Benimde gözümü o korkutuyor açıkçasıOh oh valla cok rahatladım ya
Ama bi yönden de şimdiden böyleyse ileriyi düşünemiyorum
Evet bu preklamsi evetBende İlk gebeligimde preklamsi gecirdim kilo aldigimi saniyordum 60 kilodan 85 e cikmistim .megersem hepsi ödemmiş cekirdekler tuzlular sekerli yaglilar yedim dr. doguma kadar fark etmedi .kilo deyip gecistirdi bende ilk gebelik aceligime denk geldi anlamadim .isin ciddiyetini sonradan anladim o yuzden gebe diyetisyeniyle devam edip ekmegi bile tuzsuz yiyip odem atmak icin yuruyus yapin hareketsiz kalip masa basi calisiyordum oturdugum icin ayaklarim balon olmusti hemen sisiyordum 37 den 40 a cikmisti ayaklarim
Ayağa kalktığınızda mesela mutfakta is yaparken vs. Kafanızı öne doğru eğildiğinizde mi oluyor yoksa duz dururken de yaşıyor musunuz? Mide bulantısı ve kulak çınlaması va. Oluyor mu ? Tansiyonla birlikte vertigo atağı da olabilir.En son geçen hafta kan verdim, sabah doktorumla konuştum kan değerlerin iyi dedi. Hiçbirşey anlamadım ya. Tansıyonum düşüyor evet ama her ayağa kalktığımda bunun olması çok garip değilmi? Ben doğurana kadar oturacakmıyım sürekli? Sinirlerim bozuldu
Canım bende aynı doktora gittim benim bebeğin eşi assagida rahim agizna çok yakın.bende çok fazla yorulmamaya çalışıyorum ayakta kalınca yürüyünce dahada siddetleniyor birde kabızlık varsa oda çok etki ediyor.ben kabızlıktan mahvoldum yeni yeni çıkmaya başladım oda fitille.Merhaba kızlar.
Bu iki gündür vajinamda sanki baskı ve batma hissediyorum çarşamba günü kontrolüm var ama tedirgin oldumyaşayan varmı?
Ah canım bende aynıyım konusurken mutfakta bişeyler yaparken nefesim yetmiyo yemek yerken bile yetmiyorBenimde gözümü o korkutuyor açıkçasıdaha 250 gram minicik bir şeyken böyleyse 3 kiloyken kalkamayız kanama yoksa sıkıntı yoktur mottosuyla ilerleyip korkumu silmeye çalışıyorum bu baskı hissiyle ilgili sizde var mı bilmiyorum ama kendimi ağırlaşmış hissediyorum bazen merdiven çıktıktan sonra nefes nefese falan kalıyorum
Hadi ya cok gecmiş olsun.Canım bende aynı doktora gittim benim bebeğin eşi assagida rahim agizna çok yakın.bende çok fazla yorulmamaya çalışıyorum ayakta kalınca yürüyünce dahada siddetleniyor birde kabızlık varsa oda çok etki ediyor.ben kabızlıktan mahvoldum yeni yeni çıkmaya başladım oda fitille.
Kız tövbe haşa 4,5-5 aylık değil 8 aylık falan mı hamileyiz kendimizden gizliAh canım bende aynıyım konusurken mutfakta bişeyler yaparken nefesim yetmiyo yemek yerken bile yetmiyor
Ah neler deniyorum aklın şaşar ama işte kroniklesmis olup birde üstüne hamilelik gelince dahada beter oldu.ewet çoğu kişide olabilir ağrılar eğer bendeki sorunlar yoksa korkma sakin Allah'ın izniyle birşey olmaz.Hadi ya cok gecmiş olsun.
Kabızlık için sabah aç karnına kuru kayısı üstüne sıcak su için hergün yapın cok iyi geliyor. Suyu ihmal etmiyorsunuz tabi.
Benim kabızlık veya eşte sıkıntı yok ama oldu yinede normalmiş demek çoğu kişi yaşayınca.
Bişeyler ters gidiyo bizde galibaKız tövbe haşa 4,5-5 aylık değil 8 aylık falan mı hamileyiz kendimizden gizli
Amin inşallah canım.Ah neler deniyorum aklın şaşar ama işte kroniklesmis olup birde üstüne hamilelik gelince dahada beter oldu.ewet çoğu kişide olabilir ağrılar eğer bendeki sorunlar yoksa korkma sakin Allah'ın izniyle birşey olmaz.
Ay benimde benimdeBişeyler ters gidiyo bizde galibabenim ayak bileğim şişyo bide cok erken bunun içinde
Bişeyler ters gidiyo bizde galibabenim ayak bileğim şişyo bide cok erken bunun iç
Allah korusun ama bende de durumlar farklı değil sabah kalktım karnım resmen 7 aylık. Dikkat ediyorum da bu sene kanaması olmayan ve bu şişlik konusunda problem yaşamayan çok az kişi var. geçen kuzenime gittim onunla da aramızda 20 gün falan var o benden de beter olmuş şişlik ve nefes alma konusunda. Rabbim bizleri ve evlatlarımızı korusun sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.Bişeyler ters gidiyo bizde galibabenim ayak bileğim şişyo bide cok erken bunun içinde
Ya şovmu bu bebekler nazlımı cıktı tüp bebek le 8. Senemde 6. Denememde oldu diyemi acabaAy benimde benimdeuzun çoraplarımı lastikleri ayağımın üstüne gelecek şekilde katlayıp giyiyorum yoksa lastik kesiyor hahshshssh şey bizimki biraz şov bu kadar olmaz
Âmin canım âmin bunların da mutlaka yaşadığımız zamanla bir ilgisi vardır ne eskisi gibi.Allah korusun ama bende de durumlar farklı değil sabah kalktım karnım resmen 7 aylık. Dikkat ediyorum da bu sene kanaması olmayan ve bu şişlik konusunda problem yaşamayan çok az kişi var. geçen kuzenime gittim onunla da aramızda 20 gün falan var o benden de beter olmuş şişlik ve nefes alma konusunda. Rabbim bizleri ve evlatlarımızı korusun sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Canım kontrolden çıktım kasilma vardı dinlenmemi söyledi ara ver işlere dedi.. birde magnezyumu mutlaka almamı söyledi.. sende kendini dinlenmeye al benceBende dün biraz temizlik yaptım ondan oldu belkide.
Lütfen doktordan sonra banada yazın
Ay hadi ya tamam canm dinlenicem cok gecmiş olsun sanada.Canım kontrolden çıktım kasilma vardı dinlenmemi söyledi ara ver işlere dedi.. birde magnezyumu mutlaka almamı söyledi.. sende kendini dinlenmeye al bence
Adet tarihine göre farklı usg değerlerine göre farklı çıkabilir kızımda iki hafta ileriden gidiyordu adete göre öndeydi bazıları geriden gelebilir bunlar normal şeyler endişe etmeyinMerhaba arkadaşlar 2li test sonucum temiz gelmişti <1:10000 doktor 3lü test de yaptı ve biyokimyasal risk 1:315 doktor çok küçük bir risk aman aman bir şey değil diyor fakat doktordan sonra raporda fark ettim test yapılan gün usgye göre gebelik haftası 15+6 ama raporda gebelik haftası 16+6 yazıyor verileri sisteme geçirirken hata yapmış olabilirler mi haftalara göre referans değerleri var sonuçta bu bir haftalık fark sonucu etkilemiş midir ne diyorsunuz ?
Adet tarihi ve usg farkı evet normal ondan bahsetmiyorum test için kan verdiğim ve ölçümlerin yapıldığı gün ne adet tarihine göre ne de usgye göre asla 16+6 değil 3 lü test hesaplamak için verileri sisteme girerken 15+6 yerine 16+6 diye yanlış mı yazdılar acaba diye merak ettim trsomi21 için gebelik haftasının doğru belirlenmesi önemli diye araştırdım yine de yanıtınız için teşekkür ederimAdet tarihine göre farklı usg değerlerine göre farklı çıkabilir kızımda iki hafta ileriden gidiyordu adete göre öndeydi bazıları geriden gelebilir bunlar normal şeyler endişe etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?