- 12 Mart 2019
- 16.808
- 36.113
- 598
Herkes cocugunu tanır bakın benimkide yapıyo bunu ben çözdüm cok süt geldiğinde karnım tok emmek istiyorum ama süt gelsin istemiyorum diyor.Ya kizlar bu kizce 2-3 gundur
Gece uykusuna gecmeden once emerken surekli cekip birakiyor. Ama daha ilk alisinda da yapiyor. Sut gelince bir kere yutuyor sonra brakip hemen tekrar deli gibi aranmaya basliyor. Uykuluyken ya da gunduz yapmiyor. Emzik mi istiyor diyorum onu da oyle bir cekiyor ki ac belli. İki uc gundur aksamlari gogsum baya bosaliyor gunduz yemek yeme firsati bulamiyorum acaba az geldigi icin mi sinirleniyor biraz hizli akiyordu yutmasindan anliyorum ama cis cok yapiyor hani doymuyor desem o da degil. Sinir geliyor bana da ona da. Sanki ac uyuyor ya
Herkes cocugunu tanır bakın benimkide yapıyo bunu ben çözdüm cok süt geldiğinde karnım tok emmek istiyorum ama süt gelsin istemiyorum diyor.
Genelde uykusu geldiğinde ve tazyikli olan göğsümde yapıyor bunu
Benim kız bir süredir akşamları öyle ağzına alıyor emmeden basıyor çığlığı. Tok mu diyorum yok beni yemeye çalışıyor. Dün dr kontrolü vardı kilosu çok iyi gidiyor, o sürekli çok aksın istiyordur dedi. Akşam o kadar yapışıyor ki akışınyavaşlıyor tabi musluk değilizYa kizlar bu kizce 2-3 gundur
Gece uykusuna gecmeden once emerken surekli cekip birakiyor. Ama daha ilk alisinda da yapiyor. Sut gelince bir kere yutuyor sonra brakip hemen tekrar deli gibi aranmaya basliyor. Uykuluyken ya da gunduz yapmiyor. Emzik mi istiyor diyorum onu da oyle bir cekiyor ki ac belli. İki uc gundur aksamlari gogsum baya bosaliyor gunduz yemek yeme firsati bulamiyorum acaba az geldigi icin mi sinirleniyor biraz hizli akiyordu yutmasindan anliyorum ama cis cok yapiyor hani doymuyor desem o da degil. Sinir geliyor bana da ona da. Sanki ac uyuyor ya
Metabolizmaya niye yönlendirdiGaliba oyle ya cekesi yok agzina dolsun istiyor. Simdi uyandirdim emmedi yine yapti sut de var sesini duyuyorum ama daha iyiydi uyku oncesine gore. Ogun vs atlamamak lazim hemen bosaliyor gogusler
Kesinlikle bir gun bile farkediyor. Benim doktor da pimpirikli biraz metabolizmaya yonlendirdi bizi de ama ne bileyim ufacik bebeyle hastaneye gitmek si siralar cok riskli gidesim hic yok
Ayyyynisi isteee boyle yapinca gogus de dolmuyo insan yoruluyo cunku. Bir donguye giriyo olay
Emzik alsın o zaman bu ne yaman çelişkiHerkes cocugunu tanır bakın benimkide yapıyo bunu ben çözdüm cok süt geldiğinde karnım tok emmek istiyorum ama süt gelsin istemiyorum diyor.
Bacım benimde öyleydi.. en son işte hamile kaldım dedi bırakıcam yok bırakmadı ama en son artık ses kaydı aldım dedim ki doğurunca ben ameliyata girince bırakacaksın tamam mı söz mü eğer yapmazsan 200 gr altın borcun var bana dedimKocama çok uğraştım bıraksın diye. Yok. Üşenmiyor üst değiştiriyor el yıkıyor yine içiyor. Kucağına alıyosun florandan yine geçiyor diyorum üzülüyor yine içiyor.
Nişanlıyken nikaha kadar bırakacaktı olmadı
Evlendik 3 ay içinde bırakacaktı olmadı
Gebe kaldım doğuma kadar bırakacaktı olmadı. Kandırıldım
Hep bırakacak dkjdjf
Allah tiksindirsin. Astım hastasıyım bide bakalım bi gün cinnet gelcek ama ne zaman
Ay severdim onları da.. nikotinsiz olan olsa belki olabilir nikotin illaki geçiyordur aüte bir şekilde/..Geçmiyo işte el yıkayınca üst değişincepuf filanmı içsem acaba
Ay evet evet kedi memesine dönüyo memelerim sünük sünük üffffGaliba oyle ya cekesi yok agzina dolsun istiyor. Simdi uyandirdim emmedi yine yapti sut de var sesini duyuyorum ama daha iyiydi uyku oncesine gore. Ogun vs atlamamak lazim hemen bosaliyor gogusler
Kesinlikle bir gun bile farkediyor. Benim doktor da pimpirikli biraz metabolizmaya yonlendirdi bizi de ama ne bileyim ufacik bebeyle hastaneye gitmek si siralar cok riskli gidesim hic yok
Ayyyynisi isteee boyle yapinca gogus de dolmuyo insan yoruluyo cunku. Bir donguye giriyo olay
İçmemeyi çok isterdim ama hamilelikten önce günde en az 2 paket içen biriydim ben keşim sjsjsjjs hastaneye sigara bırakma pol gittim nikotin bandı aldım vs nikotin zehirlenmesi yaşadım yine içmeye devam ettimYa bu lanet sigarayı bende bırakamadım içmezsem bunalıma giriyorum içiyorum bu defa yine bunalıma giriyorum suçlu hissediyorum kendimi eşimde kızıyor ama bir türlü bırakamadım içince çocuğa yanaşmiyorum pek ama süttende gidiyormuş off bunun için bile yakmak istiyorum
Cadı saati diye bir şey okumuştum. Varoluşsal sancılar yaşadıkları saatler oluyormuş sanırım cadı saatinizAynı şeyi yazmaya geldim
Akşam anksiyetem başladı artık, elim kolum bağlı ne yapacağımı bilemiyorum. Emerken çok kızıyor, yatırsam ağlıyor, biz otursak ağlıyor. Sadece ayakta omuzda onu gezdircez gözleri küçülüyor artık uykudan ağlamaktan acıkıyor ama emmiyor çok ağlıyorNe yapacağım bilmiyorum artık
Ben kedi kumuna alıştırmayı düşünüyorum shshhshshsjsjOff yaaa bebeğe bez olarak çarşaf mı kullansam
İnsanın içinden gelen bir kurt adama dönüşme hissiiiAaaa dün akşam oğluma ben de dolunayı göstermiştim. Zaten akşam evdeki kedi dahil herkese kızdım sinirden
Aşkım ben bi süre elektronik içtim kesiyordu beni. Şimdi iqos gibi bir şeye geçmeyi düşünüyorum çünkü kriz anında yıkanmak çok zorGeçmiyo işte el yıkayınca üst değişincepuf filanmı içsem acaba
Aaaaaa bak bizimkinin tam tersi bizim deli bozukta akış yavaşlayınca deliriyorHerkes cocugunu tanır bakın benimkide yapıyo bunu ben çözdüm cok süt geldiğinde karnım tok emmek istiyorum ama süt gelsin istemiyorum diyor.
Aşkım o kadar saçma bişi ki memede durcak bazen emcek bazen ağzında tutcak. Tam aha diyorum mememi çekeyim hoooop sil baştan balık gibi yapıyo ağzını. Emcek heralde diyorum ağzında tutuyo. Susadığında falan heralde bi emiyo 3 5 sonra ağzında tutuyo. Şey dudak tiriyakisi sjsjskdkkdkdkdÇocuk doktoru osman gönülal diyo ki 45 dkdan fazla memede kalıyosa, rahatlayıp bırakmıyosa doymuyodur.
Akşama doğru uyuyun kızlar uykuyla doluyo süt. Koca evdeyse kaçırmayın uyku fırsatını gidin yatın. Ev dandini olsa da uyuyorum ben. Besledikten sonra gece bebe uyuyunca iş yapıyorum sonra yatıyorum
Ya aslinda aksamlari bu sira saat basi emmek istedi cok emmiyor az emip birakiyor tam atak zamani seslenmedim gece emzigi verdim bir saat sonraÇocuk doktoru osman gönülal diyo ki 45 dkdan fazla memede kalıyosa, rahatlayıp bırakmıyosa doymuyodur.
Akşama doğru uyuyun kızlar uykuyla doluyo süt. Koca evdeyse kaçırmayın uyku fırsatını gidin yatın. Ev dandini olsa da uyuyorum ben. Besledikten sonra gece bebe uyuyunca iş yapıyorum sonra yatıyorum
Evet tam tersi benim de cok gelinceHerkes cocugunu tanır bakın benimkide yapıyo bunu ben çözdüm cok süt geldiğinde karnım tok emmek istiyorum ama süt gelsin istemiyorum diyor.
Oyy totosunu yicem benimki de surekliBenim kız bir süredir akşamları öyle ağzına alıyor emmeden basıyor çığlığı. Tok mu diyorum yok beni yemeye çalışıyor. Dün dr kontrolü vardı kilosu çok iyi gidiyor, o sürekli çok aksın istiyordur dedi. Akşam o kadar yapışıyor ki akışınyavaşlıyor tabi musluk değilizne yapacağımı şalırdım valla ama akşamlar tam bir kriz
Dogdugunda mongol lekesi vardi tum poposu mor. Sirtinda da gordu cok genis alanda bir sey cikacagini sanmiyorum ama bir goster icimiz rahatlasin dediMetabolizmaya niye yönlendirdi
Ahahahahhah ilk kizimda goguslerim kucuktu ama sutum vardi yine de sut cekilince birAy evet evet kedi memesine dönüyo memelerim sünük sünük üffff
Kız kalkar döver bunlar bizi bu agresyonla ahshsjjsnsnsjYa aslinda aksamlari bu sira saat basi emmek istedi cok emmiyor az emip birakiyor tam atak zamani seslenmedim gece emzigi verdim bir saat sonra
Uyanir o zaman emziririm dedim ama emzige oyle bir yapisiyor ki. Onu da atiyor geri istiyor bu arada. Bizim oyle cuk cuk emzik emmemiz cok nadir tutaMiyo mu firlatiyo mu anlamadim tam uyuyacaginda tutmaya basliyor
Evet tam tersi benim de cok gelince
Sikintisi yok arada bir nefeslenmek icin birakiyor alisti hep bu sekile galiba bu sira aksamlari az. Aslinda
Daha dogru tutuyor gogsum sonuk oldugunda cuk cuk ses gelmiyor ama ya emzik
İstiyor ya da cok gelmesini
Anlamadim onu
Oyy totosunu yicem benimki de surekli
Aksin istiyo galiba
Simdi emdi gogsum gece dolmus normal
Emistik
Dogdugunda mongol lekesi vardi tum poposu mor. Sirtinda da gordu cok genis alanda bir sey cikacagini sanmiyorum ama bir goster icimiz rahatlasin dedi
Ahahahahhah ilk kizimda goguslerim kucuktu ama sutum vardi yine de sut cekilince bir
Sure porsuk bir goruntu oluyor. Bunda ilk goguslerim buyudu
Hamilelgin basinda ama bir anda 2-3 beden buyudu durmayacak diye cok korktumne olacak sut cekilince bilmem sut
Azalinca bile fena
Ahahah bir cemkirisi var gelmeyince. Auww diye bagiriyo.Kız kalkar döver bunlar bizi bu agresyonla ahshsjjsnsnsj
Başlatıp 200 gram altını alma fikriBacım benimde öyleydi.. en son işte hamile kaldım dedi bırakıcam yok bırakmadı ama en son artık ses kaydı aldım dedim ki doğurunca ben ameliyata girince bırakacaksın tamam mı söz mü eğer yapmazsan 200 gr altın borcun var bana dedimkabul etti Ahaha biraz birkaç tane içti tam şey yapmadı ama sonra yaptı şükür. Umarım başlamaz..
O cadı saatinde ben de varoluşsal sancılar yaşıyorumCadı saati diye bir şey okumuştum. Varoluşsal sancılar yaşadıkları saatler oluyormuş sanırım cadı saatiniz
Dönüştüm akşamBen kedi kumuna alıştırmayı düşünüyorum shshhshshsjsj
İnsanın içinden gelen bir kurt adama dönüşme hissiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?