Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
27 nin icindeyim on kilo almisimdirKaçıncı haftanızda ve artı kaç kilodasınız bacikolar
Ben 4 ay ücretli sonrasında 6 ay ücretsize çıkıcam büyük ihtimal. Benim çocuğuma bakacak kimse yok. Ben bir bakıcı ayarlamak da istemiyorum.. umarım yasa çıkar32 de çalışabilir raporu alıyoruz. Zaten yaz tatilinde boşa gidecek çalışabilir alın seminer dönemi online olsa da yüzyüze olsa da 37. Haftaya kadar resmi olarak çalışıcaz. 37 de mecburen izne ayırıyorlar. 37 ile 40 hafta arası doğum olacak. Henüz belli değil. Doğum olduğu haftadan itibaren kalan 8haftaya 5 hafta ekleyecekler gebeyken çalışıyor göründüğümüz için. Tahminen ağustosun ilk haftası doğursak kasım başı çalışmaya başlamamız lazım yaklaşık olarak. Eğer yasa geçmezseRapor almak da zor ve hak gerçekten ama 6 aylık olmadan da çalışmak insani değil. Allah yardımcımız olsun
Bana doktorum sırt üstü değil artık bundan sonra sadece yan yatıcaz dedi bilginizeÇok teşekkür ederim içimi rahatlattınızbenimde aynı böyle bir resmim var göbeğim bu şekilde görünüyor o an
Yine bende bebegin hareketlerine daha iyi hissedip gördüğüm için sırtüstü yatıyorum geneldeyan yatınca olmadıgını fark ettim dahada rahatladım
27 Haftadayim. 8-9 kilo arasi gidip geliyorum. Diyetle 2 kilo odem attim ama degilse onu rahat gecmistimKaçıncı haftanızda ve artı kaç kilodasınız bacikolar
27 Haftadayim. 8-9 kilo arasi gidip geliyorum. Diyetle 2 kilo odem attim ama degilse onu rahat gecmistim![]()
Sağol canım gece uykusu dışında yan yatıyorum maalesefBana doktorum sırt üstü değil artık bundan sonra sadece yan yatıcaz dedi bilginize![]()
28+4 üz 12 kiloKaçıncı haftanızda ve artı kaç kilodasınız bacikolar
Ben 1 gecelikli sabahlıklı takım 2 alt üst pijama takımı koyucam canım kısa kollu olucak benimkiler sabahlıkları var diye ekstra hırka koymam.Kızlar pijama takımı ya da gecelik kaç tane aldınız? Hastane için kaç tane lazım olur? Hırka da gerekir mi uzun kollu pijama dışında?![]()
28+4 üz 12 kilo![]()
28+4üm 21 kiloyla yola devamKaçıncı haftanızda ve artı kaç kilodasınız bacikolar
28 hafta içinde 6 kilo ile devamKaçıncı haftanızda ve artı kaç kilodasınız bacikolar
Bana arkadaşım verdi sabahlıklı gecelik giymek nasip olmamış doğumda çok ağrısı vs olmuş 1 tane uzun kollu aldım lcwden bi tane de kısa kollu sabahlıklı aldım mı yeter sanırım o zaman canımBen 1 gecelikli sabahlıklı takım 2 alt üst pijama takımı koyucam canım kısa kollu olucak benimkiler sabahlıkları var diye ekstra hırka koymam.
Ah bir bilseem29+1 13 kilo napcaz bunları hahahah
Bende 1 emzirme sütyeni 1 emzirme atleti alıcam yeterBana arkadaşım verdi sabahlıklı gecelik giymek nasip olmamış doğumda çok ağrısı vs olmuş 1 tane uzun kollu aldım lcwden bi tane de kısa kollu sabahlıklı aldım mı yeter sanırım o zaman canım
Şimdilik bi tane e bebekten emzirme atleti aldım ama daha denemedim en büyük bedeni aldım zaten
Ay aklınıza gelen varsa yazın sorun bilgilenelim biz de![]()
26+3 haftadym,artı 8kiloadymKaçıncı haftanızda ve artı kaç kilodasınız bacikolar
28+1 ve +5, 5 buçuk kiloda gidip geliyorum şuanKaçıncı haftanızda ve artı kaç kilodasınız bacikolar
evet canım karnım olması gerekenden büyüktü ve hafta olarak önden gidiyordu. 38. haftada 4 kilo doğduYaren007 Canım Merhaba nasılsın sana bir sorum olacaktı. Senin de önceki gebeliğinde bebeğin suyu fazla olduğunu söyledin. Bebeğin suyu fazla olduğu için senin de karnın ayından fazla büyük görünüyor muydu? Bir de bebek daha çok kilo alıyor muydu?
27+2’deyim, 14 kilo aldım şu ana kadar. Ben başta çok hızlı aldım, son bir buçuk aydır daha yavaş alıyorum gibiKaçıncı haftanızda ve artı kaç kilodasınız bacikolar