2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
D vitaminini başından beri kullanıyorum canım, demiri de geçen hafta kontrolde verdi başladım ayrıca bende de dökülme çok var

karnın mı geriliyor ?

Teşekkür ederim biraz içimi rahatlattınız beta değerleriniz de yavaş mı ilerliyordu Doktor mucize olması lazım düzelmesi için dedi. Kese şekli bebek çok mu küçük ve tuhaf

Bende hergün hem d vitamini hem demir Hemde magnezyum kullanmaya çalışıyorum (hepsi düşük çıkmıştı benim) çalışıyorum diyorum çünkü çok ağır geliyor bulantı yapıyor birkaç günde bir içmeye karar verdim..

Kizlar goguslerim kasinmaya basladi sanirim catlayacak. Cabuk emilen kotu kokmayan killandirmayan yag/krem onerileriniz var mi? İlkinde cok catlagim oldu bunda bari artmasin.Google da Cok fazla oneri var kafam karistc
Lierac kullanmıştım ama yine çatlamıştı son ay. Bunda biooil ve incia aldım artık çatlayan çatlıyo umudumu kestim genetik heralde bu çatlama işleri

karnın mı geriliyor ?
Evet yan yattigimda geriliyor gibi bir sey hissediyorum
Teşekkür ederim biraz içimi rahatlattınız beta değerleriniz de yavaş mı ilerliyordu Doktor mucize olması lazım düzelmesi için dedi. Kese şekli bebek çok mu küçük ve tuhaf
Beta sadece ilk sefer hamilemiyim diye baktim ikisinde de baska hic bakilmadi. Degerin ilerlemesi hakkinda bilgim yok maalesef. Baska bir doktora daha gorundunuz mu? Bir arkadasima da bir doktor ayni bu sekilde olumsuz seyler soylemisti sonra baskasina gitti hic bir sorun yok. Kiz cok uzulmustu cok istiyordu simdi 6 aylik masallah gayet iyiler
Lierac kullanmıştım ama yine çatlamıştı son ay. Bunda biooil ve incia aldım artık çatlayan çatlıyo umudumu kestim genetik heralde bu çatlama işleri
Yaa lierac cok ovuluyordu. İnciaya baktim kokusu nasil acaba kokuya cok hassaslastim dogal urunlerde badem yagi kokusu yogun oluyor oyle bisey var mi? İlk gebeligimde de nasilsa catlicam dedim ama bu sefer artmasin istiyorum denicem

Merhaba clexane iğneye rapor çıkardınız mı

Bende lierac ve shea butter aldım. Ama sanki shea butter daha uzun süre daha çok nemlendiriyormuş gibi hissediyorum aklıma geldikçe sürüyorum. Diğeri jel olduğu için çabuk kuruyor nemli hissetmiyorum ama herkes çok memnun

Degismez dimi yaaa bacak arasi bos gorunuyo dedi olsa gorunurdu dimi erkek anneleri ses verin gorunur dimi belli olsun artik kiyafetlere uzaktan bakip duruyorum

Benim de net degil bayramdan sonra detayliya denk geliyor orada kesinlesir artik
Öyle bı gorunuyo ki anlamaman mümkün değilne güzel ama bak sağlıkla gelsinbizde kıza hasret kaldık

Öyle bı gorunuyo ki anlamaman mümkün değilne güzel ama bak sağlıkla gelsinbizde kıza hasret kaldık
Yaa yavastan heyecanlanayim o zaman. Saglikla gelsinler insallah. Allah sizin de gonlunuze gore versin insallah. Kizim cok kiz kardes istiyor degisir belki diye soylemedim henuz.

Bu benim 3.gebeligim ve biraz gobegim yagli oldugundan bol giyiniyorum 16. Hafta birden daha belirginlesti sizde durumlar ne merak ediyorum gerci 4 ay dolmak uzere ama 4 ay olup gobegi belli olmayan varmi bende gizlemek istiyorum olmuyor

Ben 18. haftaya girdim bugün. Henüz karnım çıkmadı gibi ama pantolonlarımın üst düğmesi kapanmıyor o ayrı konu

Merhaba güzel anne adayları bende umarım benide aranıza alirsiniz agustos ayı annesi olacağım inşallah ya arkadaşlar size bir şey soracağım mide yanmasi yaşamayan varmi aranızda bende hicbirsey yok

Merhaba güzel anne adayları bende umarım benide aranıza alirsiniz agustos ayı annesi olacağım inşallah ya arkadaşlar size bir şey soracağım mide yanmasi yaşamayan varmi aranızda bende hicbirsey yok
Bende 10. haftaya kadar falan acayip bir mide yanması vardı sonra geçti. Bazı insanlarda mide bulantısı yerine mide yanması oluyormuş ilk trimesterda. Şimdi ancak soğanlı yada karabiberli şeyler yersem yanıyor.

Bende 10. haftaya kadar falan acayip bir mide yanması vardı sonra geçti. Bazı insanlarda mide bulantısı yerine mide yanması oluyormuş ilk trimesterda. Şimdi ancak soğanlı yada karabiberli şeyler yersem yanıyor.
Belirti aramaktan helak oluyorum vallahi benimde 13.haftada geçti domates yiyince oluyordu benimde bu seferde hep acikiyorum

Kızlar selam bugün kontrolümüz vardı oğluşumuzu gördük o kadar çikolata yememe rağmen mışıl mışıl eller havada uyuyordu asla uyandıramadık çok şükür herşey yolundaymış. 16+1 deyiz bebek 5 gün önden gidiyor. Toplamda 4 kilo almışım doktorun tartısına göre çok hızlı gidiyorsun dedi aslında düzenli fitnessa da gidiyorum 3 haftadır ama kilo almama engel olmuyor tabi toplamda 10 kilo alırım diyodum maksimum ama öyle olmayacak galiba

Ay buna bile hızlı mı diyolar ya ne güzel işte her ay 1 kilo ne istiyolar bunlar bizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…