Bende kasik batmasi oluyor aksamlri koltuktan kalkarken ozellikle baya sanci hissediyorum anlik gecio ama surekli olmuyor bu agrilari biz 3 ay boyunca yasicaz sanirimKızlar sizinde kasık agrilariniz varmı bende 2 gündür başladı.alt karın kısmı ağrıyor ve bacağıma vuruyor.
Merhaba ben dun ogrendm hamileligimi bende ona endise ediormKızlar sizinde kasık agrilariniz varmı bende 2 gündür başladı.alt karın kısmı ağrıyor ve bacağıma vuruyor.
Yaa herkesin benimle ayni seyleri hissetmesi nasi güzel bende hastahaneden cikar cikmaz yazacagim güzel haberlerinizi bekliyorumBende cuma gunu gidicem canim cok heycanliyim
Guzel haberler verelim birbirimize gercekten herkesin ayni seyleri yasayip birbirimizi anlamamiz cok guzel internetin en guzel kismi bu olabilir vallaYaa herkesin benimle ayni seyleri hissetmesi nasi güzel bende hastahaneden cikar cikmaz yazacagim güzel haberlerinizi bekliyorum
Bence kan vermelisiin hemenSelamlar bende aynı şekildeyim. Sat 2 Kasım, eylülde bir kimyasal geçirdim. Periyodum ortalama 34 gün. Beklenen regli tarihinde test yaptım pozitif çıktı. Bugün gecikmenin 4. Günü hala doktora kan vermeye gidemiyorum inanamıyorum çünkü birazda korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan. göğüs ağrım ve ara ara çok hafif kasık bel ağrım dışında bi ağrım belirtim yok.
Amin kuzum inşallahAyyy çok güzel yükselmiş maşallah canım benimRabbim dewamini nasipetsin kuzum
Evet kuzum sende mi İzmir yoksaAnaaa kız sen İzmir'de misinşimdi buca diyince fark ettim
Çok şükür yaaMaşallah maşallah benim de böyle 3 kata yakın artmıştı
Evet canim izmirdeyim ben deEvet kuzum sende mi İzmir yoksa
15.00 e kadar aç bekleme kuzum. Tahlil isterse zaten bir gün sonraya ister ya da sağlık ocağında ver derİlk doktor kontrolüne giderken aç mı gitmemiz gerekir arkadaşlarhcg nin yanında başka tahlillerde istiyor mu acaba randevum 15.00 da o yüzden kararsız kaldım
YaaaEvet canim izmirdeyim ben de
Bana doktorum idrara sıkışık gelmemi istedi bu şekilde kese ve rahim duvarı cok daha rahat gözüküyormuşİlk doktor kontrolüne giderken aç mı gitmemiz gerekir arkadaşlarhcg nin yanında başka tahlillerde istiyor mu acaba randevum 15.00 da o yüzden kararsız kaldım
Üçyol' dayim ben de canım yakın sayılırYaaaneresinden yakın mıyız acaba şirinyerdeyim ben
Benim perşembe randevum var kalp atışı için inşallah,kızlar bu arada belimin sağ tarafı ağrıyor ve arada kasığım da oluyor bu bunu yaşayan var mı aranızdaKizlar yarın ve bu hafta randevusu olanlarinşallah güzel haberlerle gelirsiniz bizi hemen bilgilendirin merak ederiz
Ben yarın gideceğim dayanamadım aldım randevu. Hem vitaminlerime baksın idrar yolu enfekaiyonu vs. Garantili ilerleyelim dedikKizlarr yarin kalp atisi icin hastaneye gidecek olan varmi? Ben persembe gideceğim cok heyecanlıyım ilk bebem sanki
Benim de sol yumurtalığım gibi bir yer ağrıyor. Yumurtlama ağrısının daha hafifi gibi. Durduk yere bir şey yok da otururken kalkarken hissediyorum hafif bir ağrı.Bende kasik batmasi oluyor aksamlri koltuktan kalkarken ozellikle baya sanci hissediyorum anlik gecio ama surekli olmuyor bu agrilari biz 3 ay boyunca yasicaz sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?