- 22 Mart 2023
- 4.285
- 2.730
- 63
- 31
Düzeltiyorum 144müş sosyal yardım numarası hafta içi saat 8 ile 19 arasıEvet aşkım o 5 bin tl yi Halkbanklarından mı alacağım acaba direkt. Çünkü emzirme ödeneği yattı bana
7de başlıyor bizimki 1 saat mama aradık bulamadık o sıra bi arabada uyudu hala daha direniyorAnaaa kız seninkide mi gündüz melekken şimdi çakiyıkadım ettim yok çaki mod açılmış bikere
Heee 30bin ilk doğduğunda mııYa daha uygunu vardır mutlaka arastirmak lazım biz denk geldik eşimde sohbetine tatlı diline tav oldu başka dr a hiç bakmadidoç çocuk cerrahi idi 15 bin den yaptırdık ama çok param olsaydı hiç uğraşmaz 30 bini verir hemen hallederdim
Ay benimkide öyle geçen babama saldırdı çok utandım sjskkdkdkd bugün iyi olunca gün boyu iyi olur demiştim ama güneş enerjili çalışıyomuş çocuğum djjdjd7de başlıyor bizimki 1 saat mama aradık bulamadık o sıra bi arabada uyudu hala daha direniyorbi de bizimki doymuyor yaa annem diyor ki ben böyle bir şey görmedim kızım sürekli dil dışarda kimin kucağındaysa onu emmek istiyor kimse yoksa elini emiyor
D vitamini sabah verin dedi doktor bize. Bizimki akşam başlıyor krizlere acaba kolik miOfff dimiii benim bir gogusten cekerken oteki ciddi sizliyor ben de damarlara sut geliyo saniyordum meger ondan da akiyormus minik minik gecen sutyen giymediydim aa onum islanmis emzirirken
Ben de veriyorum mecburen ama sabah verirsem aksama kadar ogleden sonra verirsem geceye kadar gaz. Artik hangi saat diliminde cekmek istersem o sorunu seciyorum
Kiyamam. Karni yumusak mi? Benimki 12-13 kere gaz cikardigi oluyor oyle zamanlarda. Ya da atak gunudur
HahahAy benimkide öyle geçen babama saldırdı çok utandım sjskkdkdkd bugün iyi olunca gün boyu iyi olur demiştim ama güneş enerjili çalışıyomuş çocuğum djjdjd
Bacım girince alışıyosun sjsjjdsjjs benimki 24 nöbet tutuyo sjjddjk gözümü açıyorum bebeyle tek başına te ertesi sabaha kadar sjsjsj dedikodu yapmaya çalışıyodum en son çocukla o kadar konuşmaya muhtaç kalıyorum sjdjdjkdHahahbaban gene iyi ben kayınpederimde şahit oldum offf miremsu ya nolcak böyle. Benim eşim bi de 2 vardiya çalışıyor bu hafta gündüzcü ama haftaya kabus dolu günler yaşayacak gibiyim
Güneş varken dvit kullanmak vücutta emilimi arttırıyor o yüzden aşkım sabah vermek gerekiyo. Dvitte kalsiyum emilimini sağlıyo o yüzden önemliD vitamini sabah verin dedi doktor bize. Bizimki akşam başlıyor krizlere acaba kolik mi
Bacım girince alışıyosun sjsjjdsjjs benimki 24 nöbet tutuyo sjjddjk gözümü açıyorum bebeyle tek başına te ertesi sabaha kadar sjsjsj dedikodu yapmaya çalışıyodum en son çocukla o kadar konuşmaya muhtaç kalıyorum sjdjdjkd
Güneş varken dvit kullanmak vücutta emilimi arttırıyor o yüzden aşkım sabah vermek gerekiyo. Dvitte kalsiyum emilimini sağlıyo o yüzden önemliben bugün vermeyi unuttum baktım bebe çüçek gibi aha dedim benim bebeyede asibacımın bebesi gibi yaramıyo heralde derkeeeennn akşam 7 gibi başladı ıkınmalar 9da kaka yaptı, hala ıkınmalar devam ediyor. Asiba masajıda yapamıyorum emzirdim o kadar kusturuyorum sütüm boşa gidiyo djdjkd
Bana bebesi 3 yaşında olan bir arkadaşım dedi ki günü kurtar yeter sjsjdj çözüm odaklı olursan kafayı yersin gaz konusunda jsjs bunu uyguladığımdan beri mutluyum
Gel komşu ol bana 2 beyni birleştirelim anca işin içinden çıkarız gibi
Tecrübe konuşmuşBana bebesi 3 yaşında olan bir arkadaşım dedi ki günü kurtar yeter sjsjdj çözüm odaklı olursan kafayı yersin gaz konusunda jsjs bunu uyguladığımdan beri mutluyum
Teşekkür ederim arayıp bir sorayım benDüzeltiyorum 144müş sosyal yardım numarası hafta içi saat 8 ile 19 arası
Kız ilerde dediğin kendini bilme yaşı varsayıyorum örn 13-14 yaş mı o zaman sünnet mi olunur daha çok canı yanarKız anneleri bebikoma sünnet yaptırmasam ilerde sizin için sorun olur muydu ? Sjjsks
Ayy kıyamıyorum minnacık bebeme ya bana kalsa yaptırmıcam ama eşim toplum baskısı görür olmaz diyorhangi toplum bilecek ki oğlumun pipişini
Sünnet olayını unutturmaya çalışıyorum aileye. İlerde isterse kestirsin ya
Ben çocuk doktoruna gittim bir tane devlette kalça ultrasonu için ve bayağı iyi doktor çıktı. Neyse ona sorayım dedim sünnet için ne zaman vs. Bana demesin mi bu dinde yok. Alışkanlık. İşte gelenek devam ediyor. Sen kolunu keser misinKız anneleri bebikoma sünnet yaptırmasam ilerde sizin için sorun olur muydu ? Sjjsks
Ayy kıyamıyorum minnacık bebeme ya bana kalsa yaptırmıcam ama eşim toplum baskısı görür olmaz diyorhangi toplum bilecek ki oğlumun pipişini
Sünnet olayını unutturmaya çalışıyorum aileye. İlerde isterse kestirsin ya
Bursa’da 8 bin tl ye var: bayağı ünlü hatta ona yaptıracağım bende:Giriş Yap • InstagramHeee 30bin ilk doğduğunda mııgideceğimiz doktor da sanırım 15-20bin arasıdır diye düşünüyorum. Ya ucuz yer vardır da çocuğumun sağlığı Allah korusun enfeksiyon vs kaapmasın yapışıklık olmasın diye endişe ediyorum. Tabi sen tecrübelisin bu konularda eline su dökemeyiz erkek anaları olarak
Ahahhahaha cok komik bir ses yaAcıktıysa normal ağlıyorlar da. Ama gaz veya kaka yapamama yapmaya çalışma olduğunda evet keçi sesi çıkarıyorlar hep
Yaa benimki doyuyor gaz cikarirken sutler yukari cikiyor duyuyorum ama benimki de hep araniyor her yeri herkesi emcukluyor7de başlıyor bizimki 1 saat mama aradık bulamadık o sıra bi arabada uyudu hala daha direniyorbi de bizimki doymuyor yaa annem diyor ki ben böyle bir şey görmedim kızım sürekli dil dışarda kimin kucağındaysa onu emmek istiyor kimse yoksa elini emiyor
Valla ben de ayni seyi dusunuyorum her aksamimiz kriz. Bugun sabah 10.30 da basladi ikindin 5 e kadar. 5 de uyudu gece 10.30 da tekrar basladi simdi emzik verdim durdu. Hayir ikinmiyor da emzigi aldigindan beri nere gitti o gazlar?D vitamini sabah verin dedi doktor bize. Bizimki akşam başlıyor krizlere acaba kolik mi
Bugun benim kiz beni mahvetti bacim. Yarin d vit vermesem mi diyorum valla. En azindan ikindin vereyim o da ben de dinlenelim diyorum icime sinmiyor o da. Sonunda tuttugu bir emzik buldum boyle kriz anlari icin. Elimden geldigince boyle zamanlar ile kisitlamaya calisicam ama onsallah basaririrmGüneş varken dvit kullanmak vücutta emilimi arttırıyor o yüzden aşkım sabah vermek gerekiyo. Dvitte kalsiyum emilimini sağlıyo o yüzden önemliben bugün vermeyi unuttum baktım bebe çüçek gibi aha dedim benim bebeyede asibacımın bebesi gibi yaramıyo heralde derkeeeennn akşam 7 gibi başladı ıkınmalar 9da kaka yaptı, hala ıkınmalar devam ediyor. Asiba masajıda yapamıyorum emzirdim o kadar kusturuyorum sütüm boşa gidiyo djdjkd
Benim gidiyor ya tanbi anlıkAy benim uykumu alıp götürmüyo yahadi böcüğğmm az daha uyuyalım gülme öyle diyorum
Aşkım 1 gün kendine ödül verAhahhahaha cok komik bir ses ya
Yaa benimki doyuyor gaz cikarirken sutler yukari cikiyor duyuyorum ama benimki de hep araniyor her yeri herkesi emcukluyor
Valla ben de ayni seyi dusunuyorum her aksamimiz kriz. Bugun sabah 10.30 da basladi ikindin 5 e kadar. 5 de uyudu gece 10.30 da tekrar basladi simdi emzik verdim durdu. Hayir ikinmiyor da emzigi aldigindan beri nere gitti o gazlar?
Bugun benim kiz beni mahvetti bacim. Yarin d vit vermesem mi diyorum valla. En azindan ikindin vereyim o da ben de dinlenelim diyorum icime sinmiyor o da. Sonunda tuttugu bir emzik buldum boyle kriz anlari icin. Elimden geldigince boyle zamanlar ile kisitlamaya calisicam ama onsallah basaririrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?