- 30 Ekim 2013
- 20.574
- 57.187
- 798
Ayy ben ondan mı kilo veremiyorumBüyükbaşta ebebekte satılanlar vardı hala var sanırım rengini hatırlamıyorum da onlardan içiyodum ama işte maya ya sonra kilolar pörtlüyo
Aşkım inek alma gaz yapıyo çocuğum 3 gündür tam keçi oldu huyu tüyü değişti. Sağıp ver ne kadat cıktığını anlaman için. Ml olarak net ölçü anca böyle olur. Ama 4 saat uyudu kalktı göğsüm hafif sert oluyo benim. Dk tutuyorum emmeye başlayınca 5 6 dk yutkunma sesi duyuyorum. Sonrası cok cok az veya dediğin gibi emzik modu oluyorBen emdiğinde ne kadar emdi anlamıyom. Ne kadarı dolu emme ne kadarı canı sıkılıp emzik yaptı xjxjdk sadece memem ağzında xjdkdk bazen bkunu çıkartıp çok emince fazlasını gaz çıkartmaya çalışırken kusuyo sjsksksk ay alsaydım bende hipp alcaktım ama Keçili meçili bilmiyordum hiçç inekli alırdım heralde bilmesemmm
Benim oglanda öyle ya hala kucağıma oturuyor dizime yatiyor ona alıştım şu sürekli meme ve yatağa koyduğumda sürekli ağlaması bitsin raziyim kizimda babaci olsun biraz :)Kızsa ayrılmak çabuk bitiyor ama erkekse 5 yaşa geldi hala benimle sanki ben onu tek başıma yapmışım gibi davranıyor bana
Allah kolaylık versin okurken yoruldum bir de yaşıyoruz biz bunlarıAyy ben ondan mı kilo veremiyorumbende süt olsun diye 1 haftadır hergun 1 tane içiyorum ona rağmen yok bu süt ama bende dinleyemiyorum evde bir 8.5 yas var okul var ama yemeği çamaşırı utusu haftaya da ödevler başlar baba esnaf eve gelişi 8 i buluyor benimde mi yorgunluktan yok acaba
Oooo reis derim ben sana oğlandan sonra kızın olduysa maşallahBenim oglanda öyle ya hala kucağıma oturuyor dizime yatiyor ona alıştım şu sürekli meme ve yatağa koyduğumda sürekli ağlaması bitsin raziyim kizimda babaci olsun biraz :)
Ben de 4 saatte bi 120 veriyorum aşkım ama gündüzleri o arada 2.saatte meme arıyor varsa süt veriyorum yoksa meme tutturuyorum. 1 haftada 220gr almış bizimki çok mu senceKızlar sanki bebeklere çok mama veriyorsunuz gibikusmuyorlar mı? Ben 120 veriyorum 4 saatte 1 falan. Doktor 3 saatte 1 olacak şekilde 90 ml yeterli olur dedi. 1.5 kilo almış 1 ayda mesela doktor fazla almış dedi ilk ay 700 gr civarı bizim için yeterli olur dedi.
Bir de ilginç bir şey oldu. Sarılık geçirdiği için 6. Ayda şehir hastanesinde işitme testini tekrar edelim dedi. Böyle bir şey duydunuz mu hiç ben ilk defa duyuyorum
Şey inek sütü keçi sütü mama içeriğinde mi ben bunları da bilmiyorumAyy ne demek bebeler bizim kanımıza kadar emecek nerdeyse hepimizin birbrimizden bilgilenmesi lazımaşkım elimde Manuel pompa var göğüs ucu çıkartıcı. Öyle bişey alabilirsin eğer yoksa dur fotosunu atayım kaldırmıştım büyükbaş oynuyor diye. Benim de yoktu büyükbaş 26 ay emzirdim 5 yaşına girecek 3 yıldır eski haline dönmüşlerdi. Bu garibim de azcık küçük doğdu ağzı bit kadardı benim bit kadar ucu tutamadı ilk zaman 3 hafta falan göğüs ucuyla emdi. Sonra aklıma geldi pompa onlar uyarıyodum cıkıyodu ucu zaten bir damla süt gelince hemen dayıyodum ağzına. 1 hafta da öyle geçti şimdi normale döndük uçsuz alıyor artık. Ay valla bütün uykularımız onların olsun hah bak acıkınca uyanıyolar zaten gerek yok zırt pırt uyku bölmeye. Ben de 3 gün önce bi hata edip hipp in keçi sütünü alırken hadi 40ü cabuk bitiyo 600 gram alayım diye inek sütünü almışım o baya bi zorladı gaz anlamında. Aynı dert bizde de var belli saatler fena tutuyo ınga ınga diye. Süt benim de cok yok dinlenemiyorum evde 5 yaş bebesi var ikimziz baba işe gidip geliyo çok bişey diyemiyorum çocuklara bakıyo ama yemek mutfak işi bende bizim mutfak açık büfe gibi. Yorulup uyur kalırım da büyükbaş yiyecek bişi bulamaz diye aklım çıkıyor ondan bide cok kilo almıyım diye malt içeceklere de yönelmedim ama yok yani süt artmıyor az önce eşime onu dedim tekrar malt içmeye başlayacağım sanırım
Ah ah anlatılmaz yaşanırArka odada deliriyo birazdan gelcek annesi acıkmış mı bu shshsjjsjjssj
Sağmaya kalmıyo ki mememe yapışık bişi var sjsjskdkdkAşkım inek alma gaz yapıyo çocuğum 3 gündür tam keçi oldu huyu tüyü değişti. Sağıp ver ne kadat cıktığını anlaman için. Ml olarak net ölçü anca böyle olur. Ama 4 saat uyudu kalktı göğsüm hafif sert oluyo benim. Dk tutuyorum emmeye başlayınca 5 6 dk yutkunma sesi duyuyorum. Sonrası cok cok az veya dediğin gibi emzik modu oluyor
Sakın aptamil verme içinde şeker oranı en yüksek mama ve palm yağı koymaya başlamışlarŞey inek sütü keçi sütü mama içeriğinde mi ben bunları da bilmiyorum. Aptamil kullanıyorum ben eşim daha çoçuk 25 günlükken Bebelac Gold aldı (ağzına tükürdüğümün) kusmadı ama yavaş içti bi de gazdan öldü yavrum zaten gazlı. Aptamile döndük geri hemen.
Sapma makinem var uç çıkıyor denedim 1-2 ama alamadı yine yavrum ya kayıyor ağzında kavrayamıyor zaten yemek yiyemediğim ve dinlenemediğim için sütüm de azaldı
O zaman dewamke sen böyle jdjdjdjjdSağmaya kalmıyo ki mememe yapışık bişi var sjsjskdkdk
Hastane onu başlattı öyle devam ediyoruz biz deSakın aptamil verme içinde şeker oranı en yüksek mama ve palm yağı koymaya başlamışlar. Evet keçi sütlü mama inek sütlü mama. İnek sütlüler gazlı olan cocuğu daha çok gaz yapıyo. Keçi yapmıyor aşkım deneyebilirsin ama aptamil verme
Bende bildiriyiroum bizimki normal. Arkadaşlar bence her çocuk için aynı değil bu durumlar yaBen demiştimpik olaylarını bak bi arkadaş da 2.aydan bildirmiş hatta ben bildirmiyorum artık yaşayın da görün miremsux
Ben hipp keçi sütüyle başladım aşkım sonra geçende birini okudum bu hastaneler neden ya aptamil ya da hipp ister başka mama yok sanki dediği için içime kurt düştü dün hepsiburadadan baby goat keçi sütlü mama siparişi verdim. Türkiye menşeiliymiş dikili ve aydında üretimi varmış sanırım. Bi şans vermek istedim bi paket aldım. Güzel gelirse kusma vs herhangi bi yan etki yapmazsa onunla devam ederim. Yorumlarında kilo alımının da iyi olduğunu söylemişlerdiHastane onu başlattı öyle devam ediyoruz biz dene alayım peki sanırım kolik bi de bizim bebe
Ben hipp keçi sütüyle başladım aşkım sonra geçende birini okudum bu hastaneler neden ya aptamil ya da hipp ister başka mama yok sanki dediği için içime kurt düştü dün hepsiburadadan baby goat keçi sütlü mama siparişi verdim. Türkiye menşeiliymiş dikili ve aydında üretimi varmış sanırım. Bi şans vermek istedim bi paket aldım. Güzel gelirse kusma vs herhangi bi yan etki yapmazsa onunla devam ederim. Yorumlarında kilo alımının da iyi olduğunu söylemişlerdi
Evet bir de kızım oldu ama oğlum bu kadar yorucu degildi bunun gazı memesi sütü sagmasi hiç bitmiyorOooo reis derim ben sana oğlandan sonra kızın olduysa maşallahmerak etme o da eziyeti sana eder ama nazı niyazı babasına olur
Yaa hay ağzına sağlık aradığım yorumduKuzenim kullanıyordu o mamayı çok memnundular
Hadi yaaa o zaman Allah demiş kulum ilkinde çekmedin bunda bari çek jdjdjdjd onu anladım şuanEvet bir de kızım oldu ama oğlum bu kadar yorucu degildi bunun gazı memesi sütü sagmasi hiç bitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?