- 7 Ekim 2020
- 2.740
- 3.670
- 83
Bizde son adet tarihine göre tahmini doğum tarihini söylüyoruz. Tabi Bebek büyüdükçe vs. O değişiyor . Senin de 6.08.2025 gibi sanırım.Yaş; 29
İlk çocuk
Sat; 30 ekim
Şehir; Tekirdağ
Kilo ;74 Boy;168
Kızlar kese ve kalp atışından sonra tahmini doğum söylüyorlar genelde benimde temmuz sonu veya ağustos başıdır diye tahmin ediyorum
Hepimize hayırlı uğurlu sağlıklı olsun bu topikkk
Her türlüHer yerdeyiz
benim de aynı şekilde aslında ben de büyük ihtimalle temmuzda doğururum ama kese görme kalp atışı vs buradakilerle denk diye buradan devam edeceğimEldorin Canım gebelik ilerlesinde benim sezeryan olacağı için Ağustosts doğma şansı yok gibi ama şu var ben Burdaki kişilerle kese kalp atışı vesaire yakın olacağı için burda devam edeceğim
Canııımm benim tahmini 30 Temmuz gösteriyor uygulama pazartesi doktora gideceğim sanırım söyler tahmini doğum tarihini o zaman bi değişiklik olursa yazıcam sana şuan Temmuz grubundayımCanlar tabloyu yapıyorum bilgilerinizi gönderin gelsin
sat, tahmini doğum tarihi, kaçıncı çocuk gibi tabloya bakarak yazabilirsiniz
beni etiketlemeyi unutmayın gözümden kaçmasın
Ayyy bu dediğiniz tarih olsa keşke kızkardeşimin doğum tarihi ve aslan burcuBizde son adet tarihine göre tahmini doğum tarihini söylüyoruz. Tabi Bebek büyüdükçe vs. O değişiyor . Senin de 6.08.2025 gibi sanırım.
Her türlü
Yaş : 35Evet kızlarilk sayfada tabloda ihtiyaç olan bilgileri bilgileri beni etiketleyerek yazarsaniz yavaş yavaş tabloyu doldurmaya başlayalım
İnşallahAyyy bu dediğiniz tarih olsa keşke kızkardeşimin doğum tarihi ve aslan burcu
Evet önerebileceğiniz uygulama var mı bende bakarımİnşallahGebelik takibi için uygulamalar var. Belki biliyorsundur. Bazılarında tahmini doğum tarihi falan yazıyor. Hem bebeğin gelişimini takip etmek için de güzel oluyor.
Ben de şuan 3 uygulama varEvet önerebileceğiniz uygulama var mı bende bakarım
Tamam canım teşekkür ederimBen de şuan 3 uygulama var
happy mom (bunu silebilirim )
Gün gün gebelik ( bu hoşuma gidiyor. Önceki gebeligimde de kullanmıştım. )
Dr Banu çiftçi ( bu uygulamada artı olarak hafta hafta videolar falan var. Haftalık gelişimini anlatan. O yüzden hoşuma gitti)
Kızların önerdigi başka uygulama varsa ben de bakarım.
Gün gün gebelik iyidi.gecen hamileliğimde bende bunu kullanmistimEvet önerebileceğiniz uygulama var mı bende bakarım
Tekrar hoşbuldumHoşgeldin canımyaş, kaçıncı çocuk, son adet tarihi, tahmini doğum tarihi yazarsan listeye ekleyilim seni de kuzum
Kızlar boğazlarim şişmiş burnum tıkalı bana önereceğiniz meyve dışında birşey var mı?
Tamam canım ilk defa bu kadar gebeliğin erken döneminde hasta oldum sağolCanım geçmiş olsun. Bol su içmek, bol bol dinlemek ve her gün ılık duş almak toparlanmana yardımcı olacak..Doktora danışmadan hiçbir ilaç içme
Bağışıklığımız bu süreçte eskiye göre daha zayıf olacak, tam da salgın dönemi normal canım kaygılanma.. birkaç güne atlatırsın inşallah. Bol bol dinlen kendini yormaTamam canım ilk defa bu kadar gebeliğin erken döneminde hasta oldum sağol
İnşallah canım yaBağışıklığımız bu süreçte eskiye göre daha zayıf olacak, tam da salgın dönemi normal canım kaygılanma.. birkaç güne atlatırsın inşallah. Bol bol dinlen kendini yorma
ben hamilelik+ kullanıyorum hoşuma gidiyor o, ilk gebeliğimde de onu kullanmıştımİnşallahGebelik takibi için uygulamalar var. Belki biliyorsundur. Bazılarında tahmini doğum tarihi falan yazıyor. Hem bebeğin gelişimini takip etmek için de güzel oluyor.
Canım soğanı kes üstüne üstüne karanfil dik sık sekilde .başucuna yakın tut burnunu hemen acarKızlar boğazlarim şişmiş burnum tıkalı bana önereceğiniz meyve dışında birşey var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?