- 2 Şubat 2023
- 1.000
- 2.392
- 63
- 34
günaydın kızlarrr
özel hastanede devam etmeyi düşünenler için doğum teminatı sigortası vs yaptıran yaptırmayı düşünen var mı? benim gitmeyi düşündüğüm hastanelerin ikisi de bizde öyle paketler yok dediler. acaba sigortadan mı almak gerekir
Ben pregnom kullanıyorum eşim onu almis .ilk gebeligimde imom kullanmıştım ama onu bulamamisFolik asit olarak neye başladınız kizlar.bugun alayım diyorum bende
Ben başta folidevit kullandım simdi Solgar kullanıyorumFolik asit olarak neye başladınız kizlar.bugun alayım diyorum bende
Folik asit olarak neye başladınız kizlar.bugun alayım diyorum bende
Kızlar birde benim haşhaşlar iki tane imiş
Vifolic kullanıyorum. İçinde başka vitamin mineraller de varFolik asit olarak neye başladınız kizlar.bugun alayım diyorum bende
tam tahmin ettiğim gibiymiş ya. çok teşekkür ederim detaylı bilgilendirmen içinBen de ağustos ayında daha yeni tamamlayıcı sigorta satın aldım ama pko olduğum için düzensiz adetim var ne zaman gebe kalacağımı bilmediğimden doğum ve gebelik kapsamına almadan satın almış oldum. Ama özel hastanelerin doğum paketleri var on muayene ve doğumu ve bir de testleri kapsıyor olmadı öyle bir şey alırız. Keşke ağustosta satın alırken doğumu kapsayanı da alsamışım. Ama sigorta şirketleri gebe kaldıktan sonra gebeliği kapsayıcı satış yapmıyor.
Sigorta yaptırırken gebe olmama şartı var hatta birçoğu bir yıl süresi koyuyor. Sadece Anadolu Sigorta geçen yıllarda bir ay şartı koşmuştu. Geç kaldık yani. Şuan sadece doğum yapmayı düşündüğümüz hastaneden doğum paketi alabiliriz
ben folidoce kullanıyorum benFolik asit olarak neye başladınız kizlar.bugun alayım diyorum bende
Amin inşallah kızlar Allah razı olsunAmaninnnnm ikizmiiiii ayy super cifte suprizallah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim
Hayırlı olsun. İkiz annesi olarak şimdiden Allah yardımcın olsunKızlar birde benim haşhaşlar iki tane imiş
Yaaaa korkutmayin şimdiden tutustum zatenHayırlı olsun. İkiz annesi olarak şimdiden Allah yardımcın olsun
Aa hayırlı olsun, sağlıkla gelsinler inşallahKızlar birde benim haşhaşlar iki tane imiş
Folbiotic kullanıyorum ben de, içerikte folik asit miktarının 400 olmasına dikkat et ne alırsanFolik asit olarak neye başladınız kizlar.bugun alayım diyorum bende
Amin inşaallah bakalım hepimizinkiler inşallahAa hayırlı olsun, sağlıkla gelsinler inşallah
Şaka bir yana. İkiz annesi olmak çok çok güzel. Ama tabi ki çok çok yorucu.Yaaaa korkutmayin şimdiden tutustum zaten
Folic trio var kuzum bendeFolik asit olarak neye başladınız kizlar.bugun alayım diyorum bende
AnaaaaaKızlar birde benim haşhaşlar iki tane imiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?