2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    201
Anaaa kız seninkide mi gündüz melekken şimdi çaki yıkadım ettim yok çaki mod açılmış bikere
7de başlıyor bizimki 1 saat mama aradık bulamadık o sıra bi arabada uyudu hala daha direniyor bi de bizimki doymuyor yaa annem diyor ki ben böyle bir şey görmedim kızım sürekli dil dışarda kimin kucağındaysa onu emmek istiyor kimse yoksa elini emiyor

Heee 30bin ilk doğduğunda mıı gideceğimiz doktor da sanırım 15-20bin arasıdır diye düşünüyorum. Ya ucuz yer vardır da çocuğumun sağlığı Allah korusun enfeksiyon vs kaapmasın yapışıklık olmasın diye endişe ediyorum. Tabi sen tecrübelisin bu konularda eline su dökemeyiz erkek anaları olarak

Ay benimkide öyle geçen babama saldırdı çok utandım sjskkdkdkd bugün iyi olunca gün boyu iyi olur demiştim ama güneş enerjili çalışıyomuş çocuğum djjdjd

D vitamini sabah verin dedi doktor bize. Bizimki akşam başlıyor krizlere acaba kolik mi

Ay benimkide öyle geçen babama saldırdı çok utandım sjskkdkdkd bugün iyi olunca gün boyu iyi olur demiştim ama güneş enerjili çalışıyomuş çocuğum djjdjd
Hahah baban gene iyi ben kayınpederimde şahit oldum offf miremsu ya nolcak böyle. Benim eşim bi de 2 vardiya çalışıyor bu hafta gündüzcü ama haftaya kabus dolu günler yaşayacak gibiyim

Hahah baban gene iyi ben kayınpederimde şahit oldum offf miremsu ya nolcak böyle. Benim eşim bi de 2 vardiya çalışıyor bu hafta gündüzcü ama haftaya kabus dolu günler yaşayacak gibiyim
Bacım girince alışıyosun sjsjjdsjjs benimki 24 nöbet tutuyo sjjddjk gözümü açıyorum bebeyle tek başına te ertesi sabaha kadar sjsjsj dedikodu yapmaya çalışıyodum en son çocukla o kadar konuşmaya muhtaç kalıyorum sjdjdjkd

D vitamini sabah verin dedi doktor bize. Bizimki akşam başlıyor krizlere acaba kolik mi
Güneş varken dvit kullanmak vücutta emilimi arttırıyor o yüzden aşkım sabah vermek gerekiyo. Dvitte kalsiyum emilimini sağlıyo o yüzden önemli ben bugün vermeyi unuttum baktım bebe çüçek gibi aha dedim benim bebeyede asibacımın bebesi gibi yaramıyo heralde derkeeeennn akşam 7 gibi başladı ıkınmalar 9da kaka yaptı, hala ıkınmalar devam ediyor. Asiba masajıda yapamıyorum emzirdim o kadar kusturuyorum sütüm boşa gidiyo djdjkd

Gel komşu ol bana 2 beyni birleştirelim anca işin içinden çıkarız gibi

Bana bebesi 3 yaşında olan bir arkadaşım dedi ki günü kurtar yeter sjsjdj çözüm odaklı olursan kafayı yersin gaz konusunda jsjs bunu uyguladığımdan beri mutluyum
Tecrübe konuşmuş emin ol günü kurtarma derdindeyim ben de yoksa hayat geçmez benim bebe mama yedi az önce gazı çıkmadı hiç bi şekilde 15-20 dk denedik inşallah geceye damgasını vurmaz

Kız ilerde dediğin kendini bilme yaşı varsayıyorum örn 13-14 yaş mı o zaman sünnet mi olunur daha çok canı yanar

Ben çocuk doktoruna gittim bir tane devlette kalça ultrasonu için ve bayağı iyi doktor çıktı. Neyse ona sorayım dedim sünnet için ne zaman vs. Bana demesin mi bu dinde yok. Alışkanlık. İşte gelenek devam ediyor. Sen kolunu keser misin kafama girdi dedim eyvah. Birde bu doktor tesettürlü felan. Ben oğluma yaptırmadım isterse yaptırır dedi. Sonra bana da 2 yaşından önce ve 6 yaşından sonra Yaptırabilirsin dedi.

Bursa’da 8 bin tl ye var: bayağı ünlü hatta ona yaptıracağım bende:Giriş Yap • Instagram

Kizlar olayli gecen aksamin sonunda kizima emzik tutturabilmis bulunmaktayim. Tutmayab bebeler frigg in emzigini tutabilirmis lap diye aldi ogurmedi de. Ay anlamiyorum emzigi tuttu ikinma vs hic biri kalmadi. Surekli emmekten tas gibi olduydu karni uyusun alicam agzindan boyle durumlarda alsin istedim. Sapsik cok da tatli oldu. Demin baya baya yeter diye bagiracaktim
Simdi pamuk gibiyim

Acıktıysa normal ağlıyorlar da. Ama gaz veya kaka yapamama yapmaya çalışma olduğunda evet keçi sesi çıkarıyorlar hep
Ahahhahaha cok komik bir ses ya
Yaa benimki doyuyor gaz cikarirken sutler yukari cikiyor duyuyorum ama benimki de hep araniyor her yeri herkesi emcukluyor
Valla ben de ayni seyi dusunuyorum her aksamimiz kriz. Bugun sabah 10.30 da basladi ikindin 5 e kadar. 5 de uyudu gece 10.30 da tekrar basladi simdi emzik verdim durdu. Hayir ikinmiyor da emzigi aldigindan beri nere gitti o gazlar?
Bugun benim kiz beni mahvetti bacim. Yarin d vit vermesem mi diyorum valla. En azindan ikindin vereyim o da ben de dinlenelim diyorum icime sinmiyor o da. Sonunda tuttugu bir emzik buldum boyle kriz anlari icin. Elimden geldigince boyle zamanlar ile kisitlamaya calisicam ama onsallah basaririrm

Aşkım 1 gün kendine ödül ver ben bugün unutmuşum valla. Bebeyi geç kendi demir hapımı falan unutuyorum ki

Bu gece kimsecikler yazmamış. Bebeler uyudu heralde.. benim küçücüğüm ıkınmaktan uyuyamadı ya şu gazlı günler bitse keşke çocuk dönmeye başlayınca bitiyor diyolar diye her gün el kadar bebeme dönmeyi öğretmeye çalışıyorum geldi yine ruh hastası diyodur içinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…