2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Kızlar dün kontrolüm vardı. Aklıma geldi sordum nstde ayrıca ücretliymiş yaa🫣650 tl dedi. Zaten özelde bi dünya para veriyoz. Doğumda pahalı nstye almasaydınız bari vicdansızlar🥹

Benimde oldu bir kaç sefer, tansiyon kontrol edin, tansiyon normalse, gebelik süresince normal karşılanıyır 😊
Benim tansiyonum genelde düşüyor. Tuzlu ayran içtiğim de kendime anca geliyorum. Ben doktora görünmedim canım Google'dan araştırdım gebelikte normalmiş diyorlar burun kanamaları

Hep açım :işsiz: şimdiden 8 kilo aldım. Yemeden nasıl durucam. Tek açlığımı bastıran şey et. Onu da bayıla bayıla yemiyorum. Sabah haşlanmış 2 yumurta yedim zeytin peynir.
Yedikçe kudurmuş gibi daha çok acıkıyorum.
İnsülin direnci vardı da bende yine hortladı galiba. Bebeğin suyu normal ama. 14 mayısta şeker yükleme var. İnş şeker çıkmaz :110:

Hep açım :işsiz: şimdiden 8 kilo aldım. Yemeden nasıl durucam. Tek açlığımı bastıran şey et. Onu da bayıla bayıla yemiyorum. Sabah haşlanmış 2 yumurta yedim zeytin peynir.
Yedikçe kudurmuş gibi daha çok acıkıyorum.
İnsülin direnci vardı da bende yine hortladı galiba. Bebeğin suyu normal ama. 14 mayısta şeker yükleme var. İnş şeker çıkmaz :110:
Ben o kadar çok yemiyorum ama yine de 12 kilo aldım😅 şuan ilk kızımı doğurduğum kilodayım, daha 3 ay var hakkımda hayırlısı🥲

Ben o kadar çok yemiyorum ama yine de 12 kilo aldım😅 şuan ilk kızımı doğurduğum kilodayım, daha 3 ay var hakkımda hayırlısı🥲

Bende 10 kiloyu gördüm sabah🙈

Bi 10 kilo da benden 🙈 doyma hissimi kaybettim sanki o kadar açım ki

Ayy kızlar iyi ki varsınız sabah tartıldım bi 9 kilo da benden valla moralim bozulmuştu yerine geldi yalnız değilmişim :KK48: minik bebolarımız öğütücü gibi maşallah 😁

Bi 8 kiloda benden kızlar ve bu kiloyu üç ay falan almadım sonra bir hafta stabil sonra bi anda birer ikişer alındı. Ya bu hamilelik ne garip. Reflü yemeklerden sonra başladı artık azıcık yemem lazım sık sık acıkıyorum felaket tatlı istiyor canım gözüm dönüyor resmen ve acayip derecede kabız oluyorum dünde hemoroid ağrısı başladı kocaman olmuş bayağı ağrıyor yarın hastaneye gideceğim. Beslenmeye dikkat etmek lazım ama nerdeee çiğ sebze meyve yediğim anda midem davul gibi oluyor kızım bi dk durmuyor midem şişince çocuğa baskı oluyor galiba. Bizde kızımıza Melis koyacağız. (Zeynep, ipek, inci düşündük) bu haftaya kadar hareket pek hissetmiyordum ama bu hafta çoştu resmen geçen çok kuvvetli iki tekme ile yerimden zıpladım ilerisini düşünemiyorum.

Bi 8 kiloda benden kızlar ve bu kiloyu üç ay falan almadım sonra bir hafta stabil sonra bi anda birer ikişer alındı. Ya bu hamilelik ne garip. Reflü yemeklerden sonra başladı artık azıcık yemem lazım sık sık acıkıyorum felaket tatlı istiyor canım gözüm dönüyor resmen ve acayip derecede kabız oluyorum dünde hemoroid ağrısı başladı kocaman olmuş bayağı ağrıyor yarın hastaneye gideceğim. Beslenmeye dikkat etmek lazım ama nerdeee çiğ sebze meyve yediğim anda midem davul gibi oluyor kızım bi dk durmuyor midem şişince çocuğa baskı oluyor galiba. Bizde kızımıza Melis koyacağız. (Zeynep, ipek, inci düşündük) bu haftaya kadar hareket pek hissetmiyordum ama bu hafta çoştu resmen geçen çok kuvvetli iki tekme ile yerimden zıpladım ilerisini düşünemiyorum.
Zaman geçtikçe hareketleri iyice sertleşiyor 😂

Kızlar ben pazartesi günü İstanbul Sadi konukta detaylı ultrasona girdim ancak doktorum hem gereksiz hastalık bilgileri vererek beni daha çok telaşlandırdı hem de doğru düzgün açıklama yapmadan baktı geçti ve de kalbi görünmüyor tekrar gel dedi. Ben pek memnun kalmadım açıkçası İstanbul Avrupa yakasında detaylı ultrason baktırabileceğim tavsiye edeceğiniz doktor var mı acaba? Zaman geçmeden de gitmek istiyorum yardımcı olur musunuz?
merhaba yorumunuza tesadüfen denk geldim. ben de cuma günü doktorumun tavsiyesiyle prof dr. ali ekiz'e gittim. bu kadar ilgili ve bu kadar iyi bir doktora hayatım boyunca gitmedim sanırım. o kadar memnun ayrıldım ki. googledan yorumlarına bakmanızı tavsiye ederim. nakit 6000 tl ücret ödedim her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlattı. kendisi perinatolog zaten riskli gebeliklere de bakıyormuş. canı gönülden tavsiye ederim

Back
X