Ahaha bizimkiler hep kız istiyorduAaa bana da dün aynısı oldu. Cinsiyet kız. Annem telefonda dedi ki 20. Haftada değişebilirmiş. Yok dedim gözümle gördüm bacak arası açıktı. OLSUN dedi. Dedim ki olsun derken? Sonra daha iyi bu devirde falan dedi ama yani annem gibi bir kadından beklemediğim bir tepkiydi öyle eski kafalı da değil sanıyordum tuhaftı ama ne diyebilirsin ki yani.
Ben kimseyi üzmek için gidip buraya yazmadım psikopat değilim asla öyle bir düşünceyle yazman hele ki hamile bir kadını asla üzmek istemem sitede yazdığınız hiçbir şey silinmiyormuş zaten kendi sorunlarımla uğraşıyorum bir de üstüne burdaki insanları üzdğğüm için vicdan azabı çektim bir gün boyunca görmezden gelirseniz sevinirim hakkınızı helal edin iyi akşamlarYaşadığınız şeye kalbim acıdı gercekten cok üzüldüm cok zor ama neden tutup da buraya yazıyorsunuz ben sahsen okurken cok endiselendim, hala da yazıyı kaldırmamissiniz
Benimde kaybım var ama senin kadar büyük değildi 2 aylıktı ve doğum yapmadım genel anestezi ile kürtaj oldum.Ben kimseyi üzmek için gidip buraya yazmadım psikopat değilim asla öyle bir düşünceyle yazman hele ki hamile bir kadını asla üzmek istemem sitede yazdığınız hiçbir şey silinmiyormuş zaten kendi sorunlarımla uğraşıyorum bir de üstüne burdaki insanları üzdğğüm için vicdan azabı çektim bir gün boyunca görmezden gelirseniz sevinirim hakkınızı helal edin iyi akşamlar
Görüntü net değil. Ama erkeğe benzettim sağlıkla gelsin.
hadi inşallah haberlerini bekliyorum yaz mutlakaYaren007 Çooooook teşekkür ediyorum. Dönüş için inşallah hayırlısı ile. İki kızım var. Bu da erkek olsun sağlıklı olsun
21-22 . Haftalardan bir gün için ben de özelden randevu alacağımSelam kızlar detaylı ultrason için gün alan, alabilen var mı? Ben izmir'deyim. Devlette detaylı ultrason yapan yer bulamadım resmen aşırı saçmalık. Şehir hastanesini aradım defalarca cevap vermiyorlar. Dokuz Eylül üniversitesinde bir hoca buldum nispeten ozellere göre fiyatı daha uygun ona da randevu bulmak başlı başına dert hep dolu diyor bütün randevuları.
İlk gebeliğimde yaptirdigim yere gideceğim ben de fiyatı 6000 TL. 21. Hafta için randevu alacağım pazartesi günü inşallahsizler ne yaptınız?
Bende özelde yaptıracağım çoğu kişi devlette bulamadığından özele gidicek el mahkum21-22 . Haftalardan bir gün için ben de özelden randevu alacağım
Tabikihadi inşallah haberlerini bekliyorum yaz mutlaka
Çok geçmiş olsun ama bu sorunun cevabını burada da bulamazsın mutlaka ilgili hekime gidip tahlil yapman gerekli, muhtemelen kan değerlerinde düşüş vardır. Ferittin, demir gibi ...Selam anneler çok büyük bi sorunum var, yardımcı olabilecek olan varmı
15 haftalık hamileyim. Ayakta 4-5dk sabit durduğumda bayılcak gibi oluyorum. Bacaklarımdan ellerimden can gidiyo ve titreme hissi oluşuyor. Ve başım çok dönmeye başlıyor. Kalbim çok hızlı atmaya başlıyor sanki maraton koşmuşum gibi. Yüzüm kireç gibi bembeyaz oluyor. Bu tokken ve bol bol su içmene rağmen oluyor. 2 aydır alışverişe bile gidemiyorum. Dışarı çıkıp dolaşamıyorum bile. Gerçekten evde yemek yaparken otura otura yapıyorum. Ve bu olay arada değil her ayakta durduğumda oluyor (birkaç dakika). Bunun nedeni nedir anlamadım? Allah aşkına bi önerinir varmı? Kalp hastalığımı bu?
Tansiyonunu olcuyor musun? Tansiyonun dusuyor gibi bana da bir kere oldu korkmustum aniden bunlari yasadim tansiyonim 5 falandi. Muhtemelen bir degeriniz eksik en kisa zamanda tahlil yaptirin ihmal etmeyin lutfenSelam anneler çok büyük bi sorunum var, yardımcı olabilecek olan varmı
15 haftalık hamileyim. Ayakta 4-5dk sabit durduğumda bayılcak gibi oluyorum. Bacaklarımdan ellerimden can gidiyo ve titreme hissi oluşuyor. Ve başım çok dönmeye başlıyor. Kalbim çok hızlı atmaya başlıyor sanki maraton koşmuşum gibi. Yüzüm kireç gibi bembeyaz oluyor. Bu tokken ve bol bol su içmene rağmen oluyor. 2 aydır alışverişe bile gidemiyorum. Dışarı çıkıp dolaşamıyorum bile. Gerçekten evde yemek yaparken otura otura yapıyorum. Ve bu olay arada değil her ayakta durduğumda oluyor (birkaç dakika). Bunun nedeni nedir anlamadım? Allah aşkına bi önerinir varmı? Kalp hastalığımı bu?
Dokrorunuza sorun ve yönlendirmesi ile hareket edin. Çok normal değil.Selam anneler çok büyük bi sorunum var, yardımcı olabilecek olan varmı
Bende ipl degil de lazer cihazi var. Kullanmayi biraktim ama hamilelikte kullanmamamiz gerektigini biliyorum.Selam kızlar bir sorum olacak amaevinde ıpl cihazı olup hamileliğinde kullanmaya devam eden var mı ? Ben kullanmıyorum ama normalde çene bölgem için kullanıyordum.. doktoruma sormayı da unuttum açıkçası. Merak ettim belki kullananız vardır
İnternette kesinlikle kullanmayın diyor ya. Bir de bizim progesteronlar şuan yüksek olduğu için kıl kökü yine güçlenecekmiş bir faydası olmuyormuş. Benim de aklımda. Bi rütuş çeksem harika olacak ama bebeğe zararı olur diye yapmıyorumSelam kızlar bir sorum olacak amaevinde ıpl cihazı olup hamileliğinde kullanmaya devam eden var mı ? Ben kullanmıyorum ama normalde çene bölgem için kullanıyordum.. doktoruma sormayı da unuttum açıkçası. Merak ettim belki kullananız vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?