2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    201
Teşekkür ederim inşallah kötü şeyler duymam doktorumdan. Çok dua edin bana nolur. Rabbim en kısa sürede bana da güzel haberler nasip etsin inşallah. Dediklerinizi doktoruma da söyleyeceğim yarın
Bir teselli olur mu bilmiyorum ama en azından gebe kalabiliyorsunuz bir eczacı olarak şunu tavsiye edebilirim hem eşiniz hem siz yumurta ve sperm kalitesini artırıcı gıda takviyesi kullanabilirsiniz

Canım hcg artışı ve progesteron değerin sağlıklı bir gebelik gibi duruyor. Kilon varsa, rahim arkaya yerlesimliyse, ultrason cihazı eskiyse filan bazen zor görülebiliyor. İdrara sıkışık olunca daha kolay gözüküyor bir de. İnşallah bir sıkıntı yoktur

Kilolu degılım hatta baya zayıfım diyebilirim hastane çok eski bi devlet hastanesiydi belkide dedıgın gibi cihaz eskiydi özele gideceğim kesin inşallah sağlıklıdır

Kızlar benin bugun doktor randevum vardı. 6+3 kalp sesini duyduk şükür daha cılız baya ama ufak daha normal böyle olması dedi. Çok şükür. Kese etrafında kanama alanı devam ediyo dedi. Progesteron duphastaron yazdı 2 hafta sonra tekrar çağırdı. Şu ilaçlara gerek olmıcak döneme geçmek istiyorum bir an önce

Kızlar şimdi kimler ne kadarlık hamile? Haftamız günümüz kaç, parça parça olunca herkesinki karıştı bende

Evet bende arastiriyorum bu aralar ve hic bir fikrim yok eger sende bilgi edinirsen bana bilgi verir misin cunku yakin zamanda bende alicam

Benim suan 6+5 seninki ne kadar hamile olmadan oncr haftalar cok cabuk gecerdi smdi gecmek bilmiyor
Ben de oğlum doğduktan sonra baktım yetişemiyorum çamaşırlara evde de 2 tane kedi var bir de diye bosch aldım 6 yıldır kullanıyorum çok memnunum, hiçbir çamaşırı da deformasyon olmadı

Ben de oğlum doğduktan sonra baktım yetişemiyorum çamaşırlara evde de 2 tane kedi var bir de diye bosch aldım 6 yıldır kullanıyorum çok memnunum, hiçbir çamaşırı da deformasyon olmadı
Kedi tüylerini topluyor mu ne açıdan kedi var dediniz bizde de kedi var iyiyse alayım ben de

Günaydın kızlar, kasık ağrısı ve mide bulantısı gibi belirtiler bende de dün akşam itibariyle gitti. Cidden olunca neden var, yok olunca neden yok modundayım aynı durumu yaşayan var mı

Devlet hastanelerinin cihazları çok eski ve kötü o yüzden görememişlerdir. Değerleriniz gayet yerinde ve sağlıklı duruyor

Günaydın kızlar, kasık ağrısı ve mide bulantısı gibi belirtiler bende de dün akşam itibariyle gitti. Cidden olunca neden var, yok olunca neden yok modundayım aynı durumu yaşayan var mı
sabah serviste gelirken allah allah niye midem bulanmıyo acaba diye düşüne düşüne geldim bi gerginlikle hepimiz aynıyız büyük ihtimalle, hamileliğin kötü yanı da bu işte. tadını çıkaramıyoruz bir şey mi oldu bilinmezliğinden... seni çok iyi anlıyorum

Kizlar merhaba pazar akşamı saldiriya uğradik ve darp edildim kafam ve bogazimdan , boğazimda ağri var doktoruma gitsem mi bebek etkilenmişmidir meme hassasiyetim azaldı ama kasiktaki kasilmalarim ara sira seklinde devam ediyor suanda 4,6 hafta veya önümüzdeki hafta 6 hafta olacak onumu beklesem progestan kullanıyorum zaten

Dün gergin, kaos dolu bir iş hayatı yaşadım buna bağladım inşallah tadını çıkaracağımız zamanları görürüz

Çok geçmiş olsun, yaşadığın duruma çok üzüldüm. Yaşadığın stresten belki böyle hissediyorsun, içini rahat tutmaya çalış Bence bir görün için rahat etsin

çok ama çok geçmiş olsun. yaşadığın durumun stresinden kaynaklı da olabilir ama yine de için rahat olsun diye bence gidedebilirsin zaten haftaya gittiğinde kontrol muayenesi olur. için rahatlamış olur en azından.
Dün gergin, kaos dolu bir iş hayatı yaşadım buna bağladım inşallah tadını çıkaracağımız zamanları görürüz
ay bu iş hayatı zaten bitiriyo bizi allah kahretsin çok geçmiş olsun geçti gitti diyelim.

Eldorin 23 yaş 13 kasım 1.çocuk nasipse
Tahmini 20 agustos

Merhabalar herkese. Şu anlık güzel haberlerim var. Benim miniğim yaşamayı seçmiş gibi görünüyor. Dün doktor kontrolüm vardı. Düşük yaptığını öğreneceğim diye gittim ama hani bi kanama vs olmadı ekstra ama sanki hissetmiyorum onu bana öyle geliyordu. Karından muayene etti önce bende kesemi görünce ekranda şaşırdım çünkü kesem bir öncekinde yuvarlak değil eğri büğrü elips olmuştu. Doktor güzel haberlerimiz var galiba dedi. Bi Altan’da bakalım dedi. Sonra bebeğimi gösterdi pıt pıt atıyor. Kalbini duydum minicik atışları. Doktor dedi ki neymiş allahtan ümit kesilmezmiş. İyiki progestana devam ettik dedi. Normalde 7 haftalık olması gerek bat a göre. 6+1 olduğunu öğrendik 10 Ağustos doğum dedi. Bu duyguyu anlatamam. Hala lekelenmelerim var olabilir dedi bu kadar. Progestana devam ediyoruz. Eğer bir önceki ultrason görüntüsü olsaydı inanın ne dediğimi anlayacaktınız şekilsiz kese düşüğe yakın.. ve sonunda mucize sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…