2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    201
Benimki uyanmadan 1 -2 dakika önce iki göğsümdende akıyo sütler ve bu mucize ye akılsır erdiremiyorum

Teşekkür ederim sen yaptırdım mııı Ya ben de öyle biliyorum moonbloscumm ama bizimki çok kıpır kıpır şimdiden Allah'ım sen yardımcım ol amiin

BEn kullanıyorum her sabah ya. Doktor öyle dedi sabahki gülen velet içinden çakii çıktı anneme kaçtık resmen

Yenidogan bunlar aslinda geceli gunduzlu uyumalari lazim. Benimki gazi olmadiginda gece de gunduz de uyuyor. Ah su gaz olmasa
Neede 5 dk uyudu uyandi öğlen 3 bu saat hala ağlıyor uykusu var uyuyamıyorum karnı tok gazı da yok

Deme yav o kadar var mı sünnet bizim bey bu gidişle cami avlusunda el açacak gibi

Ay verebiliyomuyuz zeytinyağı ya 6.cı aydan çnce denemeyin diyorlardı. Bizimkide kakasını yapmadı ıkınıyor yine müdahale etmek istemiyorum ama gece sıçamadı diye uykumuzu bölcekse vereyim
Geçen hafta doktoruma sordum ben de emin değildim jokerrr ama verebilirsin hergün hiç sıkıntı yok dedi hatta tuvaletini yaptığı yere parmakla küçük küçük masajlar yapabilrsin dedi

Benimki uyanmadan 1 -2 dakika önce iki göğsümdende akıyo sütler ve bu mucize ye akılsır erdiremiyorum
Offf dimiii benim bir gogusten cekerken oteki ciddi sizliyor ben de damarlara sut geliyo saniyordum meger ondan da akiyormus minik minik gecen sutyen giymediydim aa onum islanmis emzirirken
BEn kullanıyorum her sabah ya. Doktor öyle dedi sabahki gülen velet içinden çakii çıktı anneme kaçtık resmen
Ben de veriyorum mecburen ama sabah verirsem aksama kadar ogleden sonra verirsem geceye kadar gaz. Artik hangi saat diliminde cekmek istersem o sorunu seciyorum
Neede 5 dk uyudu uyandi öğlen 3 bu saat hala ağlıyor uykusu var uyuyamıyorum karnı tok gazı da yok
Kiyamam. Karni yumusak mi? Benimki 12-13 kere gaz cikardigi oluyor oyle zamanlarda. Ya da atak gunudur

6
Çok geçmiş olsun yaa kıyamam çok mu ağladıı hani ilk 2 ayda yaptırınca çok hissetmiyorlardı hep öyle duymuştum çevremden, ben de yakında düşünüyordum gözüm korktu şimdi
Korkma büyüdükçe zorlaşıyor çünkü fikrim bu yönde
Bizimki normal estetik dikişli sünnet oldu antibiyotikli Krem ve parasetamol verdi Dr hatta sünnet biter bitmez makattan fitil de verdi ama fitilin etkisi başlayana kadar çok ağladı.. diğerlerinde ben antibiyotikli kremi sadece beze pipisi yapismasin diye sikmistim ağrı kesici bile vermemiştim sonrasinda o yüzden bunda şoklar yaşadım.. hatta eşime dedim en mantıklısı ilk gunmus ama Allah'tan son çocuk bir daha olmayacağı için bizim için konu kapandı şuanda da ara ara bir cigiriyor sonra geciyor daha iyiyiz ilk 1 1 buçuk saat zorlandım sonrasında yine iyiydi
Cok gecmis olsun.
Bizde onumuz hafta yaptiracaktik ama oglusum o kadar kucuk ki, kiyip sunnet ettiremiyorum. Ekim sonuna attik artik, en azindan iki aylik olsun dedik. Diger oglumuda 1 aylikken yaptirmistik, bi sikinti olmamisti elhm.
Ben 1. Oğlumu 11 aylıktı sünnetinde yürüyordu da o yüzden çok zorlanmıştim 2 ve 3 u hemen yaptırdık çocuk zaten genel açıdan hep uyku halinde olduğu için anlamıyordu bence ağrı kesici dahil kullanmadik agladiklarini hiç bilmem 1 aylık çocuk yavaş yavaş tabiri caizse maymun gözünü açiyor farkindaligi oluyor ister istemez gibi geldi bana.. yada benimki çok nazlı

Deme yav o kadar var mı sünnet bizim bey bu gidişle cami avlusunda el açacak gibi
Ya daha uygunu vardır mutlaka arastirmak lazım biz denk geldik eşimde sohbetine tatlı diline tav oldu başka dr a hiç bakmadidoç çocuk cerrahi idi 15 bin den yaptırdık ama çok param olsaydı hiç uğraşmaz 30 bini verir hemen hallederdim

Bizimkilerde sutun kaynıyor çocuğun acıkmış uyanacak derler ona

Ahhahahshahahs aşkım herkesin pipisi kendisine benim bakış açım bu evet evet bizim bebenin cinsiyet belli değilken bende yaptırmıcam isterse kendi yaptırsın dedim eşim ameliyathanede çalışıyodu insanlara kız vermiyolar sırf o yüzden kaç kişi sünnet olmaya geldi, hem oğlan çocukları kızlar gibi değil çok zorbalanır arkadaşları tarafından demişti

Muhteşem bişey bu bağlantı bir mucize hayatım boyunca hep hatırlayacağım bunu

Kızlar bişi sorcam sizin bebelerfe rüya görüyo mu? Bazen rüyasında bişi görüp önce hızlı hızlı nefes alıyo dudak falan büküp ağlıyo derin uykuda ya da kahkaha atıp gülüyo. Bu o başlarda olan refleks gibi de değil merak ettim

Valla çok şükür koşulsuz şartsız sevgi. Bide biz seviliyoruz ya çok hoşuma gidiyor o kısım. Neyi olursa ilk bize koşacak
Evet evet daha şimdiden bizim koynumuz bizim kokumuz bunun farkında olup bizden kopmamaları bugün annem diyor e kızım bende omzuma alıyorum Buda omuz sende duruyor da benim omzumda niye durmuyor dedim ee ben anasıyım

Kızlar atak haftalarımız bitiyormu acaba durumlarınız nasıl benim ki kaka harici biraz düzeldi sanki buna gaz damlasını bırakmamın etkiside olabilir
38+2 doğdu kızım, 40 haftaya göre hesaplarsak benimki haftaya girecek görünüyor ama bu yaşadıklarımızın bir açıklaması olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…