• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    204
Onu yapıyor zaten ya.
Bugün ekstra fazla yaptı ama agzı hep akıyor yüzü tükürük içinde kalıyor elini yemeye çalışmaktan.
Elini yemesede dilini yada benim omzumu emmeye çalışıyor anlamadım ki.
Ay bizimki de kolumu falan yemeye basladi. Su trt deki yasli yamyam teyze gibi

Biz öcümüyüz ne elimizde bıçakla bekliyoruz sanki öyle bir can havliyle ağlıyor Allah'tan annem bende teee arka odadan bağırdım tıkanıyordu ağlamaktan 🤦🏻‍♀️😞 "bi b*k yedim ama" düşüncesi çık aklımdan çık çıııık :kızgın:
Sen hiçbişi yapmadınnnnn belki atak matak vardır güncellemeyle aşı denk geldiyse

Ayy buna benzer trendyolda da gordumm cok tatli geldi soyle ekru renk falan olsa hic dusunmeyecektim

Bizim kizlar ayni zamanda ayni seyleri yapiyorlar. Demin onu dusunuyordum cok akiyor bu sira agzi ve tok olsa da omzumu emcukluyo🤣 benimkine bugun guncelleme gelmis baya konusur gibi cevap yetistirdi. Arada yapiyordu da artmis. Aguya daha gecmedi ama

Evet bu da cok tatliymis ben de sunu sevdim yummy kids Bebek Cırtlı Boğazı Tüylü Kaydırmaz Taban Rahat Panduf Patik - Fiyatı, Yorumları
Ay rengine bayıldımmm

Kizlar benim kiz dun gece.bugun tum.gun nrredeyse.deliksiz uyudu. Uykuda besledim vs atesi yok kaka.cis var hani cok korkuyorum ya.boyle degildi yav ,;) uyanikken anormal durum.gormedim. korkmali miyim ?

Onu yapıyor zaten ya.
Bugün ekstra fazla yaptı ama agzı hep akıyor yüzü tükürük içinde kalıyor elini yemeye çalışmaktan.
Elini yemesede dilini yada benim omzumu emmeye çalışıyor anlamadım ki.
Oral dönem. Ağzıyla girişiyo herşeye. Beni emmemesine rağmen boynumu kolumu yüzümü yalamaya çalışıyo. İndirip meme veriyorum ağlıyo. Türlü türlü huyları var.
Ama ellerin memeden daha cazip gelmesi beni bir miktar üzmüyor değil 😀

Kizlar benim kiz dun gece.bugun tum.gun nrredeyse.deliksiz uyudu. Uykuda besledim vs atesi yok kaka.cis var hani cok korkuyorum ya.boyle degildi yav ,;) uyanikken anormal durum.gormedim. korkmali miyim ?
Gecen benimkine de oldu atak sonrasina denk gelmisti heralde yoruldu atakta dedim🤷🏻‍♀️ biraz oksurmesi de vardi hastalik da olabilir dicem ama sonra olmadi bur daha

Oral dönem. Ağzıyla girişiyo herşeye. Beni emmemesine rağmen boynumu kolumu yüzümü yalamaya çalışıyo. İndirip meme veriyorum ağlıyo. Türlü türlü huyları var.
Ahahah bende dilini dudağını emiyo diye emzik getiriyorum bi umut tutar belki ama yok dili eli daha tatlı😂

En güzeli de suratımı yemeye çalışması 🩷

Ahahah bende dilini dudağını emiyo diye emzik getiriyorum bi umut tutar belki ama yok dili eli daha tatlı😂
Ben emzikten pes ettim artık 🙈 dün yatağa koymuştum ay dedim ne güzel sakin yatıyor nir baktım eli ağzında cop cop emiyor, emzik verdim onu hemen püskürttü 🤣

Ben emzikten pes ettim artık 🙈 dün yatağa koymuştum ay dedim ne güzel sakin yatıyor nir baktım eli ağzında cop cop emiyor, emzik verdim onu hemen püskürttü 🤣
Ben de tam uykuluyken, karnı da tok uzun uyusun dedim ve emziği sundum. Kustu tüm yatak battı. Herşey en baştan, çarşaf değiş bebeğin üzerini değiş tekrar besle uyut. Emzikleri kaldırdım kabullendim almıyor 😅

Kızlar çok moralim bozuk🙁
Aşıların hepsini yaptılar verem aşısı diğerlerinin adını bilmiyorum bir koldan iki bacaktan çok ağladı çok öyle böyle değil benim bebeğim biraz Ağlak ondan dolayı daha çok ağladığını söylüyor kardeşim ama çok üzüldüm😔
Ayrıca az kilo almış kaç saatte emziriyorsun diyor 2 saatte 1 emzirir sürekli verme diyor.
Nasıl vermeyeyim benim çocuğum gün içerisinde sürekli Meme de onun için göğsün dolmuyodur bekle diyo çocuğumu ağlatayım ne saçmalıyor bu kadın🤦🏼‍♀️

Back
X