Canım sen profiline işlemedin galiba doğum yaptığını labilir mi ?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sen profiline işlemedin galiba doğum yaptığını labilir mi ?
Ay bizimki de kolumu falan yemeye basladi. Su trt deki yasli yamyam teyze gibiOnu yapıyor zaten ya.
Bugün ekstra fazla yaptı ama agzı hep akıyor yüzü tükürük içinde kalıyor elini yemeye çalışmaktan.
Elini yemesede dilini yada benim omzumu emmeye çalışıyor anlamadım ki.
Sen hiçbişi yapmadınnnnn belki atak matak vardır güncellemeyle aşı denk geldiyseBiz öcümüyüz ne elimizde bıçakla bekliyoruz sanki öyle bir can havliyle ağlıyor Allah'tan annem bende teee arka odadan bağırdım tıkanıyordu ağlamaktan"bi b*k yedim ama" düşüncesi çık aklımdan çık çıııık
![]()
Ay rengine bayıldımmmAyy buna benzer trendyolda da gordumm cok tatli geldi soyle ekru renk falan olsa hic dusunmeyecektim
Bizim kizlar ayni zamanda ayni seyleri yapiyorlar. Demin onu dusunuyordum cok akiyor bu sira agzi ve tok olsa da omzumu emcukluyobenimkine bugun guncelleme gelmis baya konusur gibi cevap yetistirdi. Arada yapiyordu da artmis. Aguya daha gecmedi ama
Evet bu da cok tatliymis ben de sunu sevdim yummy kids Bebek Cırtlı Boğazı Tüylü Kaydırmaz Taban Rahat Panduf Patik - Fiyatı, Yorumları
Ya hahahahahha bizimkide emcük modunda her yerimiz salya oldu benimde aklıma yamyam teyze geliyo hepAy bizimki de kolumu falan yemeye basladi. Su trt deki yasli yamyam teyze gibi
Maşallah de yine olursa sessizce anın tadını çıkartKizlar benim kiz dun gece.bugun tum.gun nrredeyse.deliksiz uyudu. Uykuda besledim vs atesi yok kaka.cis var hani cok korkuyorum ya.boyle degildi yav ,uyanikken anormal durum.gormedim. korkmali miyim ?
Kiz ürkutücü hasta olmasin daMaşallah de yine olursa sessizce anın tadını çıkart![]()
Bizim araba elektrikli bir de yeterince sarsmiyorHazırlandık arabayla şehir turuna çıkıyoruz yapmam dediğim ne varsa yapmak bende ata sporu nesi var bunların böyle
Oral dönem. Ağzıyla girişiyo herşeye. Beni emmemesine rağmen boynumu kolumu yüzümü yalamaya çalışıyo. İndirip meme veriyorum ağlıyo. Türlü türlü huyları var.Onu yapıyor zaten ya.
Bugün ekstra fazla yaptı ama agzı hep akıyor yüzü tükürük içinde kalıyor elini yemeye çalışmaktan.
Elini yemesede dilini yada benim omzumu emmeye çalışıyor anlamadım ki.
Gecen benimkine de oldu atak sonrasina denk gelmisti heralde yoruldu atakta dedimKizlar benim kiz dun gece.bugun tum.gun nrredeyse.deliksiz uyudu. Uykuda besledim vs atesi yok kaka.cis var hani cok korkuyorum ya.boyle degildi yav ,uyanikken anormal durum.gormedim. korkmali miyim ?
Aynı aynıAy bizimki de kolumu falan yemeye basladi. Su trt deki yasli yamyam teyze gibi
Ahahah bende dilini dudağını emiyo diye emzik getiriyorum bi umut tutar belki ama yok dili eli daha tatlıOral dönem. Ağzıyla girişiyo herşeye. Beni emmemesine rağmen boynumu kolumu yüzümü yalamaya çalışıyo. İndirip meme veriyorum ağlıyo. Türlü türlü huyları var.
Ama ellerin memeden daha cazip gelmesi beni bir miktar üzmüyor değil![]()
Ben de zombi nine diye seviyorum hep ahshahshAy bizimki de kolumu falan yemeye basladi. Su trt deki yasli yamyam teyze gibi
En güzeli de suratımı yemeye çalışmasıOral dönem. Ağzıyla girişiyo herşeye. Beni emmemesine rağmen boynumu kolumu yüzümü yalamaya çalışıyo. İndirip meme veriyorum ağlıyo. Türlü türlü huyları var.
Ama ellerin memeden daha cazip gelmesi beni bir miktar üzmüyor değil![]()
Ben emzikten pes ettim artıkAhahah bende dilini dudağını emiyo diye emzik getiriyorum bi umut tutar belki ama yok dili eli daha tatlı![]()
Ben de tam uykuluyken, karnı da tok uzun uyusun dedim ve emziği sundum. Kustu tüm yatak battı. Herşey en baştan, çarşaf değiş bebeğin üzerini değiş tekrar besle uyut. Emzikleri kaldırdım kabullendim almıyorBen emzikten pes ettim artıkdün yatağa koymuştum ay dedim ne güzel sakin yatıyor nir baktım eli ağzında cop cop emiyor, emzik verdim onu hemen püskürttü
![]()
Osman gönülal mı acaba doktor?
Evet süt alerjisi bizim 8. Ay da başlamıştı muhtemelen senin dediğin gibi 6. Aydan sonra başladı 8. De pik yaptı
Benimki işteBen emzikten pes ettim artıkdün yatağa koymuştum ay dedim ne güzel sakin yatıyor nir baktım eli ağzında cop cop emiyor, emzik verdim onu hemen püskürttü
![]()