- 22 Mart 2023
- 4.623
- 2.935
- 63
- 31
Parol içebilirsinKızlar emzirirken ağrı kesici olarak içebileceğimiz bir şey var midur ya
Ailem uygulamasinda ayin 25 inde yatacak gorunuyor benimMerhabalar doğum parası yattı mesajı geldi sistemde de görünüyor fakat bankaya gittim hesapta para yok dedi. Eylül 26 da yatmış gözüküyor sistemde böyle durumla karşılaşan var mı
Parol kullanıyordum benKızlar emzirirken ağrı kesici olarak içebileceğimiz bir şey var midur ya
Doğum desteğine nasıl başvurdunuz? E-devletten yapamadım, değişik bir rogram indirmemi o şekilde giriş yapmami istedi beceremedim. Başka bir başvuru yöntemi var mı?Merhabalar doğum parası yattı mesajı geldi sistemde de görünüyor fakat bankaya gittim hesapta para yok dedi. Eylül 26 da yatmış gözüküyor sistemde böyle durumla karşılaşan var mı
Merhaba benim bebek de düzeltişmiş 2 aylık olması gereken 1 aylıkBenim bebeğim Prematüre 8 aylık doğdu. Şu an 3.5 aylık olması gereken 2.5 5600 gram yeterli denildi. Benim anne sütü ama sadece. Sizinki ne kadarlık ?
Benimkide aynı şekil zayıf mama verdim ama bizde gram fayda etmedi bıraktım tekrar sadece anne sütü veriyorum şuan yineKızlar ben oğluma 2 aydır anne sütü veriyorum. Kendi persentiline göre normal sınırda da olsa en alt sınırda yer alıyor. Oğlumu gören biri olunca çok küçük , sen hiç yemiyor musun, zayıf gibi şeyler söylüyorlar. Bakınca benim de içim gitmeye başladı artık. Belki de sütüm tam olarak yaramıyor, günde bir kere mama versem toplar mı ? Hem mama hem anne sütü veren var mı? Günde kaç kere veriyorsunuz? Etkisini görmeye başladınız mı?
Acaba bazı bebeklerin bünyesi falan mı böyleBenimkide aynı şekil zayıf mama verdim ama bizde gram fayda etmedi bıraktım tekrar sadece anne sütü veriyorum şuan yine
E devlete doğum yardımı yazdım açılan sayfaya bilgilerimi girdimDoğum desteğine nasıl başvurdunuz? E-devletten yapamadım, değişik bir rogram indirmemi o şekilde giriş yapmami istedi beceremedim. Başka bir başvuru yöntemi var mı?
Bana normal geldi bilemiyorum amaMerhaba benim bebek de düzeltişmiş 2 aylık olması gereken 1 aylık
Günde tek seferlik 90 veya 120 vererek deneyebilirsin. Mamadan sonra tokluk hissi uzun olabilir sütünü sağmayı unutma emmeyince azalmasınAcaba bazı bebeklerin bünyesi falan mı böyle
Benimkinin boyu falan hepsi ideal, kilosu az
Benim sadece anne sütü aldığında kilo alımı az oldu sonra hem mama hem emme olarak devam ettim toparladı. Deneyebilirsin bence ama eğer normal aralıktaysa da kafana takma bence sağlığı yerinde olsun öncelikleKızlar ben oğluma 2 aydır anne sütü veriyorum. Kendi persentiline göre normal sınırda da olsa en alt sınırda yer alıyor. Oğlumu gören biri olunca çok küçük , sen hiç yemiyor musun, zayıf gibi şeyler söylüyorlar. Bakınca benim de içim gitmeye başladı artık. Belki de sütüm tam olarak yaramıyor, günde bir kere mama versem toplar mı ? Hem mama hem anne sütü veren var mı? Günde kaç kere veriyorsunuz? Etkisini görmeye başladınız mı?
Günde tek seferlik 90 veya 120 vererek deneyebilirsin. Mamadan sonra tokluk hissi uzun olabilir sütünü sağmayı unutma emmeyince azalmasın
Kızlar peki, gece yatmadan vermek mi mantıklı gündüz mü? Gece emmeleri de kıymetli diye okumuştum bi yerdeBenim sadece anne sütü aldığında kilo alımı az oldu sonra hem mama hem emme olarak devam ettim toparladı. Deneyebilirsin bence ama eğer normal aralıktaysa da kafana takma bence sağlığı yerinde olsun öncelikle
Ben hem sabah hem akşam veriyorum sürekli emziriyorum arada da mamayla destekliyorum doktoru bir aylıkken günde 4 5 kere altmışlık verebilirsin demişti ben o kadar vermiyorum emdiği için zaten o kadar almıyor ama mamayla desteklemeye başladıktan sonra kilo alımı gayet iyi gitmeye başladıKızlar peki, gece yatmadan vermek mi mantıklı gündüz mü? Gece emmeleri de kıymetli diye okumuştum bi yerde
Ya bi de benim bebiş ön sütü çok seviyor, ark süte gelince ağzından çıkarmaya başlıyor. İlk 10 dakika hızlı hızlı içiyor ağzından çıkarmıyor sonra beğenmiyormuş gibi şeyler yapıyor ,diğer memeye geçiriyorum güzelce emiyor yine. Arka sütü neden istemiyor anlamıyorum, sizde hiç böyle bi şey oldu muBen hem sabah hem akşam veriyorum sürekli emziriyorum arada da mamayla destekliyorum doktoru bir aylıkken günde 4 5 kere altmışlık verebilirsin demişti ben o kadar vermiyorum emdiği için zaten o kadar almıyor ama mamayla desteklemeye başladıktan sonra kilo alımı gayet iyi gitmeye başladı
Benim oğlum da çok kısa emiyor hala 10-15 dk emiyor hemen uyuyor ben diğer memeye geçmiyorum yatırıyorum 10 dk sonra doymadığı için tekrar istiyor alıp aynı memeyle devam ediyorumYa bi de benim bebiş ön sütü çok seviyor, ark süte gelince ağzından çıkarmaya başlıyor. İlk 10 dakika hızlı hızlı içiyor ağzından çıkarmıyor sonra beğenmiyormuş gibi şeyler yapıyor ,diğer memeye geçiriyorum güzelce emiyor yine. Arka sütü neden istemiyor anlamıyorum, sizde hiç böyle bi şey oldu mu
Gece uykuları uyanması nasıl bebişinin :)Benim oğlum da çok kısa emiyor hala 10-15 dk emiyor hemen uyuyor ben diğer memeye geçmiyorum yatırıyorum 10 dk sonra doymadığı için tekrar istiyor alıp aynı memeyle devam ediyorum
Saat kaç arası oluyorKızlar ne olur bir akıl fikir verin. Sizde de benzer durumlar var mı. Bebeğim akşamları ağla ağla bir hal oluyor. Kolik muhtemelen. 2aylık oldu. 3. Ayda geçer diye okuyorum. Çok zor. Kullanmadığım damla kalmadı.. Çaresiz zamanını bekliyor biliyorum. Ama geçmeyeceğndem korkuyorum. Atakta ritmik hareketler yapınca sıkıntı yok. Sırtı yere geldiği anda kıyamet kopuyorümit verici deneyimlerinizi paylaşn lütfenn
Saat kaç arası oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?