Bir teselli olur mu bilmiyorum ama en azından gebe kalabiliyorsunuzTeşekkür ederim inşallah kötü şeyler duymam doktorumdan. Çok dua edin bana nolur. Rabbim en kısa sürede bana da güzel haberler nasip etsin inşallah. Dediklerinizi doktoruma da söyleyeceğim yarın
Canım hcg artışı ve progesteron değerin sağlıklı bir gebelik gibi duruyor. Kilon varsa, rahim arkaya yerlesimliyse, ultrason cihazı eskiyse filan bazen zor görülebiliyor. İdrara sıkışık olunca daha kolay gözüküyor bir de. İnşallah bir sıkıntı yokturMerhaba arkadaşlar hamile olduğumu geçen pazartesi idrar testinden ve kan soncumdan öğrenmiştim İlk beta hcg 886’ydı bir hafta geçti ve ilk kontrolüme gittim devlet hastanesinde doktor karından baktı kese vs.. hiçbirşey göremedi kan ver olmadı alttan bakarız dedi ve progestron testi de yaptı bugünkü sonucum bunlar yükselme var ama neden ultrasonda görünmedi kafam karıştı sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
Eki Görüntüle 3521919
Kilolu degılım hatta baya zayıfım diyebilirimCanım hcg artışı ve progesteron değerin sağlıklı bir gebelik gibi duruyor. Kilon varsa, rahim arkaya yerlesimliyse, ultrason cihazı eskiyse filan bazen zor görülebiliyor. İdrara sıkışık olunca daha kolay gözüküyor bir de. İnşallah bir sıkıntı yoktur
6+4 tahmini dr muhtemelen düzeltme de yaparKızlar şimdi kimler ne kadarlık hamile? Haftamız günümüz kaç, parça parça olunca herkesinki karıştı bende
Dualarım seninle güzel haberlerini alacağız inşallahYok canım benim yarın sabah kontrolüm. İnşallah güzel haberlerle gelirim
Ben de oğlum doğduktan sonra baktım yetişemiyorum çamaşırlara evde de 2 tane kedi var bir de diye bosch aldım 6 yıldır kullanıyorum çok memnunum, hiçbir çamaşırı da deformasyon olmadıEvet bende arastiriyorum bu aralar ve hic bir fikrim yok eger sende bilgi edinirsen bana bilgi verir misin cunku yakin zamanda bende alicam
Benim suan 6+5 seninki ne kadar hamile olmadan oncr haftalar cok cabuk gecerdi smdi gecmek bilmiyor
Kedi tüylerini topluyor mu ne açıdan kedi var dedinizBen de oğlum doğduktan sonra baktım yetişemiyorum çamaşırlara evde de 2 tane kedi var bir de diye bosch aldım 6 yıldır kullanıyorum çok memnunum, hiçbir çamaşırı da deformasyon olmadı
Devlet hastanelerinin cihazları çok eski ve kötü o yüzden görememişlerdir. Değerleriniz gayet yerinde ve sağlıklı duruyorMerhaba arkadaşlar hamile olduğumu geçen pazartesi idrar testinden ve kan soncumdan öğrenmiştim İlk beta hcg 886’ydı bir hafta geçti ve ilk kontrolüme gittim devlet hastanesinde doktor karından baktı kese vs.. hiçbirşey göremedi kan ver olmadı alttan bakarız dedi ve progestron testi de yaptı bugünkü sonucum bunlar yükselme var ama neden ultrasonda görünmedi kafam karıştı sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
Eki Görüntüle 3521919
sabah serviste gelirken allah allah niye midem bulanmıyo acaba diye düşüne düşüne geldim bi gerginlikleGünaydın kızlar, kasık ağrısı ve mide bulantısı gibi belirtiler bende de dün akşam itibariyle gitti. Cidden olunca neden var, yok olunca neden yok modundayımaynı durumu yaşayan var mı
Dün gergin, kaos dolu bir iş hayatı yaşadım buna bağladımsabah serviste gelirken allah allah niye midem bulanmıyo acaba diye düşüne düşüne geldim bi gerginliklehepimiz aynıyız büyük ihtimalle, hamileliğin kötü yanı da bu işte. tadını çıkaramıyoruz bir şey mi oldu bilinmezliğinden... seni çok iyi anlıyorum
Çok geçmiş olsun, yaşadığın duruma çok üzüldüm. Yaşadığın stresten belki böyle hissediyorsun, içini rahat tutmaya çalışKizlar merhaba pazar akşamı saldiriya uğradik ve darp edildim kafam ve bogazimdan , boğazimda ağri var doktoruma gitsem mi bebek etkilenmişmidir meme hassasiyetim azaldı ama kasiktaki kasilmalarim ara sira seklinde devam ediyor suanda 4,6 hafta veya önümüzdeki hafta 6 hafta olacak onumu beklesem progestan kullanıyorum zaten
çok ama çok geçmiş olsun. yaşadığın durumun stresinden kaynaklı da olabilir ama yine de için rahat olsun diye bence gidedebilirsin zaten haftaya gittiğinde kontrol muayenesi olur. için rahatlamış olur en azından.Kizlar merhaba pazar akşamı saldiriya uğradik ve darp edildim kafam ve bogazimdan , boğazimda ağri var doktoruma gitsem mi bebek etkilenmişmidir meme hassasiyetim azaldı ama kasiktaki kasilmalarim ara sira seklinde devam ediyor suanda 4,6 hafta veya önümüzdeki hafta 6 hafta olacak onumu beklesem progestan kullanıyorum zaten
ay bu iş hayatı zaten bitiriyo bizi allah kahretsinDün gergin, kaos dolu bir iş hayatı yaşadım buna bağladıminşallah tadını çıkaracağımız zamanları görürüz
Selam Güzel Ağustos anneleri
ÖNEMLİ
LÜTFEN LİSTEYE EKLENMEK İCİN BENİ (@ ELDORİN) ETİKETLEYEREK
YAŞ, KAÇINCI ÇOCUK, SON ADET TARİHİ (EĞER GORULDUYSE) KESE VE KALP ATIŞI TAHMİNİ DOGUM TARİHİ YAZİNİZ.
mzaniza gebeliginizi ekleyerek takip etmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz.
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 01-08-2025
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Sevgiler
ANNE ADI YAŞ Kaçıncı
ÇocukSAT. KESE KALP ATIŞI T D T tilyam 30 2 25 Ekim 5+4 6+4 31 Temmuz Eldorin 35 2 23 Ekim 01 Ağustos @Sakayik35 33 1 25 Ekim 4+6 6+5 01 Ağustos @turuncusev 27 1 25 Ekim 5+0 7+4 01 Ağustos @Bu benim dunyam 35 2 25 Ekim 5+3 7+3 01 Ağustos @Heyecanli89 35 3 26 Ekim 5+4 02 Ağustos Umutvari 32 1 24 Ekim 5+1 5+6 02 Ağustos munzevimsi 29 3 26 Ekim 02 Ağustos @papatya insan 31 2 14 Kasım 02 Ağustos @gcmnkiz 28 1 27 Ekim 5+4 5+4 03 Ağustos @Mercan24 30 1 30 Ekim 5+1 6+2 03 Ağustos Wunsch_dk 29 1 28 Ekim 5+1 04 Ağustos A anoniiim 33 1 29 Ekim 5+0 6+0 05 Ağustos M maysahanim 24 1 29 Ekim 05 Ağustos 94bassuk 30 2 29 Ekim 4+3 6+2 05 Ağustos @nonsense38 34 3 29 Ekim 5+0 6+2 05 Ağustos @RukiyeKK 36 2 29 Ekim 6+2 05 Ağustos @kngl999 32 1 30 Ekim 5+0 6+2 06 Ağustos @elafel 29 1 30 Ekim 4+3 06 Ağustos Flowersgirl57 29 1 30 Ekim 5+4 6+2 06 Ağustos ben boyle sey gormedim 34 2 30 Ekim 5+6 07 Ağustos @pitircikkurdu 28 1 31 Ekim 5+2 07 Ağustos @alra5555 23 1 4 Kasım 4+6 07 Ağustos @mirage12 36 2 1 Kasım 4+6 08 Ağustos @Pukito 27 1 1 Kasım 08 Ağustos @yulafff 33 1 1 Kasım 08 Ağustos @karamel Latte 27 1 1 Kasım 5+4 08 Ağustos @Cemile hatun 40 2 2 Kasım 5+1 5+6 08 Ağustos @shneh 31 1 1 Kasım 5+3 08 Ağustos @miremsux 28 1 31 Ekim 09 Ağustos I ioniq66 30 1 3 Kasım 5+1 10 Ağustos @Gareysar 28 2 3 Kasım 10 Ağustos @hobicianne 27 2 5 Kasım 11 Ağustos @sonsuzaskk 36 1 5 Kasım 11 Ağustos V Visnee_ 34 2 6 Kasım 4+6 13 Ağustos @Merve3553 28 4 7 Kasım 5+0 13 Ağustos @karenhan 34 2 ikiz 30 Ekim 4+6 5+6 13 Ağustos C cirozbaligi 33 2 6 Kasım 13 Ağustos @8996asya 28 1 31 Ekim 14 Ağustos Jokeranne 33 1 7 Kasım 4+4 14 Ağustos Leylambaharim 35 2 1 Kasım 15 Ağustos @mira mubi 31 1 ikiz 8 Kasım 4+4
5+1(sürpriz ikinci kese)15 Ağustos @tetra 30 2 8 Kasım 15 Ağustos @sumeyyesk 24 2 9 Kasım 16 Ağustos @bettysbb 30 1 12 kasım 19 Ağustos 11limon11 33 2 15 Kasım 22 Ağustos @cikoton 27 1 15 Kasım 22 Ağustos @akrephanim 33 1 16 Kasım 23 Ağustos @nnurrcann 24 1 13 Kasım 23 Ağustos
Merhabalar herkese. Şu anlık güzel haberlerim var. Benim miniğim yaşamayı seçmiş gibi görünüyor. Dün doktor kontrolüm vardı. Düşük yaptığını öğreneceğim diye gittim ama hani bi kanama vs olmadı ekstra ama sanki hissetmiyorum onu bana öyle geliyordu. Karından muayene etti önce bende kesemi görünce ekranda şaşırdım çünkü kesem bir öncekinde yuvarlak değil eğri büğrü elips olmuştu. Doktor güzel haberlerimiz var galiba dedi. Bi Altan’da bakalım dedi. Sonra bebeğimi gösterdi pıt pıt atıyor. Kalbini duydum minicik atışları. Doktor dedi ki neymiş allahtan ümit kesilmezmiş. İyiki progestana devam ettik dedi. Normalde 7 haftalık olması gerek bat a göre. 6+1 olduğunu öğrendik 10 Ağustos doğum dedi. Bu duyguyu anlatamam. Hala lekelenmelerim var olabilir dedi bu kadar. Progestana devam ediyoruz. Eğer bir önceki ultrason görüntüsü olsaydı inanın ne dediğimi anlayacaktınız şekilsiz kese düşüğe yakın.. ve sonunda mucize sankiHemen git. Hiç aksatma. Ben şu an öyle tuhaf şeylerin içindeyim ki. 1 haftada yaşadığımı bir ben biliyorum bir Allah. Açık kahve lekeler geldi doktora gittim betama bakıldı normal denildi. Sonra ptesi doktorum keseme baktı her şey normal Progestan verelim dedi lekeler için günde 3 kere aldım. Çarşamba sabah tuvalete uyandım kan geldi bildiğin kan tuvaletimi yaptım sanki/ acile gittik koşarak. Kesemin şekli düzensiz yolc saç var ince bir fetüs de görebiliyorum dedi ama kanama var dedi. Progestanı kes düşecek dedi. Kendi doktoruma gittim. Doktorumda baktı progestana devam et. Düşecekse zaten Progestan tutmaz onu dedi. Kesem aşağı inmiş. Daha ne yaşadığımı anlayamıyorum bile 1 haftada hayat altından üstüne geldi. Ve yatıyorum düşmesini bekliyorum sanki bekliyorum öyle. Müdahale edemiyorlar. Allah kimseye yaşatmasın o yüzden git canım Allah korusun ikinizide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?