2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    201
Büyükbaşta ebebekte satılanlar vardı hala var sanırım rengini hatırlamıyorum da onlardan içiyodum ama işte maya ya sonra kilolar pörtlüyo
Ayy ben ondan mı kilo veremiyorum bende süt olsun diye 1 haftadır hergun 1 tane içiyorum ona rağmen yok bu süt ama bende dinleyemiyorum evde bir 8.5 yas var okul var ama yemeği çamaşırı utusu haftaya da ödevler başlar baba esnaf eve gelişi 8 i buluyor benimde mi yorgunluktan yok acaba

Aşkım inek alma gaz yapıyo çocuğum 3 gündür tam keçi oldu huyu tüyü değişti. Sağıp ver ne kadat cıktığını anlaman için. Ml olarak net ölçü anca böyle olur. Ama 4 saat uyudu kalktı göğsüm hafif sert oluyo benim. Dk tutuyorum emmeye başlayınca 5 6 dk yutkunma sesi duyuyorum. Sonrası cok cok az veya dediğin gibi emzik modu oluyor

Kızsa ayrılmak çabuk bitiyor ama erkekse 5 yaşa geldi hala benimle sanki ben onu tek başıma yapmışım gibi davranıyor bana
Benim oglanda öyle ya hala kucağıma oturuyor dizime yatiyor ona alıştım şu sürekli meme ve yatağa koyduğumda sürekli ağlaması bitsin raziyim kizimda babaci olsun biraz :)

Allah kolaylık versin okurken yoruldum bir de yaşıyoruz biz bunları malesef. Öyle uyku tam yok 2 bacağımı uzatıp otursam 5 yaşındaki oğlum üstüme atlıyor. Onun kahvaltısıydı öğlen çorbası akşam yemeğiydi tüm gün mutfaktayım.
Kiloya gelcek olursak ilk sezaryende 72 ile doğuma girip sonra 68e düşen ben süt olsun diye malt içecek yulaflar kuru incirler kayısılar sütler bana 78 kilo ya çıkarak geri döndü

Benim oglanda öyle ya hala kucağıma oturuyor dizime yatiyor ona alıştım şu sürekli meme ve yatağa koyduğumda sürekli ağlaması bitsin raziyim kizimda babaci olsun biraz :)
Oooo reis derim ben sana oğlandan sonra kızın olduysa maşallah merak etme o da eziyeti sana eder ama nazı niyazı babasına olur

Ben de 4 saatte bi 120 veriyorum aşkım ama gündüzleri o arada 2.saatte meme arıyor varsa süt veriyorum yoksa meme tutturuyorum. 1 haftada 220gr almış bizimki çok mu sence

Şey inek sütü keçi sütü mama içeriğinde mi ben bunları da bilmiyorum . Aptamil kullanıyorum ben eşim daha çoçuk 25 günlükken Bebelac Gold aldı (ağzına tükürdüğümün) kusmadı ama yavaş içti bi de gazdan öldü yavrum zaten gazlı. Aptamile döndük geri hemen.
Sapma makinem var uç çıkıyor denedim 1-2 ama alamadı yine yavrum ya kayıyor ağzında kavrayamıyor zaten yemek yiyemediğim ve dinlenemediğim için sütüm de azaldı

Sağmaya kalmıyo ki mememe yapışık bişi var sjsjskdkdk

Sakın aptamil verme içinde şeker oranı en yüksek mama ve palm yağı koymaya başlamışlar . Evet keçi sütlü mama inek sütlü mama. İnek sütlüler gazlı olan cocuğu daha çok gaz yapıyo. Keçi yapmıyor aşkım deneyebilirsin ama aptamil verme

Hastane onu başlattı öyle devam ediyoruz biz de ne alayım peki sanırım kolik bi de bizim bebe

Bizimki totalde 500 ml civarında içiyor ya az mı veriyomuşum. kusar diye 90 ı geçmiyorum öğünlerinde hiç

Ay bizim bebek 3 saattir memede olmadığı her an ağlıyor ve gündüz hiç uyumadı. Bazen memede de ağlıyor gibi yapıyor kısa sürüyor. Ağlarken bacaklarını dimdik kasıyor. Anlamadım aç mı, gazı mı var, yorgunluktan mı :/ Ben de çok yorgunum saat 9 buçuk gibi yatarım eşim biraz bakar diyordum ama gece uzun galiba…

Hastane onu başlattı öyle devam ediyoruz biz de ne alayım peki sanırım kolik bi de bizim bebe
Ben hipp keçi sütüyle başladım aşkım sonra geçende birini okudum bu hastaneler neden ya aptamil ya da hipp ister başka mama yok sanki dediği için içime kurt düştü dün hepsiburadadan baby goat keçi sütlü mama siparişi verdim. Türkiye menşeiliymiş dikili ve aydında üretimi varmış sanırım. Bi şans vermek istedim bi paket aldım. Güzel gelirse kusma vs herhangi bi yan etki yapmazsa onunla devam ederim. Yorumlarında kilo alımının da iyi olduğunu söylemişlerdi

Kuzenim kullanıyordu o mamayı çok memnundular

Evet bir de kızım oldu ama oğlum bu kadar yorucu degildi bunun gazı memesi sütü sagmasi hiç bitmiyor
Hadi yaaa o zaman Allah demiş kulum ilkinde çekmedin bunda bari çek jdjdjdjd onu anladım şuan benim de tam tersi gerçi tam tersi demeyeyim bende kız yok ikiside oğlan ama büyükbaş çok yordu beni dünyayı tersten gördürdü öyle diyim hala öyle ama en azından konuştuğu için derdini anlayabiliyorum öyle diyim jdjdjjdjd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…