- 28 Kasım 2022
- 888
- 2.030
- 43
Evet canım 2. Kız. Doğal olarak insan isteyebiliyor olmayanı ama kız kardeşi olursa yoldaş olur diye de zaten çok istiyordum onu da. Senin durumda olsam demek annem ne dicekti hahah2. Çocuk mu belki 2.de kızsa bu şekilde tepki vermiştir diye umuyorumbenim 4. De erkek olduğu için kendime OLSUN temennisinde buluyorum çünkü ister istemez
Canım bizde de öyle erkek öyledir böyledir gibi bir özelliği yok, sadece annemler kız kardeşler, ben de öyle iki kız kardeş olunca doğal olarak insan çocuk yaparken hadi bir de erkek olsun diyebiliyor ama doğduktan sonra allah ne verdiyse insan diyor ki hiçbir başka bebeğe değişmem, öyle bir sevgi. Tek derdimiz bu olsunAhaha bizimkiler hep kız istiyordukız bebek sevmedik uzun zamandır diye.. eşimle bende kız istiyorduk ama oğlumuz olacak. Sağlıklı olsunda cinsiyetin ne önemi var
Diğer arkadaşların yorumuna katılıyorum kalbini ferah tut, doktorlarınız her şeyi görebiliyor zaten ortalama 200 gr olan bir bebeğimiz var ve tabiki baş aşağı da durabilir. Doktor bebeğe gelen kan akışına bakıyor, erken doğum riskine bakıyor. Sorun olsa söylerdiKızlar selam ben de pazartesi günü 3 hafta aradan sonra kontrole gittim. Bebeğimin gelişimi 1 hafta öne geçmiş çok şükür her şey yolunda görünüyor. Yalnız bebek baş aşağı duruyordu kafası rahim ağzı tarafındaydı doktor bir yorum yapmadı ama çıktıktan sonra annem o iyi bir şey değil dediği için anksiyete oldum. İşim çok stresli ve yorucu bu durumun olumsuz bir şeye dönüşmesinden kaygılanıyorum
Bacak agrisi benim var ama fitik vuruyor ondan oldugunu dusunuyorum. İlk gebeligimde gece aniden uyandiran bacak agrisi oluyordu o tarz biseyse kesinlikle magnezyumdan.bacak agrisi yasayan varmi acaba dun gece agridan zor uyudum bide detayli icin en iyi hafta 22 mi ?
Benim dokrorum 21. ve 22. haftalar iyi olur dedi.bacak agrisi yasayan varmi acaba dun gece agridan zor uyudum bide detayli icin en iyi hafta 22 mi ?
Ben hiç konusmadım ama benimde oluyor. En başından beri vardı pek sorun etmedimKizlar hamilelikte sarimsi akinti normal mi? Forumda cok fazla kisi yasamis ama bilemedim doktoruyla bu konuyu konusmus biri var mi?
Ben detaylı ultrasondan sonra başlamayı düşünüyorumKızlar iyi geceler. Bebek için alışverişe kaçıncı haftada başlamalıyız? İlk öncelik neler almalıyız
Aileden kimse bilmediği için muallaktayim yaz çocuğum hiç olmadı hepsi Mart nisan.. ilk etapta normal yeni dogan giydirip 1 2 haftanın ardından direk kısa kol bacak tulum mu giydirilir ona göre mi almam gerekiyor diye kafa yoruyorum ama karar veremiyorum ben çok fazla alışveriş yapmıyorum zamanı geldikçe alma taraftarıyım ihtiyaç dahilinde.. çocuk sayısı 4 olunca evdeki kalabalık yeterli geliyor ne kadar az eşya o kadar iyiKızlar iyi geceler. Bebek için alışverişe kaçıncı haftada başlamalıyız? İlk öncelik neler almalıyız
Ben Temmuz gibi alirim diye dusunuyorum. Hamilelik uygulamalarinda ornek listeler var, acikcasi onlara bakarim diyorum.Kızlar iyi geceler. Bebek için alışverişe kaçıncı haftada başlamalıyız? İlk öncelik neler almalıyız
Canim hiiiiic endişe etme hatta son haftalarda Allah'ım baş aşağı dönsün diye dua etcezKızlar selam ben de pazartesi günü 3 hafta aradan sonra kontrole gittim. Bebeğimin gelişimi 1 hafta öne geçmiş çok şükür her şey yolunda görünüyor. Yalnız bebek baş aşağı duruyordu kafası rahim ağzı tarafındaydı doktor bir yorum yapmadı ama çıktıktan sonra annem o iyi bir şey değil dediği için anksiyete oldum. İşim çok stresli ve yorucu bu durumun olumsuz bir şeye dönüşmesinden kaygılanıyorum
Bacak ağrısına bir şey diyemeyeceğim kuzum ama genelde magnezyum eksikliğinden kaynaklandığını biliyorum. Yatmadan muz yebacak agrisi yasayan varmi acaba dun gece agridan zor uyudum bide detayli icin en iyi hafta 22 mi ?
Normal canım kötü koku kaşıntı ve yeşil akıntı varsa o zaman endiselenmeknlazimm akıntının rengi biraz değişiyor gebelikte ben ilk gebeligimde çok takilmistim buna ama hiç sorun çıkmadı bunda da olunca haaa demek ki gebelikte böyle oluyor dedimKizlar hamilelikte sarimsi akinti normal mi? Forumda cok fazla kisi yasamis ama bilemedim doktoruyla bu konuyu konusmus biri var mi?
Canim devami olmayan kasılmalar ve ağrısız kasılmalar normal. Hiç bir sorun olmaz. İçin rahat olsun ben 80 kilo annemi kaldırdım indirdim 1 tabi onerdigim.icin söylemiyorum ama olacağı varsa oluyor genelde olacağı yoksa bu tür minik rahatsizliklar geçer ve her şey yoluna girerArkadaşlar merhaba bı sorum olacaktı dün özel bölge agdaya gitmiştim o an acıyla kendimi kastm galiba karnım göbek deliğimin olduğu yerde top gibi toplandı gibi oldu dört beş saniyelik bı sorun olurmu yaşayan oldu mu acaba korkuyorum
Çok teşekkür ederimCanim devami olmayan kasılmalar ve ağrısız kasılmalar normal. Hiç bir sorun olmaz. İçin rahat olsun ben 80 kilo annemi kaldırdım indirdim 1 tabi onerdigim.icin söylemiyorum ama olacağı varsa oluyor genelde olacağı yoksa bu tür minik rahatsizliklar geçer ve her şey yoluna girer
Ben hiç konusmadım ama benimde oluyor. En başından beri vardı pek sorun etmedim
Yaa o zaman normal. Doktorum monurol verdi kasinti yanma olursa kullan enfeksiyon tabani olusmasini istemeyiz dedi. Kasinti yanma yok ama akintidan emin olamadim bosuna da ilac kullanmak istemedim. Sagolun kizlarNormal canım kötü koku kaşıntı ve yeşil akıntı varsa o zaman endiselenmeknlazimm akıntının rengi biraz değişiyor gebelikte ben ilk gebeligimde çok takilmistim buna ama hiç sorun çıkmadı bunda da olunca haaa demek ki gebelikte böyle oluyor dedim
Benim kizim haziran ortasinda dogdu. Ama asiri sicaklar yoktu tabi simdi agustos olacak. Evim de serindi pisik vs olmadi. Ama ilk dogdugu gunler uzun kollu penye zibin giydirmistik yeni dogan cok usur derler. Kontrollu bir sekilde devam edicem bir kac gun uzun kollu giydiririm sonra ince muslin takimlara gecerim gibi.Kızlar iyi geceler. Bebek için alışverişe kaçıncı haftada başlamalıyız? İlk öncelik neler almalıyız
Benim vardı sonra fazlalaştı ve pütürlü oldu mantar yani. Fitil verdi 2 tane kullandım geçti şükürBen hiç konusmadım ama benimde oluyor. En başından beri vardı pek sorun etmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?