim kesti allahtan sudo
![]()
Bende yaa. Starbakısta falanda hep laktozsuz isterim. Göğsünde yüzünde olmuştu benim bebemin. Şimdi hiç yok gitti hepsi. Önceden sağdığım sütleri de yılarken şifa niyetine vücuduna sürcem biraz bekleyip yıkıcammm önerin var mı çirozcummSit evde bir şeylere kullacaksak laktozsuz kullanıyordum, yoğurt peynir normaldi. O durumda alerji oluştu bizde maalesef. Ama laktoz beni de çok rahatsız ediyor hep