2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Aşkım bana deli saçması geldi bilmiyorum ama. Özel sigortası olanlara genelde zaten her şey en başta anlatılıyor farklı bir durum olursa diye. Benim daha önce bi rahim ağzı yarası yaktırma işlemim olmuştu o zaman bile dr özel sigortan var, duruma göre karşılaşmayabilir danışma ile görüşelim diye anlatmıştı ki bu cüzi fiyatlı bir işlem. Bilerek salağa yatma durumu var gibi geldi, güven kırıcı
Aynen öyle güven kırıcı gerçekten ortada kalmış gibi hissediyorum kendimi 😪

Kızlar aşırı duygusal bir gün geçiriyorum, ilk doğumumda heyecanla bekliyordum. Şimdi yine tabi ki çok heyecanlıyım ama bir yandan da oğlumu düşündükçe gözlerim doluyor. Durmuş düşünmüş gelmiş diyor ki sana bir şey olmasından korkuyorum😕😭🥹

Kızlar aşırı duygusal bir gün geçiriyorum, ilk doğumumda heyecanla bekliyordum. Şimdi yine tabi ki çok heyecanlıyım ama bir yandan da oğlumu düşündükçe gözlerim doluyor. Durmuş düşünmüş gelmiş diyor ki sana bir şey olmasından korkuyorum😕😭🥹
Oy kıyamam🥹 çok hisliler ya benim de aklım hep evde kızımda kalacak sanki 🥹🥹

S Sadecevlat
Evet lutfen aydinlatilmaya ihtiyacı olanlar var 🫠 sunnet yaptıracak olan sizdiniz sanirim. 3aydan sonra düşünüyordum ben de ama yenidogan sünneti de belki bikac haftalikken🤔👍
- Yada emzik verecekler neden ve nasıl, vermeyecek olanlar nasil bir yol izleyecek ..
Ayh deli sorular..🤯💃

Verdiler elime bi Guncel anne kitabı, ona guveniyorum 🤭henuz okumaya dahi başlayamadım..
Ben sünnetin çocuk birşeylerin farkına varmadan olmasının daha rahat olduğunu düşünenlerdenim😅gerçekten derisi daha kolay kendisine geliyor çocuk fazlaca farkında olmuyor ki benimkiler hiç farkına varmadi en büyüğü 10 aylık yaptırdım büyük pişmanlık sonrası 2. Günü tercih eder oldum pişman değilim 3.yude ya 2. Gün yada 1 aylıkken olacak
Son numarama 1 aylıkken emziği tutturdum ama 11 aylıkken kendi kendine bıraktı.. diğerleri reddetti emziği 😅
Kitaba falan ihtiyaç yok emin olun çocuğunuz sizi zaten yönlendirecek kitaplarda yazan teori ile pratikler değişik oluyor çocuktan çocuğa bile değişiyor 🤣
Su akacak ve yolunu bulacak hiç düşüncelere bogmayin kendinizi

Benim 7 yaşındaki oğlumda anne ömrün var daha demi diye sordu 😢dedim var tabiki hatta bir kişi daha cogaliyoruz falan diye motive ettim 😅

Kuzum senin sezeryan olma durumu yok mu, genelde ileri hafta çıkınca sezeryan teklif ediyorlar

Benimde 4. Gunum hala taburcu olamadim 37+2 yim protein kacagi dendi plt dusuklugu var dendi anestezi doktoru onay vermemis diye bekletiyorlar .
Kendini korkutma hiç benim doktorum da bebis gelişimi iyi 3.500 kg doğar diye düşünüyorum dedi hiç sezeryan teklif etmedi. 4 kg doguran insanlar var. Hem de biraz önce yazmış arkadaş kilosuna 3600 diyen bile olmuş bebek 2800 dogmus o da net değil yani. Akışa bırak kendiliğinden nasıl gelecekse o bilir zaten..

Salıya şehir hastanesine randevu aldım normal doğurabilir miyim 5 sene oldu vs diye anlatayım su azlığını falan bi de onlar baksın aynısını derlerse kaderime razı gelirim
Aşkım onu dicektim devlete gitsene bi diye. Ben Eskişehirde instada ebe takip ediyorum şehir hast çalışıyor. Çatır çatır doğurtuyorlar burda ssvd

Ben sünnetin çocuk birşeylerin farkına varmadan olmasının daha rahat olduğunu düşünenlerdenim😅gerçekten derisi daha kolay kendisine geliyor çocuk fazlaca farkında olmuyor ki benimkiler hiç farkına varmadi en büyüğü 10 aylık yaptırdım büyük pişmanlık sonrası 2. Günü tercih eder oldum pişman değilim 3.yude ya 2. Gün yada 1 aylıkken olacak
Son numarama 1 aylıkken emziği tutturdum ama 11 aylıkken kendi kendine bıraktı.. diğerleri reddetti emziği 😅
Kitaba falan ihtiyaç yok emin olun çocuğunuz sizi zaten yönlendirecek kitaplarda yazan teori ile pratikler değişik oluyor çocuktan çocuğa bile değişiyor 🤣
Su akacak ve yolunu bulacak hiç düşüncelere bogmayin kendinizi
Henüz 4. Ye fikir olarak alismamisim 4. Yu 2. Gün yada 1 aylıkken yaptıracağım 😅

Henüz 4. Ye fikir olarak alismamisim 4. Yu 2. Gün yada 1 aylıkken yaptıracağım 😅
Hahahahaah 4 oğlan olunca tüm tüyoları biliyorsun sünnet konusunda 😂 benim sünnet konusunda bilgim yok ama eşim ameliyathanede çalışırken anlatırdı bebekken farkında değilken olması en iyisi, drlar da bunu savunuyor diye

hayırlı olsun, sanada çok geçmiş olsun cnm ❤️🧿, ben de yüksek tansiyon dan hastanedeyim bugün 4cu günüm tansiyonum kontrol altına artık ama doğurana kdr burdasın diyor doktor, banada yatışım yapıldığında bebek 3 500 kilo dendi baştan beri iri bebek diyorlar bende korkuyorum normal doğumdan
Ölçümler çok değişken sen endişe etme Allah yardımcın olsun

Hahahahaah 4 oğlan olunca tüm tüyoları biliyorsun sünnet konusunda 😂 benim sünnet konusunda bilgim yok ama eşim ameliyathanede çalışırken anlatırdı bebekken farkında değilken olması en iyisi, drlar da bunu savunuyor diye
Kesinlikle zaten devamlı uyku halindeler valla uyurken gönderiyorum uyurken getiriyorlar 😅hatta bı oğlum çok tatlıydı ameliyathaneden geç gelmişti bı sıkıntı mı var diye sormuştum aşağıda biraz sevdik demişlerdi🤣 ne ağlama ne sızlama mis bence 😅

Ben 3 aylıkken yaptırmıştım öncesinde uzamış sarılık nedeniyle yaptıramadık yoksa daha erken yaptıracaktık. bir hafta antibiyotiğe bağlı ishal ve pişik oldu o zorladı sünnetin kendisi hiç zorlamadı, sonra da hemen dönmeye başladı dedik bir hafta daha geç kalsaymışız vay halimize pipi nöbetleri 🤣

Selam herkese🌸 benim bugün kontrolüm vardı 36+4 üm . Doktor Fl ölçüsü yani bacak boyu 35 hafta ile uyumlu dedi. Daha önceden böyle bir şey yoktu o anda konu dağıldı ayrıntılı soramadım. İnternette down sendromunda fl ölçüsü kısa çıkar yazıyor benimde aklım karıştı sizlere sorayım dedim bilgisi olan var mı

Kafa ve bel çevresi haftasıyla uyumlu
Selam herkese🌸 benim bugün kontrolüm vardı 36+4 üm . Doktor Fl ölçüsü yani bacak boyu 35 hafta ile uyumlu dedi. Daha önceden böyle bir şey yoktu o anda konu dağıldı ayrıntılı soramadım. İnternette down sendromunda fl ölçüsü kısa çıkar yazıyor benimde aklım karıştı sizlere sorayım dedim bilgisi olan var mı

Back
X