2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    201
Sen profesyonel bir destek almismiydin canim ben cok tecrubesizdim ikisindede ayni seyleri tekrar yaşamak istemiyorum elimden ne geliyorsa yapmaya hazirim .en onemlisi gercekten ebe doktor sadece dogum aninda yaninizda oluyor

Sen profesyonel bir destek almismiydin canim ben cok tecrubesizdim ikisindede ayni seyleri tekrar yaşamak istemiyorum elimden ne geliyorsa yapmaya hazirim .en onemlisi gercekten ebe doktor sadece dogum aninda yaninizda oluyor
Canım ben doktorumu özellikle doğal doğum yaptırmayı tercih eden bir doktor olarak seçmiştim ve dışarıdan destek almama izin vermesini istemiştim. Şanslıydım çok yakın arkadaşım doula'ydi. Evde bütün süreçte beraberdik. Her kasilmada beni çok rahatlamıştı. Bir serbest ebe ile çalışmayı tercih edebilirsin serbest ebeler tüm doğum süresince yanında oluyorlar hiç yalnız kalmiyorsun ve çok rahatlatiyorlar. Belki suni sanciya bile ihtiyaç duymazsin böyle oldugunda

Serbest ebeler derneğinden şehrinde ya da şehrine yakın ebeleri bulabilirsin. Onlar doktor seçimi konusunda da sana destek olurlar

Aynen canim belkide suni sanciya gerek kalmadan dogumumu gerceklestirmeme yardimci olur bu konuyu eşimle konusayim .çok sansliymissin bulunmaz bir nimet gerçekten çünkü o yasanilanlari asla silemiyorsun hafızandan

Kızlar mide bulantiniz başladı mi baslayanlar kaçıncı hafta günde? Benim 5+3 başlamadı inşallah başlamaz ilk hamileligimde baya kötüydüm
benim ilk hamileliğim sıfır bulantıydı çok iyiydi. bunda midem sürekli bulanıyo gibi 1 haftadır, öyle öğürme kusma yok ama sürekli bulantı halinde, 6+1 bugün

Benim maalesef burcum başak ama
Malesef deme ben basaklari severim ya
Hayirli olsun canim guzel heberlerle devam edelim insallah kocayla mikmik olayi bende kapandi suanda korkumdan 3 aydan sonra insallah zaten bende istek mistek kalmadi dhjdjdjdjs bende kalp atisini bekliyorum dort gosle

benim ilk hamileliğim sıfır bulantıydı çok iyiydi. bunda midem sürekli bulanıyo gibi 1 haftadır, öyle öğürme kusma yok ama sürekli bulantı halinde, 6+1 bugün
Bende kusma olmadi bi kez oldu ama ogurme ve yemeklerden tiksibme var istahm cok kapandi midem calkalaniyor onada meyve eksili bisey yersem iyi geliyor

Bende 4+6 haftalık hamileyim ancak doktorum ilişkide sakınca olmadığını söyledi. Sadece korunmaya devam edin diye öneride bulundu. Spermin vajina genişletme etkisi varmış

Bende 4+6 haftalık hamileyim ancak doktorum ilişkide sakınca olmadığını söyledi. Sadece korunmaya devam edin diye öneride bulundu. Spermin vajina genişletme etkisi varmış
Banada bi sakincasi yok dedi ama ben biraz pimpirikliyim tabi ondan tesekkur ederim bilgi icin

bugün kese gördük küçücük 5 artı 6yım ama düzeltme gelir muhtemelen. 10 gün sonra çağırdı tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…