2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
32 de çalışabilir raporu alıyoruz. Zaten yaz tatilinde boşa gidecek çalışabilir alın seminer dönemi online olsa da yüzyüze olsa da 37. Haftaya kadar resmi olarak çalışıcaz. 37 de mecburen izne ayırıyorlar. 37 ile 40 hafta arası doğum olacak. Henüz belli değil. Doğum olduğu haftadan itibaren kalan 8haftaya 5 hafta ekleyecekler gebeyken çalışıyor göründüğümüz için. Tahminen ağustosun ilk haftası doğursak kasım başı çalışmaya başlamamız lazım yaklaşık olarak. Eğer yasa geçmezse :KK17: Rapor almak da zor ve hak gerçekten ama 6 aylık olmadan da çalışmak insani değil. Allah yardımcımız olsun
Ben 4 ay ücretli sonrasında 6 ay ücretsize çıkıcam büyük ihtimal. Benim çocuğuma bakacak kimse yok. Ben bir bakıcı ayarlamak da istemiyorum.. umarım yasa çıkar 🤲🏻

Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız ☺️ benimde aynı böyle bir resmim var göbeğim bu şekilde görünüyor o an🥲
Yine bende bebegin hareketlerine daha iyi hissedip gördüğüm için sırtüstü yatıyorum genelde🙈 yan yatınca olmadıgını fark ettim dahada rahatladım
Bana doktorum sırt üstü değil artık bundan sonra sadece yan yatıcaz dedi bilginize 😊

Fikren 1 gece kalinacaksa 1 gecelik 1 pijama yeterli ama tedbir sevenlerdenseniz arttırılabilir 😅2 gece kalinacaksa 1 gecelik 2 pijama takımı taraftarıyım 🤣 zaten sabahlık da bir tane bulunacağı için hirkaya ekstraya ihtiyaç yoktur derim 🤣

Ben 1 gecelikli sabahlıklı takım 2 alt üst pijama takımı koyucam canım kısa kollu olucak benimkiler sabahlıkları var diye ekstra hırka koymam.
Bana arkadaşım verdi sabahlıklı gecelik giymek nasip olmamış doğumda çok ağrısı vs olmuş 1 tane uzun kollu aldım lcwden bi tane de kısa kollu sabahlıklı aldım mı yeter sanırım o zaman canım 🤗🥰
Şimdilik bi tane e bebekten emzirme atleti aldım ama daha denemedim en büyük bedeni aldım zaten 🫠
Ay aklınıza gelen varsa yazın sorun bilgilenelim biz de 😋😋

Bana arkadaşım verdi sabahlıklı gecelik giymek nasip olmamış doğumda çok ağrısı vs olmuş 1 tane uzun kollu aldım lcwden bi tane de kısa kollu sabahlıklı aldım mı yeter sanırım o zaman canım 🤗🥰
Şimdilik bi tane e bebekten emzirme atleti aldım ama daha denemedim en büyük bedeni aldım zaten 🫠
Ay aklınıza gelen varsa yazın sorun bilgilenelim biz de 😋😋
Bende 1 emzirme sütyeni 1 emzirme atleti alıcam yeter☺️

Yaren007 Yaren007 Canım Merhaba nasılsın sana bir sorum olacaktı. Senin de önceki gebeliğinde bebeğin suyu fazla olduğunu söyledin. Bebeğin suyu fazla olduğu için senin de karnın ayından fazla büyük görünüyor muydu? Bir de bebek daha çok kilo alıyor muydu?
evet canım karnım olması gerekenden büyüktü ve hafta olarak önden gidiyordu. 38. haftada 4 kilo doğdu

Back
X