- 9 Mart 2021
- 801
- 1.636
- 63
- 29
D vitaminini başından beri kullanıyorum canım, demiri de geçen hafta kontrolde verdi başladım ayrıca bende de dökülme çok varKızlar doktorunuzun verdiği takviye vitamin dışında ekstra bişey kullanan var mı? Ben sadece haftada bir d vitamini kullanıyorum ama saçlarım aşırı dökülüyor. Demir hapına henüz başlatmadı . Temmuz grubundaki neredeyse herkes kullanıyor o yüzden merak ettim
karnın mı geriliyor ?Benim de oyle benim ikinci hamileligim ondan sanirim. Gece yatarken geriliyor cok cok erken basladi bunlar
Benim de asiri sacim dokuluyor. Doktorum demirin iyi dedi. Kabak cekirdegi ye bol bol belki cinkon dusuktur yukseltir dedi
Benim de bu gebeligimde ilk haftalarda bir hafta geriden geliyordu gec dollenme olabilir dedi doktorum sonra duzeldi. Bir kizim var onun hamileliginde de kizim hep iki haftaya yakin geriden geliyordu. Bir damarim tikaliymis ondan oldugu ortaya cikti detaylida. Ama hic bir sorun yasamadik gayet saglikli dogdu biraz zayif dogdu sonra toparladi. Yani geriden takip etse de sorun olmayabilir meraklanmayin
Yaa evet ama arkadasima vitamindeki form aktif form degil demis doktoru o kullanmaya devam etmis bir ay daha aradim ama doktoruma ulasamadim.
Demir bana vermedi doktorum ben gebelik oncesi kullaniyordum demirin iyi dedi. Normalde cok kabiz olurum sadece sidefer tablet kabiz yapmiyor gebelere uygunsa sorabilirsiniz doktorunuza
Teşekkür ederim biraz içimi rahatlattınız beta değerleriniz de yavaş mı ilerliyorduBenim de oyle benim ikinci hamileligim ondan sanirim. Gece yatarken geriliyor cok cok erken basladi bunlar
Benim de asiri sacim dokuluyor. Doktorum demirin iyi dedi. Kabak cekirdegi ye bol bol belki cinkon dusuktur yukseltir dedi
Benim de bu gebeligimde ilk haftalarda bir hafta geriden geliyordu gec dollenme olabilir dedi doktorum sonra duzeldi. Bir kizim var onun hamileliginde de kizim hep iki haftaya yakin geriden geliyordu. Bir damarim tikaliymis ondan oldugu ortaya cikti detaylida. Ama hic bir sorun yasamadik gayet saglikli dogdu biraz zayif dogdu sonra toparladi. Yani geriden takip etse de sorun olmayabilir meraklanmayin
Yaa evet ama arkadasima vitamindeki form aktif form degil demis doktoru o kullanmaya devam etmis bir ay daha aradim ama doktoruma ulasamadim.
Demir bana vermedi doktorum ben gebelik oncesi kullaniyordum demirin iyi dedi. Normalde cok kabiz olurum sadece sidefer tablet kabiz yapmiyor gebelere uygunsa sorabilirsiniz doktorunuza
Bende hergün hem d vitamini hem demir Hemde magnezyum kullanmaya çalışıyorum (hepsi düşük çıkmıştı benim) çalışıyorum diyorum çünkü çok ağır geliyor bulantı yapıyor birkaç günde bir içmeye karar verdim..Kızlar doktorunuzun verdiği takviye vitamin dışında ekstra bişey kullanan var mı? Ben sadece haftada bir d vitamini kullanıyorum ama saçlarım aşırı dökülüyor. Demir hapına henüz başlatmadı . Temmuz grubundaki neredeyse herkes kullanıyor o yüzden merak ettim
Lierac kullanmıştım ama yine çatlamıştı son ay. Bunda biooil ve incia aldım artık çatlayan çatlıyo umudumu kestim genetik heralde bu çatlama işleriKizlar goguslerim kasinmaya basladi sanirim catlayacak. Cabuk emilen kotu kokmayan killandirmayan yag/krem onerileriniz var mi? İlkinde cok catlagim oldu bunda bari artmasin.Google da Cok fazla oneri var kafam karistc
Evet yan yattigimda geriliyor gibi bir sey hissediyorumkarnın mı geriliyor ?
Beta sadece ilk sefer hamilemiyim diye baktim ikisinde de baska hic bakilmadi. Degerin ilerlemesi hakkinda bilgim yok maalesef. Baska bir doktora daha gorundunuz mu? Bir arkadasima da bir doktor ayni bu sekilde olumsuz seyler soylemisti sonra baskasina gitti hic bir sorun yok. Kiz cok uzulmustu cok istiyordu simdi 6 aylik masallah gayet iyilerTeşekkür ederim biraz içimi rahatlattınız beta değerleriniz de yavaş mı ilerliyorduDoktor mucize olması lazım düzelmesi için dedi. Kese şekli bebek çok mu küçük ve tuhaf
Yaa lierac cok ovuluyordu. İnciaya baktim kokusu nasil acaba kokuya cok hassaslastim dogal urunlerde badem yagi kokusu yogun oluyor oyle bisey var mi? İlk gebeligimde de nasilsa catlicam dedim ama bu sefer artmasin istiyorum denicemLierac kullanmıştım ama yine çatlamıştı son ay. Bunda biooil ve incia aldım artık çatlayan çatlıyo umudumu kestim genetik heralde bu çatlama işleri
Merhaba clexane iğneye rapor çıkardınız mıMerhaba canım ne kullanıyorsun ilaç olarak? Benim bugünden itibaren kademeli olarak düşürülüyor ilaçlarım. Estrofem bırakıyorum yarından itibaren içmiycem , deltacortril i de günde 1 e düşürmüştük yarından itibaren yarım içicem 1 hafta, 1 hafta da çeyrek içip onu da bırakıcam. Duphaston, progestan fitil 12. Haftaya kadar devam, clexane ve coraspin devam 7. Haftamdayım bu arada
Bende lierac ve shea butter aldım. Ama sanki shea butter daha uzun süre daha çok nemlendiriyormuş gibi hissediyorum aklıma geldikçe sürüyorum. Diğeri jel olduğu için çabuk kuruyor nemli hissetmiyorum ama herkes çok memnunLierac kullanmıştım ama yine çatlamıştı son ay. Bunda biooil ve incia aldım artık çatlayan çatlıyo umudumu kestim genetik heralde bu çatlama işleri
Shea butter nerden aldın aktar falan mıBende lierac ve shea butter aldım. Ama sanki shea butter daha uzun süre daha çok nemlendiriyormuş gibi hissediyorum aklıma geldikçe sürüyorum. Diğeri jel olduğu için çabuk kuruyor nemli hissetmiyorum ama herkes çok memnun
Trendyoldan aldım arifoğlunun çok kullanmam sanıyordum ama sevdim nemlendirmesiniShea butter nerden aldın aktar falan mı
Öyle bı gorunuyo ki anlamaman mümkün değilDegismez dimi yaaa bacak arasi bos gorunuyo dedi olsa gorunurdu dimi erkek anneleri ses verin gorunur dimibelli olsun artik kiyafetlere uzaktan bakip duruyorum
Benim de net degil bayramdan sonra detayliya denk geliyor orada kesinlesir artik
Yaa yavastan heyecanlanayim o zaman. Saglikla gelsinler insallah. Allah sizin de gonlunuze gore versin insallah. Kizim cok kiz kardes istiyor degisir belki diye soylemedim henuz.Öyle bı gorunuyo ki anlamaman mümkün değilne güzel ama bak sağlıkla gelsin bizde kıza hasret kaldık
Bende 10. haftaya kadar falan acayip bir mide yanması vardı sonra geçti. Bazı insanlarda mide bulantısı yerine mide yanması oluyormuş ilk trimesterda. Şimdi ancak soğanlı yada karabiberli şeyler yersem yanıyor.Merhaba güzel anne adayları bende umarım benide aranıza alirsiniz agustos ayı annesi olacağım inşallah ya arkadaşlar size bir şey soracağım mide yanmasi yaşamayan varmi aranızda bende hicbirsey yok
Belirti aramaktan helak oluyorum vallahi benimde 13.haftada geçti domates yiyince oluyordu benimde bu seferde hep acikiyorumBende 10. haftaya kadar falan acayip bir mide yanması vardı sonra geçti. Bazı insanlarda mide bulantısı yerine mide yanması oluyormuş ilk trimesterda. Şimdi ancak soğanlı yada karabiberli şeyler yersem yanıyor.
Ay buna bile hızlı mı diyolar yaKızlar selam bugün kontrolümüz vardı oğluşumuzu gördüko kadar çikolata yememe rağmen mışıl mışıl eller havada uyuyordu asla uyandıramadık çok şükür herşey yolundaymış. 16+1 deyiz bebek 5 gün önden gidiyor. Toplamda 4 kilo almışım doktorun tartısına göre çok hızlı gidiyorsun dedi aslında düzenli fitnessa da gidiyorum 3 haftadır ama kilo almama engel olmuyor tabi toplamda 10 kilo alırım diyodum maksimum ama öyle olmayacak galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?