• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    205
2 buçuk aylığız doktor bingildagindaki açıklık az kalmış dedi baş ölçümü ortalama içinde ama sanırım erken kapanacak oğlumun da 3-4 aylıkken tamamen kapanmıştı çok şükür buyume normal devam etmişti ama gelin görün ki ben stres altında kaldım 😢 alt ast degeride hafif yüksek çıktı ayrı alerji hepsi üst üste bugün çok stresli ve üzgünüm istemsizce kendimi harap ediyorum 🙁

2 buçuk aylığız doktor bingildagindaki açıklık az kalmış dedi baş ölçümü ortalama içinde ama sanırım erken kapanacak oğlumun da 3-4 aylıkken tamamen kapanmıştı çok şükür buyume normal devam etmişti ama gelin görün ki ben stres altında kaldım 😢 alt ast degeride hafif yüksek çıktı ayrı alerji hepsi üst üste bugün çok stresli ve üzgünüm istemsizce kendimi harap ediyorum 🙁
Üzülme canm dur bi önce erken kapanmasının sorunu ne?

Üzülme canm dur bi önce erken kapanmasının sorunu ne?
Nasıl yani tam anlamadım sorunu . Ama bilmiyorum ki sorun mu değil mi sadece bingildagindaki açıklık az kalmış sert dedi evet bende dokununca çok bi açıklık yok 1cm fln vardır anca dediği gibi de biraz daha sert. Oglumunda erken kapandı ama buyume devam etti bunu bilmeme rağmen kendimi çok tedirgin hissediyorum sanırım hepsi üst üste geldi diye öyle oldum alt ast değerleri birde bu alerji eklenince

Kızlar yardım lütfennn sizce hamilemiyim?

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 12
Nasıl yani tam anlamadım sorunu . Ama bilmiyorum ki sorun mu değil mi sadece bingildagindaki açıklık az kalmış sert dedi evet bende dokununca çok bi açıklık yok 1cm fln vardır anca dediği gibi de biraz daha sert. Oglumunda erken kapandı ama buyume devam etti bunu bilmeme rağmen kendimi çok tedirgin hissediyorum sanırım hepsi üst üste geldi diye öyle oldum alt ast değerleri birde bu alerji eklenince
Erken kapanmış dedin ya o bir sorun mu demek istiyorum yani canım seni tedirgin eden durum ne erken kapanınca kötü bir şey mi oluyor?

Erken kapanmış dedin ya o bir sorun mu demek istiyorum yani canım seni tedirgin eden durum ne erken kapanınca kötü bir şey mi oluyor?
Bas buyumesine engel olursa kötü sanırım bende net ne olduğunu bilmiyorum doktorda hicbisey demedi ama kapanmasına rağmen başı buyumeye devam ederse bi sorun olmuyormuş

Ay biz de yine doktordaydık. Beyn Ultrasonu normal çıktı. Doktora gittik zaten artık göz temasımız var. Bu seferde kafasını hiç tutamıyor dedi. MR istedi. Yani kafasını sinirlenince tutuyor. Ama diğer türlü uykudan uyanınca vs de tutmuyor salıyor. Doktora gireceğimiz vakit Arabadan indik uyuyor. Doktor kapısında zor uyandırdım mayısık. E doktor da kollarından kaldırdığında oturur pozisyonda kafayı tutamadı. Sonra kucağına aldı yine böyle omzuna yattı dedi yok mr görmem lazım.Dedi acil görsem iyi olur yatış verelim size mr akşama çekilir 🤣 benim bu hastane olaylarım cidden valla yoruldum. Allah başka dert vermesin ama çocuğumu da yoruyorum. Hastaneden geldiğimizden beri tummy time yapıyoruz 🤣🤣 neyse doktora dedim ben perşembe bursaya dönüyorum orada devam edeyim sürece madem şu an kalamam burda hazırlıksızım. Öyle cumaya Bursa’da bir nörolojiciye sıra aldım yine bakalım ne bekliyor bizi.. sizin bebekler kafaları tutuyor mu epey yoksa oturur pozisyonda düşüyor mu ? Benimkini sizlerle karşılaştırmam daha doğru olur ? Benim bu attıklarımı yapabiliyor. Kafayı tutmuyor doğru düzgün tummy time da
Bizimki de otururken tam tutamıyor ve tummy time sırasında hemen yoruluyor ama normal bence bu süreç

Kızlar az önce bu bebe neden böyle bugün diye hüzünlü hüzünlü sgara içerken kafamı bi kaldırdım tabak gibi ay. Ben bu huysuzluğu dolunaya bağlıyorum 🫩🤣

Back
X